Zadovoljna od znotraj, privlačna na zunaj

Jun 10, 2018

Drage dame, zasnovala sem program Zadovoljna od znotraj in privlačna na zunaj. Zasnovala sem ga zato, ker sem prepričana, da ko mi občutimo to ljubezen do sebe, se to odraža na zunaj. To naše zadovoljstvo je tisto, ki izžareva od znotraj. Ni pomembno koliko kilogramov imate na vaši tehtnici. Pomembno je, da lahko oblečete obleke, ampak ljubezen do sebe ni tehtnica. Ljubezen do sebe je to, kako vi komunicirate, poskrbite zase, koliko se gibljete, saj naše telo je ustvarjeno za gibanje. Ljubezen do sebe je to, kako razmišljam o sebi in drugih, ljubezen do sebe je – ali dovolj pijem. Ljubezen do sebe je tudi to, da ljudem rečemo ne, z mano pa se tako ne govori. Ljubezen do sebe je, da znamo prositi za pomoč, da rečemo – da ne zmorem, samo človek sem. Vse to vas bom učila v tem programu Zadovoljna od znotraj in privlačna na zunaj.

Prvi del govori o samopodobi, o razstrupljanju misli in telesa – o kandidiazi. Drugi del vas učim, kako kombinirati hrano, tehnično, kaj je glikemični indeks in drobni triki pri tem. V tretjem delu bomo govorili o gibanju in naučila vas bom delati tibetanske vaje, vaje za mišice. V četrtem delu pregledamo, kako kombinirati obroke oziroma kako pripraviti obroke in dejansko vam pokažem, kako točno sestaviti skupaj obrok in tudi sama sem posnela kako kuham, saj na ta način vam bom najlažje pomagala. Peti dela pa govori o drobnih trikih, kako narediti, da boste trajno zadovoljne.

Me ženske smo mogoče pozabile, kje je naša moč in naša moč ni v tem, da smo kritične do sebe, do drugih, da imamo občutek, da nismo dovolj dobre. Naša moč, notranja moč je v ljubezni, najprej do sebe in potem do sveta okoli nas. To vas bom naučila in ko boste to naredile, se boste zopet zaljubile v svoje telo, sebe in takrat boste vse naredile. Tukaj vam bom podala roko, da kar sem se jaz naučila, vam lahko pomagam in prepričana sem, da delček motivacije boste sigurno dobile, ker to bomo delale skupaj. Ker je bolj enostavno preko interneta, bomo skupaj na liniji v 5-tedenskem programu Zadovoljna od znotraj in privlačna na zunaj.

Na povezavi TUKAJ imate dostop do vseh vsebin in veselim se, da vam bom pomagala na vaši poti.

Lepo se imejte.