Sporočila angelov

Jan 27, 2022 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o angelčkih.

Zjutraj pri meditaciji je prav čez mene šlo, da je čas za angele. Nadangel Mihael je res mogočen angel. Jaz sem se z njim prvič srečala leta nazaj. Bila sem na balkonu, delala tibetanske vaje in me je nekaj zmrazilo oz sem nekaj začutila in samo rečem “kdo si” in dobim odgovor “Mihael”.

Nadangel Mihael je nadangel zaščite, rezanja dolgoročnih vezi, ki nas izčrpavajo. Angel, ki ga lahko prosimo tudi takrat, ko tehnično nekaj ne gre. Nadangel Mihael skupaj z Rafaelom ju lahko pokličemo takrat, ko je veliko temne obtežene energije v našem prostoru in ju prosimo, da vzameta angelski sesalec in dobesedno posesata vso negativo. Nadangel Mihael je tisti, ki si ga lahko predstavljate takoj na desni strani kot vaš vojščak, kot tisti, ki vam odpira in čisti pot.

Poglejmo, kakšna so ta trenutek sporočila iz kart Terapija z angeli:
Božja škatla – Vse svoje skrbi, težave ali pa želje napišete na kos papirja in ga položite v posebno škatlo.
Vizualizirajte uspeh – V tej situaciji vidite sebe kako delate dobro, zato prejemate, zato zaupajte v pozitiven rezultat. Predstavljate si končen rezultat, ko boste tam. Ko si mi predstavljamo končni rezultat pomeni, da zaupamo, da ta božanski vir bo poskrbel za to, kar mi želimo. Angeli nas slišijo.
Moč manifestacij – uporabite svoje duhovne darove in naravne sposobnosti, da boste dobili željeni rezultat. S to karto vas angeli opominjajo, da imate v sebi vso moč delovanja.

Prvo morate vedeti kaj želite, potem prosite tisto kar želite, predstavljate si in v sebi imate moč manifestacije. V sebi imate vse tisto, kar potrebujete, da boste prišli do rezultatov. Pomislite na situacijo, ki jo želite izboljšati. Samo zaupajte, angeli vas bodo vodili do pravih ljudi, pokazali vam bodo prave poti. Dejstvo je, da ko vi prosite, takrat ko se vam odprejo neke poti, ne potegniti ročne zavore ker vas je strah ampak si takrat mogoče ponavljajte afirmacijo “Zaupam v božje vodstovo. Jaz sem božji otrok in sem popolnoma varna. Zaupam, da me angeli vodijo tja, kjer je za vse najboljše. Zaupam, da se mi odpirajo nove poti, nove sposobnosti. Zaupam, da je pred mano novo obdobje.”

Še nekaj sporočil iz kart Prehod v novo dobo:
Nadangel Rafael – Nadangel Rafael, prosim te za zdravljenje. Pripravljena sem ozdraveti. Prosim te, mogočni angel zdravljenja, da pospešiš proces ozdravitve. Bolezen mi je poslana, da se naučim… naučim bolj ljubiti sebe, naučim, kako naj se postavim zase in kako naj sebe postavim na prvo mesto. Čutim, da se vame steka zdravilna smaragdna svetloba. Hvala.
Tema – Kaj se skriva v nezavednih, temnih delih mene? Prosim za zavedanje. Voda, prečisti me. Ogenj, predajam ti svojo bolečino. Zrak, napolni me z novo energijo. Zemlja, poveži me s sabo, z izvirom. Sprejemam vse svoje odločitve. V danem trenutku sem delala najbolje, kar sem znala in zmogla. Tudi drugi ljudje delajo najbolje, kar znajo in zmorejo. Odpuščam sebi in drugim.
Nova energija – Nove ideje prihajajo kot sporočila, prebliski, slike. Pred menoj je novo obdobje. Sedaj se pepuščam toku življenja. Zaupam, da se bo vse uredilo. Jaz sem več kot se zdi. Zavedam se, da sem stvarnica svojega sveta – v meni se pretaka mogočna sila.

Zaupajte v svoje božanske sposobnosti, zaupajte, da ste tukaj s točno določenim namenom in da boste vi kot duša naredili korak naprej.
Kaj je tisto, kar vas najbolj šola, kateri odnos je tisti, kaj vam povzroča največji strah?
Vsaka stvar v vašem življenju je pravilna in vse kar se vam dogaja je prav. Ta partner, ki ga imate je pravi za vaš osebni razvoj. Mogoče z njim predelujete strah, da bi vas zapustil, mogoče strah, kako boste zmogli sami.

Današnje sporočilo angelov je ta: Zaupajte, tukaj niste sami. Tukaj kjer ste, ste z namenom. Ste po velikem božanskem načrtu. To kar se vam dogaja se vam dogaja zato, da vaša duša naredi korak naprej. Zaupajte in delajte korake.
Sporočilo je tisto, da bolj zaupajte v sebe, v svoje sposobnosti. Vaša duša vam govori in dejte ji zaupati.

Naj vam bo dobro in naj vas angeli spremljajo. Samo dovolite, da se v vašem življenju zgodi vse dobro.