Za vse, ki delate na osebni rasti

Nov 5, 2021 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o tem, kako povečati svoj sijaj.

Dejstvo je, da je negativnosti okoli nas preveč. Čas je da usmerite svojo energijo v pozitivne zadeve, da kljub temu če je zunaj slabo vreme, ste lahko vi dobre volje.

Spročila iz Ošotovih kart:
Pogum – imejte pogum in bodite vi. Dovolite da poveste tisto kar vam leži na duši, da se zgodi, imejte pogum, saj pogum vas bo osvobodil.
Zavedanje – ko se začnete zavedati, da ste v sebi notri veliki, veličastni, da je vaša duša večna.
Nadzor – čas je, da spustite nadzor. Z nadzorom ne pridete nikamor, to je moški svet, moška energija. Ženska energija je proslavljanje, radosti.
Oklepanje preteklosti – zopet nadzor tako da, prepustite se.
Ledena osama – nič ni narobe s tem, saj se stopi. Vem kako je občutek, ko si sam in nimaš nikogar. To so energije teme in vi tega ne potrebujete. Vi potrebujete svetlobo in svetloba pomeni, da zmoreš, pojdite naprej, vstanite. Okrog vas so ljudje, ki so tudi bili na tleh in so vstali. V življenju ni poraz da padeš, ampak dejstvo je, da vsak lahko vstane in gre naprej.
Mojster – govoril sem, povedal sem vse. Vstani in pojdi naprej. Imej pogum in povej. Povej tisto, kar ti leži na srcu.
Moralnost – to karto jaz povezujem s cerkveno zgodovino. Dejstvo je, da za dobrim konjem se vedno kadi. Če ti poznaš svojo vrednost, te ne bolijo besede drugih.
Sprememba – vrtinec sprememb. Če ste v centru, v sebi notri, vas ne more premetavati. Gre se za to, da se osredinite, da ste v sebi in takrat ne more biti drugače kot dobro.

Sporočilo iz kart Vodstvo boginj:
Artemedija, varuhinja – vi in vaši dragi ste varni, duhovno zaščiteni. Artemedija je povezana z veličino, žensko energijo. Dovolite si biti to kar ste.
Pele, božanska strast – Havajska boginja ognja, vulkana. Bodite pošteni do sebe. Po čem vaše srce iskreno hrepene.

Sporočilo iz kar Prehod v novo dobo:
Pripadnost – Sem človek, sem bitje svetlobe, ki deluje v dobrobit vseh. Čeprav je včasih videti, da so me vsi zapustili, se zavedam, da nikoli nisem sama. Vse stvarstvo me podpira. Prepuščam se toku življenja. Obdaja me narava, prepuščam se zvokom življenja. Objema me izobilje. Jaz sem del velike slike, del mogočnega procesa.
Partnerstvo – Vedno se povezujem s pravimi ljudmi.
Lepota – Jaz sem lepota in milina. Lepota moje duše se izraža da mojem obrazu in telesu.

Uživajte in delajte vse dobro zase, saj ko boste delali dobro, vas bo pripeljalo do tega, da boste sijali v vsej svoji lepoti. Naj vas pri vsem kar delate spremlja božji blagoslov.