Sporočila za nosilce luči

Feb 23, 2022 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo brali sporočila za vse tiste nosilce luči, ki se ukvarjate s temelji, temeljnimi prepričanji.

Kaj je tisto, kar vam sporoča stvarstvo in na kaj morate biti pozorni.

Sporočila iz kart Prehod v novo dobo:
Grlena čakra – Svobodno izražam svojo resnico. Jaz sem resnica. Kaj me duši? Česa ne morem izreči? Kdo me stiska za vrat? Moj blagoslov je, da čutim. Varno lahko izražam svojo resnico, dovoljeno mi je govoriti. Upam si prepevati, se smejati in vriskati, ne glede na to, kaj poreče okolica. Jasno se zavedam, kdo sem.
Intuicija – Jasno zaznavam sporočila. Stvarstvo me vodi tja, kjer je najbolje tako za mene kot za vse druge. Vodniki mi šepetajo in sporočajo, da je vse v redu. Prepuščam se vodstvu. Čeprav mi še ni jasno, zakaj in kako, zaupam. Bolj kot sem v miru sama s seboj in s svetom, bolj jasno zaznavam sporočila. Hrup in nered v moji glavi blokirata jasnost sporočil. Mirna sem.
Čistost – Očiščujem se vseh nezdravih misli, razvad in odnosov. Svobodna sem – lahko grem naprej. Vsak delček mojega telesa je čist. Moje telo je svetišče. Z ljubeznijo ga hranim, oblačim, skrbim za njega, se ga dotikam. Vsa hrana, ki packa moje telo, vsi odnosi, ki packajo mojo dušo – vse to naj odide. Posegam po zdravi hrani in po zdravih odnosih. Ni mi treba prosjačiti za ljubezen. Jaz sem ljubezen.

Sporočila Angelov:
1. Energija kristalov vas podpira in vam pomaga v tej situaciji.
Ozdravite se zasvojenosti. Čas je, da opustite vsa tista vedenja, ki blokirajo vašo srčno željo. Prosite nadangela Rafaela, da vam pomaga pri tem zdravljenju.
2. Poslušajte svoje intuitivne občutke.
Vaše telo dobiva natančna sporočila od boga.

Sporočilo iz Ošotovih kart:
Sen – O čem sanjate? Kaj je tisto, kar bi če bi? Kaj je tista vaša srčna želja? Karkoli že sanjate, začnite si predstavljati, blagoslavljate svojo srečno bodočnost, ker to ustvarjate in to imate v sebi. Čakra tretjega očesa vam predstavlja vizijo, kje se vidite in kako se vidite. Vsi tisti, ki imate težave z glavoboli, morate počisti center hipofizo, epifizo.
Občutljivost – Povežite se z naravo, z materjo narave Gajo. Ona vam bo dala energijo za preživetje.
Sprejemanje – Dovolite, da se naredi notranji razcvet v vas in da se energija dvigne. Če imate že v prvih čakrah izpraznjeno energijo, kako mislite, da boste žareli od sreče?
Zavedanje – Da ste veliko več, kot mogoče na prvi pogled se zdi da ste.

Sporočila iz kart Vodstvo boginj:
Varuhinja Altamedia – vi in vaši dragi ste varni in duhovno zaščiteni.
Lahkotnost Onah – Nobene potrebe ni, da hitite in silite uresničitev. Vse se dogaja ob svojem času. Zaupajte vesolju in stvarstvu, saj tisto kar se dogaja okrog vas je točno to, kot je prav.

Uživajte in dovolite da skozi vas sije božja lepota in da lahko sije božja lepota skozi vas. Postanite vi, čisti pretok božje energije, saj to lahko postanete le na takšen način, da počistite svojo nesnago.
Naj vas pri vsem kar delate podpira božji blagoslov.