Strah pred smrtjo in imunski sistem

Okt 21, 2021 | Osebna rast, Zdravje

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o imunskem sistemu in o strahu pred boleznijo.

Dejstvo je, da je sedaj korona spet na polno na pohodu in vedno več bolnih je. Danes sem imela predavanje v Žireh in dejansko zaradi porasta okužbe, sta prišle samo dve gospe in organizatorka. To se mi še ni zgodilo ampak bilo je pa luštno. Govorile smo tudi o tem, kako se bojimo bolezni, strah pred boleznijo, strah, da bi naši otroci ostali sami, strah da bi umrle.

Kdor izmed nas ima za predelati te strahove, mu bo sedaj ta korona na polno metala ven. Še luna je in energije so do 2.11. na polno se dogaja, ponoči ne morejo spati, imajo nemirne roke, noge, lahko se jim dogaja, da jim pritiska v glavi, to so vse energije. Energije, ki enostavno pomečejo ven vse tisto, kar je čas, da se počisti, podzavestne strahove. Na vsak način nam naša duša hoče sporočiti, kaj imamo za narediti.

Tisti, ki slabo spite, kaj je za narediti, da boste bolje spali? Kaj je tista stvar, ki vas najbolj skrbi? To je tista stvar, ki jo imate ta trenutek za počistiti. Dejte zvečer narediti zdravilno molitev dekodiranja, da počistite to in predvsem, če vas je strah smrti, in če vas je strah, da mogoče umrete in da bodo vaši dragi ostali sami, to je iz enega drugega življenja in ste ta strah prinesli v to življenje.

Ta čas korone pa nam dejansko pomeče ven to, kar imamo za predelati. Ravno danes smo se pogovarjale o tem, da imamo deja vu in si rečeš da sem to že doživel. Deja vu torej občutek, da si to že doživel, je prav spomin duše, ker mi tam smo že bili. To se nam je že dogajalo, isti akterji, isti dogodek, ista občutenja, to smo že občutili. Nekje sem prebrala da deja vu mi doživimo, ko v bistvu pri spočetju pride duša v telo, se zavrti film idealnih dogodkov in tudi takrat, ko duša zapušča telo, se zavrti film dogodkov. V bistvu če doživimo deja vu, to pomeni, da jo to naša duša že vidla.

Zadnje čase se je kar nekaj dam obrnilo name, ker prebolevajo raka in ti dogodki s korono so jim samo še potencirale njihovo bolezen in se jim res dogaja na polno. Dejstvo je, da je rak vedno rak duše, torej mi imam v energetskem polju nekaj za počistiti in se potem to zmanifestira kot bolezen. Govorila sem z eno gospo in je rekla, da je imela občutek, ko je prvič zbolela z rakom, da jo je bolezen doletela. In šele sedaj se uči spoznavati, kaj jo njena duša uči, kaj ji želi sporočiti. Zanimivo je, kaj jo uči je ljubezen do sebe. Kar se mi skozi bolezen učimo je strah pred smrtjo in dejte preveriti z mišičnim testomstrah me je, da bi zbolela in umrla”.

Kaj se torej učimo skozi bolezen? Učimo se bolj sprejemati sebe.

Zadnje čase spremljam bruhanje vulkana na La Palmi, otok na kanarskem otočju. Tam vulkan bruha lavo sedaj že več kot en mesec in vulkanski prah je prišel nad naše kraje. Včeraj, če ste bili pozorni ste lahko dejansko zavohali žveplo. To žveplo se je splaknilo dol in zaradi tega sem šla pokrivati s kopreno vse kar imam na vrtu zaradi tega, ker sem želela zaščititi rastline pred kislim dežjem. To žveplo se je spralo dol oz. vulkanski prah ni samo slab, ker dejstvo je, da v sebi nosi tudi mineralne soli, ki so potrebne za pognojitev zemlje. Ampak vulkanski prah pa v trenutku naredi ogromno škode, ker preprečuje fotosintezo v listih. Narava se je v teh dnevih kar naenkrat obarvala in to zaradi tega, ker je kisel dež oz. žveplo preprečilo fotosintezo in naenkrat so začeli listi odmirati.

Kaj kisel dež dela naprej z našo zemljo? Zakisa zemljo in zakisana zemlja pomeni, da se hranilne snovi težje iz zemlje vsrkajo v zelenjavo in to pomeni, da kljub temu, da imamo svojo zelenjavo, je vedno bolj prazna. Zemlja je vedno bolj zakisana in potem težje vsrkajo hranilne snovi kot je silicij. Silicij dobimo v trdi zelenjavi, torej zelje, koleraba, redkev, ampak dlje kot neka zelenjava raste v zemlji, več ima v sebi silicija. Silicij pa je ključen za obnovo naše sluznice.

