Vijolični žarek očiščenja – kako si pomagati pri notranjem nemiru

Jul 25, 2022 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o vijoličnem žarku čiščenja.

O tem sem pisala v knjigi Ko imajo duše žur. Na koncu govorimo o vnebovzetih mojstrih, o vnebovzetem mojstru Saint Germain in v osnovi je to sveti Jožef.
Ta vijolični žarek očiščenja je v osnovi najbolj pomembna zadeva. To je tisto, kar ultravijolična svetloba izniči, vse kreacije temnih človeških umov.
Ko mi kličemo vijolični žarek za očiščenje se dejansko izničijo vse kreacije, kar ni ljubezen. Ne moremo uničiti nekaj, kar je ljubezen, ker ljubezen je energija, ki ni uničljiva. Vse tisto, kar pa ni ljubezen, se dobesedno skuri s pomočjo vijoličnega žarka.

Kaj je potrebno narediti, da prikličete vijolični žarek. Za vijolični žarek lahko samo izrekate besede “Kličem vijolični žarek očiščenja” takrat, ko vam je težko, ko imate občutek, da vas nekaj stiska, torej občutki, za katera ni zdravila. Kaj pa narediti takrat, ko je čas da se nekaj spremeni? Vsa ta psihična stanja, kot so tesnoba, kot prvo potrebujejmo čistilno energijo hrane, da se naše celice napolnijo z novo energijo. Najbolj čistilna hrana je temno zeleni sok, torej uporabljajte zeleno, peteršilj, regrat. Pod drugo pa vso vijolično sadje, npr. borovnice, saj borovnice v vseh oblikah delujejo na to, da čistijo medcelično tekočino.
Vsa ta čustva, ki jih mi doživljamo, na celični bazi vzvalovi oziroma prenaša neko vibracijo na celično raven in potem zastaja tekočina na medcelični ravni in to je potem limfa. Limfa pa je povezana direktno s solarnim pleksusom, z grleno čakro, ko ne moremo izražati resnice in s spolno čakro.
Razumeti moramo, da neka čustva v našem telesu vzvalovijo in jih je potrebo izraziti. Ko v vas vzvalovijo čustva, pokličite na pomoč vijolični žarek očiščenja.

Torej tehnično pod prvo stvar vzamemo hrano, ki čisti ter spodbuja vijolično barvo in pod druga, da začnemo uporabljati to, kar deluje na zmanjšanje celičnega stresa. Naučila vas bom uporabljati modro za novo moč. Roki oziroma prste dati skupi (v obliki očesa), položite oziroma pritisnete s prsti na čakro tretjega očesa in vdihnite novo moč. In ko prislonite roki na prsa torej srčno čakro, dobesedno s tem vplivate, da se poveče srčna in kronska čakra.
Če imate pomanjkanje življenjske energije, pomeni, da imate v osnovi preveč načeto posodo, ki je na dnu hrbtenice. Na dnu hrbtenice leži energijska posoda, ki nosi življenjsko moč in to moč črpamo po hrbtenici navzgor v možgane, tudi z dihanjem. Predvsem ko dihamo s predpono, potegnemo gor tekočino. Ta tekočina zaokroži dvakrat na dan in to je življenjska tekočina, ki gre po hrbtenjači navzgor. Mi lahko z globokim dihanjem pospešimo delovanje te tekočine, da se čim večkrat spirajo možgani in da tekočina večkrat udari na epifizo oziroma se narediti pritisk in aktivira delovanje žlez v možganih. To naredite tako, da zavestno globoko vdihnete skozi nos. O tem govori tudi Joe Dispanza kako pravilno dihati. Gre se za to, da čimbolj ob vdihu stisnete trebuh, da potegnete tekočino navzgor.

To modro za novo moč lahko položite tudi na popek in si ponavljate “Kličem vijolični žarek očiščenja” in to naredite takrat, ko enostavno potrebujete več življenjske moči ali pa ko občutite, da vam življenjska energija odteka.

Torej zakaj je ravno ta modra za novo moč tako neverjetna, torej točno ta položaj rok? Ko sklenemo roki oziroma prste v obliki očesa se v delu med palcem in prstancem kreira elektromagnetno polje. To elektromagnetno polje oziroma vrtinčenje energije lahko ustvarjate s svojimi rokami. Vedno, ko damo mi roke v takšen položaj, nastaja med dlanema elektromagnetno polje, ki kreira ogenj življenja in vi s tem kreirate ogenj svojega življenja. Poleg si pa ponavljate “Kličem vijolični žarek očiščenja”.

S tem boste imeli več energije, bolje se boste počutili in enostavno vam bo vse šlo. Poleg pa si vzemite še hrano za možgane, Formula IV, Omega 3, da si nahranite možganske celice.

To je današnji nasvet za vse tiste, ki ste iskalci luči, ki ste nosilci luči, tisti, ki delate na osebni rasti. Uporabljajte to moč, ki jo imate v sebi, “Kličem vijolični žarek očiščenja”.
Videli boste, da se bodo v vašem življenju začeli dogajati čudeži.
Uživajte in vse dobro vam želim v vašem življenju.