Sporočila s kart Prehod v novo dobo

Maj 4, 2020

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo brali pozitivna sporočila iz kart Prehod v novo dobo.

Včeraj sem preživela res lep dan z mojo prijateljico ter njenim možem in smo imeli v naravi piknik in klepetali. Mož je edini videl veverico in sem rekla, da je to sporočilo zate, torej kaj ti sporoča veverica. In prva misel, ki mu je šla skozi možgane je rekel “bolj moram postati igriv”. Ko se naprej sprehajamo po gozdu pa prijateljica reče, da bomo po mojem srečali medveda in ji ravno tako rečem, kaj misli, da ji sporoča medved. In rekla je da pomoje to, da se mora naučiti poskrbeti zase, da mora najprej sebe nahraniti ter sebe postaviti na prvo mesto in šele potem poskrbeti za ostale. Jaz pa sem med sprehodom opazovala metuljčke in kaj meni oni sporočajo. Vemo, da če metulju pomagamo iz kokona, ne more razviti kril in ne more leteti. Dejansko se tako dogaja z vsakim izmed nas. Sporočilo metulja je, da dovolite da poletite, svobodni ste, dejte si priložnost. Jaz sem prepričana, da če bi vedeli tisto kar nas čaka, bi bili verjetno navdušeni.

Pozitivna sporočila:
Čiščenje preteklosti – Osvobajam se starih vzorcev. Vse se zgodi z nekim namenom. Ozaveščam, blagoslavljam in grem naprej. Zaupam vase in to zmorem. V meni je moč spremembe. Moje srce se zdravi, ko grem v naravo, k vodi in vanjo zmečem kamenje svoje bolečine; ko objamem drevo. Solze čistijo mojo dušo. Vse je tako kot je prav – zaupam.
Voda – voda, očisti me. Dovoljujem, da vsi strupi odidejo. Vsi strupi na telesni, čustveni in duševni ravni, očistite se z močjo in pretočnostjo vode. Ne potrebujem vas več. Moje telo se polni z vibracijo ljubezni in nežnosti. Čas je, da postavim sebe na prvo mesto. Če dovolj pijem, vplivam na čiščenje ledvic in s tem podprem nadledvični žlezi in hkrati, kdor ima podočnjake, telo sporoča, da premalo pijete.
Dušni partner – Varno je ljubiti. Odprta sem za prejemanje in dajanje ljubezni. Stvarstvo mi pošilja dušnega partnerja, da grem lažje preko prehoda. Med nama teče čista ljubezen. Z najino ljubeznijo dvigujeva vibracijo zemlje.
Izvorna koda – Jaz sem stvarjenje, sem boginja. Vsepovsod okrog mene je ljubezen. Eno sem z izvoromo – jaz sem izvor. Na svet sem poslana, da blagoslavljam. Na svet sem poslana, da širim sporočilo upanja. Na svet sem poslana, da ljudem pokažem pot. Na svet sem poslana, da ljudem sporočim resnico, da smo vsi ljubezen. Jaz sem ljubezen.
Nadangel Mihael – Nadangel Mihael, prosim za pomoč in zaščito.Prav ta trenutek me podpira najbolj mogočen angel, ki mi pomaga skozi obdobje sprememb. Zaščitena sem pred vsem slabim. Ogrnjena sem v moder plašč svetlobe, ki prepušča le energije ljubezni. Vse energije strahu se vračajo k svojemu izvoru.
Lahkotnost – Zavedam se, da mi življenje ponuja lekcije. Lahkotno grem s tokom življenja. Imam izbiro. Lahko se zapletam v drame življenja, lahko pa si preprosto rečem “tako pač je” in se nasmehnem. Ne dovolim, da mi energijo kradejo ljudje, ki so polni strahu in zamer – to je njihova drama. Tudi, ko me želijo potegniti v svojo zgodbo, sem mirna. Blagoslavljam jih z ljubeznijo in sebi dovoljujem, da grem lahkotno naprej. Moj svet je miren.

Imejte se radi in dovolite, da v vaše življenje pridejo nove stvari.