ZDRAVO HUJŠANJE – kosilo za eno osebo

Jan 20, 2021 | Hujšanje

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o zdravi prehrani.

Jaz sedaj čakam, da se mi skuha kosilo in zato sem se odločila, da posnamem ta video. Včeraj sem govorila z enim gospodom, ki živi sam. Vem, da mnogi izmed vas tudi kuhate za enega ali pa ne kuhate zase in vzamete nekaj malega mimogrede.

Jaz z mojim bivšim možem imava deljeno starševstvo, tako da so najine punce enkrat pri meni, enkrat pri njemu. In ko sem bila sama, sem večkrat le nekaj spotoma vzela in nisem kuhala. Dejstvo je, da moje telo ni želelo sodelovati z menoj ampak želi imeti redne obroke. Nato sem se striktno odločila, da kuham tudi samo zase.

Naj vam dam primer jedilnika za en dan.
Zjutraj sem si naredila smoti, v katerega sem dala lanena semena, zmrznjene borovnice, zmrznjeno zeleno, malo soli, malo neolife shake in vodo.
Ob 11h sem imela mini obrok oziroma dopoldansko malico in sicer pest namočenih mandljev in jabolko.
Za kosilo sem si pripravila piščanjčja nabodala, praženo zelje oziroma ohrovt ter zdravn skledo zelnate solate.
Okrog 5h bom imela popoldnasko malico recimo jogurt, mandlje ter mogoče še kisle kumarice.
Za večerjo pa bom jedla beljakovine ter zelenjavo in nič ogljikovih hidratov.

Kombinirajte hrano ter jejte na 2h pa pol do 3h in boste videli, da na ta način bo vaše telo dobilo čisto vse, kar potrebuje in se boste tudi dobro počutili.
Če želite shujšati, pa vam priporočam, da pred spanjem vzamete Omega 3 in C vitamin. Pri meni lahko dobite tudi 10% popust s kodo POPUST.

Za tiste, ki pa ste recimo kronično utrujeni pa vam priporočam, da po kosilu vzamete še Formulo IV. Formula IV ima B vitamine, ki so potrebni za pospešek v življenju. Vsebuje tudi cink, ki deluje na hormonsko ravnovesje, obnovo sluznice in imunski sistem. Notri je še železo, baker.

Uživajte v dobri hrani in če samo s hvaležnostjo pomislite na to, kar je na vašem krožniku, dobesedno informirate hrano in ji povečate energetsko moč.

Bodite hvaležni za življenje saj življenje vas bo vedno podprlo.