Vibracija obilja in finančno zdravje

Jan 25, 2022 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o obilju, biti naravnan na frekvenco obilja.

Dejstvo je, da se zunaj že prebuja pomlad in nekje notri v koreninah se nekaj dogaja. Ptički že vedo, da prihaja pomlad oziroma prihaja razcvet.

Mi ljudje smo po večini naravnani na pomanjkanje. Enkrat sem bila v okviru drugega podjetja na enem usposabljanju z naslovom Kako priti do mojega denarja v tvojem žepu. Zanimiv pristop, saj je govoril samo o manipulaciji in jaz tega ne podpiram. Predavanje pa je začel tako, da smo mogli vsi vzeti svoje denarnice in pokazati, koliko denarja imamo v njej. Določeni ljudje, za katere sem vedela, da živijo kar v pomanjkanju, vem s kakšno težavo so to denarnico pokazali. To seveda vsekakor ni bilo prijetno.

Nekaj let kasneje, ko sem imela predavanje in takrat sem bila še vodja skupine, sem prišla do zaključka, da uspeh v poslu ni povezan s tem, koliko je nekdo sposoben ampak je povezano z njegovim programom. Ta zapis glede denarja ga imamo vsi po svojih prednikih. Po večini naši predniki so živeli iz rok v usta. Mnogi niso imeli in ponekod je bila revščina. Če ste odraščali v revščini pomeni, da imate velik izziv v življenju, da si prepišete denarni zapis na obilje. Kako pa sedaj to narediti? Če si programiran na pomanjkanje in če od otroštva poslušate, da kdor ima denar je baraba in to, da si ne znate postaviti cene. Veliko ljudi je takšnih, ki bi vse naredili zastonj in takšni imajo program prostitucije. In če imate v svoji podzavesti program prostitucije pomeni, da se razdajate.

Leta nazaj sem imela strah pred pomanjkanjem in ta program sem morala nadomestiti z novim “Vedno imam dovolj denarja”. Kako pa sedaj to narediti?
Najprej moramo ozavestiti, kakšne programe imamo glede denarja. Preizkusite z mišičnim testom, če nosite v svoji podzavesti “Programirana sem na pomanjkanje”. Jaz sem prepričana v to, da ima nekdo lahko denar, ki z njim naredi še več dobrega. Denar je energija, je snov, je nekaj, kar je za med ljudi.

Če imamo temeljni program glede preživetja, ki je povezan s korensko čakro, imamo težave. Kaj se lahko zgodi? Lahko iščemo varnost na ta način, da bomo vedno morali imeti določen denar na banki, da bomo imeli občutek, da smo varni. Jaz verjamem v to, da denar vedno pride in enostavno denar je.

Strah glede preživetja je pogosto povezan z dušnim spominom na zadnje življenje. Prav v zadnjem življenju, če ste živeli v pomanjkanju, boste v tem življenju imeli prvo točko za narediti – Zaživeti v obilju.
Da se človek naravna na vibracijo obilje, mora začeti opazovati, kje opazi obilje. Če npr. gledate novice, ki prikazujejo razne slabe stvari kot so potresi, cunamiji, vojne, bolezni, vse to je povezano s pomanjkanjem. In če še vedno to gledate pomeni, da se avtomatično uskladite s to vibracijo pomanjkanja.
Jaz novic ne gledam in namesto tega usmerjam pozornost v to, kar je. Ko greste npr. na sprehod, lahko vidite tisoč stvari. Sedaj kmalu bodo začela drevesa cvetet in to je obilje.

Dejte pomisliti, kaj vse je naravnano na obilje. Npr narava, ko začne poganjati travo, to je obilje. Če lahko vidimo zvezde, vodo, sneg, sončne žarke, to je vse obilje. Ne vem, zakaj smo tako močno programirani na pomanjkanje, ker dejstvo je, da imamo vedno zagotovljen naslednji vdih. Zanimivo pa je, da noben od nas ne razmišlja o “kaj pa če ne bomo imeli zraku in ne bomo mogli vdihniti”?

Enostavno z zdravilno molitvijo dekodiranja počistite podzavest, kar se tiče pomanjkanja.
Kako pa sedaj začeti kreirati vaše obilje? Najprej začnite raziskovati svoje talente. Vsi mi smo na zemljo prišli opremljeni z nekimi darovi, ki nas lahko nahranijo.
Ko imate idejo, ne razlagati tega vsem okrog, saj se ti bojijo da boste uspeli.

Tako da, dajte počistiti podzavestne programe glede denarja, glede korenske čakre in ko boste to naredili, ne bo druge, kot da začnete rasti. Jaz verjamem v to, da vsak izmed nas je opremljen s tem, da lahko obrodi obilje. Zato, če vidite, da odreagirate na položnice, imate občutek, da imate premalo, občutek da vam zmanjkuje, dejte počistiti podzavestne programe in sledite svoji viziji. Stopite iz svoje cone udobja.

Še sporočila iz kart Prehod v novo dobo:
Resnica – Jaz sem popolna. Dovoljujem si, da vidim jasno in da vidim resnico.
Čiščenje preteklosti – Osvobajam se starih vzorcev. Vse se zgodi z nekim namenom.
Vodstvo – Srce mi vedno pove, kaj je resnično dobro zame.
Naslednji korak – Meni pripada sreča – zaslužim si jo. Zaslužim si ljubezen, zaslužim si izobilje vsega dobrega.

Uživajte in dovolite, da se v vašem življenju zgodi obilje vsega dobrega.