Srčna energija in zakon privlačnosti

Maj 6, 2018 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in ja, nekaj časa je minilo odkar sem se nazadnje oglasila. Sedaj čez prvomajske praznike smo si vzele z mojimi dekleti nekaj dni prosto in smo bile v Egiptu.
Naužile smo se D vitamina, ki je ključen pri zmanjševanju stresa, dobrem počutju in je tudi vitamin mladosti in deluje na hormonsko stanje.
Ljudem, ki primanjkuje D vitaminu, jim slabše deluje ščitnica, stresni hormon deluje kot podivjan. D vitamin je osnova, če želimo imeti dobro zdravje.

Vsi smo brali knjigo Skrivnost v kateri piše, da zastavite si cilje, verjemite v njega in vesolje vam bo dalo vse to, kar si zaželite. Ampak v realnem življenju pa točno vemo, da ni tako. V realnem življenju si lahko zastavimo cilje in bolj kot razmišljamo o tem da to želimo, bolj bo bežalo od nas. Kot na primer ljudje, ki ne morejo imeti otroka in bolj kot razmišljajo, da si ga želijo, slabše jim gre. Kasneje pa ko obupajo in ne razmišljajo o tem, enostavno zanosijo.

Torej, če mi želimo, da se nam nekaj uresniči, moramo izhajati iz srčne energije in ne iz uma. Mi če želimo doseči svoje cilje je pomembno, da izhajamo iz srčne energije in sedaj, kako aktivirati srčno čakro.

Sama imam karte Prehod v novo dobo, ki so nastale že skoraj 2 leti nazaj. Vseh skupaj je 88 kart. Vsaka misel, ki jo izrečemo s srčno energijo, aktivira in poveča našo srčno moč.
Če sedaj preberemo sporočilo:
Karma – Svobodna sem. Osvobajam se starih vzorcev. Tega ne potrebujem več. Čas je, da odstranim vse stare vzorce, da prečistim vsa nezdrava prepričanja, da sprostim vezi in nemir, da se osvobodim. V mojem srcu je mir. Lahko premagam svoj največji strah. Svobodna sem. Stvarstvo me podpira.

Sedaj berem knjigo Neskončna modrost Akaških zapisov, ki govori o tem, kako naša duša nosi sporočilo s sabo in kako lahko dostopamo do večne modrosti. Naša duša ima neko misijo, poslanstvo in to, da mi naredimo nek premik, mogoče za sebe, da se osvobodimo starih zadev in naredimo premik naprej. Da se osvobodimo vsega, kar nas obremenjuje.

Še nekaj sporočil iz kart Prehod v novo dobo:
Nova pot – Dovoljujem, da končni rezultat preseže vsa moja pričakovanja. Nahajam se na pravi poti. Upam si narediti korak v neznano, upam si premagati svoj največji strah. Zaupam, da me stvarstvo podpira. Sem na preizkušnji. Ali zmorem izpustiti vse staro in se podati v neznano? Ali zmorem predati vse, na kar sem navezana? Varna sem tukaj in zdaj. Zame je vedno poskrbljeno. Mene podpirajo vse svetle sile.

Naj ostane mantra v vaših možganih “Mene podpirajo vse svetle sile”. In ko mi damo stvarstvu ukaz in rečemo, da sedaj želimo drugače, se stvarstvo prikloni in reče “Tukaj sem da ti služim, da ti odprem vrata”. Dokler se mi ne odločimo, nam stvarstvo ne more pomagati, ne more in nima pravice. Zato začnite sedaj pri sebi nekaj spreminjati in naredite za sebe spremembo v pozitivno smer, ker nihče drug tega ne more narediti namesto vas.

Če se sedaj vrnem nazaj na Egipt. V Egiptu smo doživeli veliko lepih trenutkov in izkušenj. Na koncu smo pa žal dobile eno zastrupitev. Sedaj pa, kako reševati takrat, ko imamo težave s prebavo. Jaz sem seboj imela probiotik Acidophilus in sem prepričana, da če tega ne bi imela, bi se slabše končalo. Probiotiki delujejo ciljno na črevesje in delujejo na to, da dvignejo imunski sistem. Sedaj tudi recimo vse cveti in kdor ima alergijo na cvetni prah mu priporočam probiotik.

Poskrbite za sebe, imejte se radi, pozitivno razmišljajte in dovolite, da vaša srčna čakra poskrbi za to, da v vaše življenje pride vse, kar vam pripada. Uživajte.