Svete Višarje

Jun 5, 2022 | Osebna rast

Pozdravljeni, danes pa se vam javljam iz Svetih Višarij. Sedaj se že spuščam dol in zbiram moje vtise. “Uau, to pa je bil križev pot”.

Ob poti gor je postavljen križev pot in poleg sem še nekaj predelovala in vlekla karte.
Če sedaj samo povzamem zadnjo karto: Naslednji korak – Meni pripada sreča, zaslužim si jo. Dobila sem tudi podporo vseh vnebovzetih mojstrov in dobila sem karto Bogastvo, torej na vseh ravneh sem povezana z obiljem.

Bilo je zanimivo, da ko sem bila v cerkvi, sem prižgala svečke za moja starša in ravno takrat me je moj oče klical in to 4x. Prav čutim sedaj, da sem nekaj predelala in sem danes zaključila moj veliki in mali trikotnik energij.
Veliki trikotnik energij je Međjugorje, Lurth in pa Višarje. Mali trikotnik pa so Višarje, Stara gora nad Čedadom in Brezje.

Svete Višarje imajo res neverjetno energijo. Zgodbo verjetno poznate, ko je tukaj na Višarjah cca. 500 let nazaj pastir iskal svoje ovce in tam, kjer jih je našel so klečale pred grmom in v grmu je bil kipec Višarske Marije. Kipec je potem odnesel v dolino župniku. Župnik je kipec zaklenil v omarico.
Naslednji dan je pastir zopet iskal ovce in jih našel pri grmu in v grmu je bil spet kipec Marije. Kipec Marije je pastir odnesel nazaj župniku. Večkrat se je ta zgodba ponovila in so ugotovili, da Marija želi biti na Svetih Višarijah in da bo tukaj gor njeno svetišče. Zgradili so cerkev in tukaj so posebne očiščevalne energije.

Stara gora nad Čedadom in Medjugorje imata isto energijo, očiščevalno energijo.

Tudi vi, če čutite, da morate nekaj počistit, pojdite na sprehod sami in stvarstvo vas bo podprlo, saj imate iskren namen in željo.

Uživajte in vse dobro vam želim in eno svečko sem prižgala tudi za vas. Za vse tiste, ki spremljate moj kanal in ste moje stranke, naj se vam v vašem življenju zgodi notranji preporod kot pot metulja. Čas je za osvoboditev vsega slabega in hodite tja, kamor vas vodi vaša duša.