Sporočilo nadangelov

Maj 31, 2022 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes je čas za pozitivno energijo.

Najprej sporočilo iz knjige Ko imajo duše žur.

Nadangel Kamuel – Ime pomeni božja ljubezen oziroma “Tisti, ki vidi Boga”. Nadangel Kamuel je najbolj ljubeč angel – skozi ljubezen spodbuja lepoto v nas. Nadangel Kamuel nam pomaga dvigovati našo vrednost. Pomaga nam pozdraviti ranjeno srce. Pomaga nam odpustiti. Torej vsakič, ko ne zmoremo iti naprej enostavno prosite “Nadangel Kamuel, ti ki vidiš Boga, vzbudi božje vibracije v meni”. Ker vemo, da Bog je odpuščanje, ljubezen. Nadangel Kamule uravnoveša našo srčno čakro in kdor je ranjen na srčni čakri, ga tišči v prsih brez razloga, lahko ga tudi tišči zadaj med lopaticami in ima neprijeten občutek in to pomeni, da je ranjena njegova zadnja čakra.
Učite se spustiti, odpustiti, predvsem pa čistiti preteklost.

Če sedaj pogledamo čakre na hrbtu, ki so lahko povezane z visokim/nizkim krvnim tlakom. Kdor ima visok krvni tlak je obremenjena zadnja popkovna čakra, ki je povezana z jezo iz preteklosti. Kdor pa ima nizek krvni tlak, pa ima za počistiti žalost iz preteklih življenj.
Vse energije se zapisujejo na naše polje in tukaj so angeli, da nam pomagajo, da gremo naprej.

Afirmacije in molitve k nadangelu Kamuelu:
Nadangel Kamuel, prosim, pripelji me do lepega partnerskega odnosa, v katerem bom občutila brezpogojno ljubezen in prejemanje.
Nadangel Kamuel, prosim, pomagaj mi, da se bom imela zares rada. Pomagaj mi prečistiti vse nezdrave program in podzavestne kode, ki me zadržujejo v prepričanju, da mi ljubezen ne pripada, da si ne zaslužim in da nisem dovolj dobra, da bi bila ljubljena. Če mi sami sebe nimamo radi, bomo imeli točno take odnose, ki nam bodo pokazali točno to, koliko se imamo radi.
Nadangel Kamuel, prosim, pozdravi moje ranjeno srce. Pomagaj mi, da bom verjela v ljubezen. Pomagaj mi spustiti strah pred tem, da bi bila spet ranjena.
Nadangel Kamuel, prosim, ovij planet Zemljo v svoj zaščitni plašč ljubezni. Pomagaj mi, da bom širila tvoja sporočila, da smo vsi ljubezen, da smo vsi ustvarjeni po božji podobi. Pomagaj mi širiti sporočilo, da smo vsi med seboj povezani, da imamo moč spremembe, da nam ni treba suženjsko služiti interesom posameznikov. Pomagaj mi širiti sporočilo, da je vsega dovolj za vse.

Nadangel Haniel – Ime pomeni “Sijaj Božje Miline in Milosti”. Nadangel Haniel je angel božje harmonije. Nanj se lahko obrnemo vedno, ko potrebujemo pomoč pri harmoniji v nas samih in pri odnosih v družini.

Afirmacije in molitve k nadangelu Hanielu:
Nadangel Haniel, prosim, prečisti moje zaznave glede blaginje. Pomagaj mi, da se napolnim z bogastvom neskončne ustvarjalne energije, ki je v meni in povsod okoli mene.
Nadangel Haniel, prosim deluj skozi mene in moje delo, preko katerega se izraža božja veličina in milina. Naj bom orodje v tvojih rokah – naj skozi mojo zavest teče tok ustvarjalne energije, ki bo človeštvu pomagala na številnih področjih. Odpri kanal ustvarjalne energije, ki zdravi telesa in duha ljudi.
Nadangel Haniel, naj tvoje ustvarjalne ideje tečejo skozi mojo zavest. Pomagaj mi ozavestiti starodavna znanja, ki ležijo v meni od začetkov časov. Poveži me z večno modrostjo – naj božja modrost teče skozi mene in se zliva v Zemljo. Pomagaj mi, da se zavem svoje resnične narave. Pomagaj mi pri moje preporodu. Pomagaj mi zgraditi samozavest in zaupanje vase, da se bom lahko izrazila skozi izvirno moč stvarstva.

Še eno sporočilo:

Poklon Sveti Ženski, poklon Boginji v vsaki od nas.

Nihče ne živi za vedno, nič ne traja večno. Roža se razcveti in umre. Pomladi sledita poletje in jesen. Vrti se cikel življenja. Pojdi onkraj strahu. Potovanje onkraj strahu te popelje tja, kjer raste ljubezen; nehaj slediti strahu, jezi in maščevanju. Pusti jih za seboj, ker ko greš preko teh občutij, začneš čutiti sebe. Začni dan tako, da poješ kakor ptice; petje te ponese tja, preko, onkraj.
Naš um potrebuje ponavljajočo se disciplino, da izpusti stare navade in najde nov način izražanja. Pojdi preko obsojanja, kaj je prav in kaj ni; pojdi preko hrupa v glavi, ker ko ga presežeš, najdeš mir svoje duše. Pusti za seboj vso bolečino, ker tam, onkraj bolečine, občutiš povezanost z Njim.
Poj, ker prepepvanje te ponese tja, preko, onkraj… Ljudje smo si pdobni – vsi iščemo poto nazaj k Viru, k Njemu, k Edinemu.
Pojdi onkraj maščevanja. Dvigni se iznad trpljenja, ki si da doživela, in si dovoli videti onkraj. Najveličastnejši trenutki našega življenja so povezani s tem, ko si dovolimo iti preko, ko si dovolimo začutiti povezanost vseh z vsem. Zato poj, ker prepevanje te ponese tja, preko, onkraj.
Začni potovanje – popotovanje po svoji notranjosti… Dovoli, da utihne hrup v tvoji glavi, da lahko slišiš to, kar je onkraj. Umiri se, da lahko prejmeš to, kar je onkraj. Postani dovzetna za to, kar je onkraj, in bodi hvaležna, da si lahko v prisotnosti tega, kar je onkraj. Bodi prisotna, da lahko uživaš v tem, kar je onkraj.
Začni dan tako kot ptice…petje te popelje tja, preko, onkraj.

Naj se zgodi v vašem življenju vse dobro in dovolite, da vaše življenje napolnijo angeli, vnebovzeti mojstri. Naj se dvigne vaša vibracija, da zmorete iti onkraj trpljenja. Dovolite, da se v vašem življenju zgodi čudež novega, čudež nove zemlje, čudež novega življenja.

Uživajte in želim vam vse dobro.