Za vse tiste, ki imate težave s korono, pomislite, s čim bi zakrpali vašo sluznico? Sluznica je v osnovi prva zaščitna plast in je potrebno imeti v svojem telesu zadostno količino silicija. Če iščete silicij, ga lahko dobite tudi pri meni in sicer Vegan D vitamin, ki vsebuje silicij. Če pa ste že zboleli, pojdite v lekarno in kupite silicijev gel. Tisti, ki pa se boste odločili za nakup prehranskih dopolnil na moji spletni strani Srečno življenje pa imate 10% popust s kodo POPUST.

Sedaj je kar nujno da dodajate D vitamin, saj skozi sonce ga premalo dobimo. Sonce sedaj nima več dovolj moči, dovolj ultravijoličnih žarkov in se ne zmore D vitamin več proizvajati v naši koži in ga je potrebno dodajati. Prav pomanjkanje silicija in D vitamina vodita v vnetja na celični bazi, motnje pozornosti, vnetje sklepov, poslabšanje vida, suha srbeča koža, povečanje in poslabšanje avtoimunih obolenj. To je vse povezano z D vitaminom. D vitamin vpliva na vezavo A vitamina, cinka in bakra. Cink je pa naslednja zadeva, ki krpa našo sluznico in če ste že zboleli, v tem primeru, če rabite zakrpati vašo sluznico, potrebujete A vitamin, ki ga dobite s korenčkom. Lahko pa pri meni vzamete tudi Betaguard, ki vsebuje silicij, cink, baker, selen, jod, ključne B vitamine in A vitamin, ki deluje na krpanje sluznice.

Če ste včeraj hodili po svežem zraku in če imate občutek da vas v grlu praska, vam Betaguard pomaga pri tem, da se ščistijo te težke kovine iz vašega dihalnega sistema, ker včerajšnji zrak je bil kar precej onesnažen.

Silicij pa deluje, da zopet zakrpa našo sluznico, deluje proti vnetjem sklepov, deluje na črevesno sluznico, na dihalno sluznico, dejansko po celem telesu krpa našo sluznico. Kje mi lahko dobimo zadostno količino silicija sem vam že prej povedala, ampak res vam priporočam, da sedaj bi bilo pametno, sploh če ste v okuženem območju, malo bolj poskrbeti za vašo močno sluznico.

Česen je naravni antibiotik in jaz imam in uporabljam česnove tablete. Česen direktno pomori bakterije in viruse. Izkazalo se je, da za korono najboljša naravna zadeva so zdravila za notranje zajedalce. Ampak to ni potrjeno zdravilo in to pomeni, da ga ne propagirajo. Če sedaj razmišljamo na glas, da če je za korono najmočnejše zdravilo, ki je proti zajedalcem pomeni, da korona virus ni virus, ampak je parazit. Proti parazitom pa deluje česen. Česen varuje ožilje, deluje proti belemu toku, deluje proti parazitom, proti glistam in proti virusom. Če že zbolite, vzemite po 3 česnove tablete na 3 ure, saj so z moje strani res preizkušene. Pri meni dobite tudi cink kot prehransko dopolnilo za krpanje sluznice.

Ključno je dvigati imunski sistem, ampak ključno je prav tisto, kar krpa sluznico in to so silicij in cink.

Naš imunski sistem odloča, kako bomo šli skozi bolezen, saj imunski sistem je ključen pri vsem skupaj, tako da dajte ga krepit. Dajte piti antiseptična zelišča, začnite piti žajbelj, materino dušico, baziliko, pelin, sladki pelin, to vse dobite v obliki čaja in vam res priporočam. Veliko stvari imamo na dosegu roke, da jih lahko uporabljamo. Dajte uporabljati zelene smutije.

Vaše telo ima vso moč v sebi, da zgradi močan imunski sistem in kar ga pa absolutno slabi je pa strah pred boleznijo.
Še nekaj pomembnega in sicer, kdor zvečer ne more zaspati, se premetavate, pojdite si umiti noge z mrzlo vodo oz. lahko tudi na hitro pod tuš, da se samo splaknite in boste videli, da se boste lažje pomirili in zaspali. Nemirne noge so lahko povezane tudi s pomanjkanjem magnezija, kalcija in v tem primeru bi bilo mogoče pametno popiti kakšen jogurt, saj vsebuje kalcij.

Delajte na sebi in tukaj je še sporočilo za vas iz kart Prehod v novo dobo:

Srčna čakra – Jaz sem ljubezen. Vidim ljubezen.
Sodelovanje – V ljudeh, s katerimi sodelujem, iščem njihove moči, ne pomanjkljivosti.
Povezovanje – Na svetu sem zato, da svetim z ljubeznijo.