Toliko novega 🙂

Z vami sem po novem Minka Marija Gartnar in javljam se vam iz novih poslovnih prostorov v Sežani.
Tisti, ki še ne veste, sem se pred kratkim preselila v Sežano. In ne samo to, da sem se fizično preselila v Sežano, sem se odločila, da bom malenkost dodelala moje osebne podatke. Uradno sem sedaj Minka Marija, malo pa sem ‘dodelala’ tudi priimek bivšega moža, Gantar – dodala sem eno črko in sedaj se pišem Gartnar.

Verjamem v moč vibracij. Vsaka črka, beseda in vsako število ima svojo vibracijo. To spremembo sem naredila na podlagi numerologije – znanosti vibracij imen in števil.

Vibracija imena Minka Marija me podpira, prav tako pa novi priimek Gartnar. Ko sem se preselila v Sežano, sem morala urediti tudi nove dokumente. Na matičnem uradu dela gospa Olga Knez. Ko sem ji omenila, da me Škofja Loka ni podprla – v vseh 33 letih nisem imela niti enega predavanja v Škofjeloški knjižnici, je takoj omenila, da bom tukaj imela veliko možnosti za predavanja. Čutim, da sem sprejeta. Tukaj v Sežani imam sedaj svoj DOM.

Kako zanimiva je slovenska beseda DOM. OM vemo, da je vibracija Stvarstva, vibracija kreacije. Zglob Om lahko prepevate, ponavljate ali pa vklopite posnetek – ta vibracija prečisti telo, dušo in dom – vibracija OM ustvarja harmonijo v telesu.

Pozitivna sporočila iz kart Prehod v novo dobo:
Nadangel Mihael – Nadangel Mihael, prosim za pomoč in zaščito. Nadangel Mihael poreže vse slabe stvari, reže vezi, eterične vezi, čustvene vampirje. Nadangel Mihael nas ogrne v moder plašč svetlobe in nas zaščiti. Poskrbi, da smo varni tukaj in zdaj. Lahko ga prosimo za pomoč tudi takrat, ko imamo neko tehnično težavo, oziroma izziv. Nadangel Mihael vedno pomaga.
Lahkotnost – Zavedam se, da mi življenje ponuja lekcije, ampak jaz grem lahkotno s tokom življenja. Jaz sem prestopila svoje ovire in verjemite mi, da imate tudi vi moč, da jih prestopite. Očiščenje – Očiščena sem teže preteklosti.
Nova zemlja – Jaz sem boginja, ustvarjalka nove dobe. Vodi me srce. Dovolite, da tudi vas vodi srce točno tja, kjer je za vas pravi prostor. Ne oklepajte se varnosti; ne oklepajte se tega, kar vam vzbuja občutke lagodja… če čutite, da je čas, da greste naprej, to storite … ker sreča je na strani hrabrih in Stvarstvo vam lahko pomaga šele takrat, ko se vi odločite. Zaupajte v pomoč od zgoraj..

Karte Vodstvo boginj:
Dana – to je keltska boginja dneva, visoka svečenica. Imate božansko znanje, s katerim lahko skozi duhovna učenja pomagate drugim. Čas je, da se v vašem življenju naredi dan, da se prebudite v nov dan. Dana je tudi zavetnica škratov in vil, vseh dobrih bitij, ki so nam nevidna in nam vedno lahko pomagajo. Prosite za pomoč.

Sporočila iz Osho kart:
Zavedanje – Moja naloga je, da pomagam ljudem pri tem, da razširijo zavedanje, da slečejo oklep okrog sebe in naredijo premik naprej.
Potlačitev – Potrebno je počistiti vse tisto, kar je potlačeno. Opustite boj … ko spustimo, se nam sprosti nova moč … notranja moč premika …
Igrivost – Naj vaše življenje napolni igrivost, nova moč in nov val navdušenja nad vsem dobrim, kar je in kar vas še čaka.

Ko vas kliče, da naredite korake v življenju, je čas, da jih naredite. Ko se vam popolnoma zaprejo poti, ko vidite, da nimate nobenega napredka več, je čas, da nekaj spremenite. Seveda imate izbiro – lahko hodite v službo zato, ker morate in delate korake zato, ker so to od vas pričakuje, ampak vedite, da s tam ubijate svojo notranjo moč. – na dolgi rok boste umrli.
Zato poslušajte svoje notranje vodstvo, delajte korake in dovolite, da vas pri vsem, kar delate podpirajo vse Svetle sile.

Z ljubeznijo, Minka Marija