Želim vam blagoslovljene praznike

Apr 8, 2023 | Hujšanje, Osebna rast, Videoblog, Zdravje

Želim vam blagoslovljene velikonočne praznike.

Blagoslov je zame energija nežnega dežja, ki oplemeniti, napoji, dvigne; blagoslov je zame kot nežna rosa, ki da jutri prav posebno čarobnost; blagoslov je zame kot zelen pas na semaforjih – vse teče, vse se ‘poklopi’; blagoslov je zame kot tekoča reka, ki ti prinese vse, kar potrebuješ …

V življenju je lažje iti čez te brzice, če imamo malo pomoči od zgoraj. Blagoslov je pomoč od zgoraj. Koliko smo ga deležni pa je odvisno od našega zaupanja, da smo sploh vredni te pomoči.
Zame je sporočilo Velikega tedna “Zaupanje”. Tudi takrat, ko smo prvič na tleh, drugič na tleh, tretjič na tleh; vedno se pojavi nekdo, ki nam poda roko. Vedno se najdejo okrog nas dobri ljudje, ki nam pomagajo.

Sporočila iz kart Prehod v novo dobo in kaj vam Stvarstvo sporoča ob velikonočnih praznikih.
Prepuščanje – Zaupam toku življenja. Ko zmorem prepustiti nadzor stvarstvu, se vse uredi na čudežen način. Poslušam notranji glas, ki mi govori. V moje življenje prihaja vse, kar je dobro za mene, in to s hitrostjo, ki je pravšnja za mene. Rezultatov se ne da izsiliti. Zaupam, da se vse ureja v najvišje dobro vseh vpletenih.
Božji glas – Odgovore najdem v tišini svojega srca. Ko sem mirna v svojem srcu, slišim božji glas. Um presoja v jeziku strahu in obsojanja; srce govori v tonu ljubezni. Moje srce vedno ve, kje je prava pot. Zaupam notranjemu vodstvu, ki ga jasno slišim. Upam si slediti srcu. Vse vesoljne sile me podpirajo. Zaupam, da je vse v najlepšem redu.
Pripadnost – Sem človek, sem bitje svetlobe, ki deluje v dobrobit vseh. Čeprav je včasih videti, da so me vsi zapustili, se zavedam, da nikoli nisem sama. Vse stvarstvo me podpira. Prepuščam se toku življenja. Obdaja me narava, prepuščam se zvokom življenja. Objema me izobilje. Jaz sem del velike slike, del mogočnega procesa.

Verjamem, da s svojo vibracijo ustvarjamo svoj svet.

Ne poslušam poročil, ne zanima me, kje so grozote – vedno so bile in vedno bodo. Svet takšen kot je preko poročil, je grd. Vsak zase pa je odgovoren, da ustvarja harmonijo in srečo – najprej v sebi, nato pa v svoji družini. Ko v sebi ustvarjamo vibracije miru, ljubezni, sočutja, harmonije in miline, naš svet postaja tak – odsev nas samih.
Srčna energija je najmočnejša energija v našem telesu – seva 2 metra okrog nas in privlači v naše življenje vse tisto, kar je na vibraciji našega srca.

Lepo praznujte in vse dobro vam želim in naj se v vašem življenju zgodi božji blagoslov.
Minka Marija