Slikanje svoje srečne bodočnosti in podzavest

Jun 17, 2021

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o podzavesti.

Jaz sem prepričana, da je sedaj čas, da počistimo vso nesnago, ki jo vlačimo za seboj. Dejstvo je, da je Slovenija specifična, ker vsaka družina ima kakšno štalo. Ne poznam družine, ki bi pa rekla, da tukaj pa res nimajo nič. Tam kjer zgleda na prvi pogled, da so srečna družina in ko jih malo bolje spoznaš, vidiš da imajo precej za počistiti.

Danes sem se dobila s Tino Šnuderl in ona je narisala 12 mandal za mojo novo knjigo, ki jih bodo krasile poleg nadangelov. Tina Skaza pa je naslikala naslovnico. V novi knjigi je 7 poglavij in je zelo energetska. Dejstvo je, da opažam, da v tej naši Sloveniji imamo kar precej za počistiti.

Tisti, ki berete knjigo Joe Dispanza, npr. Postanite brezmejni in notri so meditacije, kako dvigniti energijo po čakrah. Dejstvo je, da o tem sem danes govorila s Tino in je rekla: “Veš, ljudem ne potegne, jaz vsakič znova doživljam uau efekt”. Samo zaradi tega, ker imamo mi v Sloveniji tako obremenjene prve tri čakre, da ne moraš razvijati kronske čakre, če najprej ne počistiš temelja. Temelj, povezan s prvo, drugo in tretjo čakro so prepričanja, obsojanja. Torej obsojamo vse, ki delajo drugače.

Npr. zadnje čase se z mnogimi ženskami pogovarjam in ko vidimo, da se pletejo ti osebni odnosi, je podzavestni program “Sovražim vse moške”. Ženska, ki sovraži vse moške, ji recimo na jumbo plakatu dobesedno piše “če je kje kakšen moški, ki je cepec, jaz sem ta, ki ga iščem“.

Zadnjič sem govorila z eno gospo in je rekla, da sta se našla s partnerjem in da ona čuti, da sta se najdla zato, da si bosta eden drugemu pomagala pozdraviti rane. Njena rana so otroci. V večjih življenjih je izgubila otroke, bila brez otrok in dejstvo je, da v tem življenju se je rodila kot napaka. Žal v njeni družini niso bili veseli deklice.

Nekoč mi je ena gospa govorila, da ko se je ona rodila, je njena mama en teden skupaj jokala, ker ni bila fantek. Da mama joka od tega, ker se ni rodil fantek, kako zaznamuje to žensko, da je ona tista, ki je napaka. S to napako živi že celo življenje in z mamo ne more steči energija, po drugi strani pa podzavestni program, ki je “Nisem dovolj”, saj nikdar ne boš dovolj in to je temelj. In kako bo taka ženska žarela kot ženska, če pa ima temelj, da je napaka.

Potrebno je ozavestiti, kar imamo za počistiti. Potrebno je dekodirati in zato delajte zdravilno molitev dekodiranja – CD aktivacija svete kode v srcu posameznika.

Danes sem govorila z gospo in ona ve, da ima težave in da ne razume, zakaj toliko gorja pade nanjo. in sem ji rekla, da če je že začela delati meditacijo in je rekla da ne še. Jaz žal namesto drugih ne morem očistiti njihovih težav. Vsak morem urediti svoje. Dokler tega ne počistimo ne moremo iti naprej. Jaz sem sama delala z zdravilnim kodeksom skoraj 2 leti. V dveh letih sem prišla do zaključka, da nisem prišla skoraj nikamor. Dejstvo je, da zdravilni kodeks je orodje, ki deluje tako, kot v kameni dobi, da bi delal na roke ogenj. Ogromno truda za eno težavo. In ko sem sama raziskovala oz. odkrivala moje programe, ki sem jih prinesla s seboj kot duša, programe, ki sem jih dobila potom dediščine moje družine, slovensko karmo, ki je to, da je boljše biti v varnem gnezdu. Ker smo kot narod pridni, si po drugi strani ne upamo izstopati. Čas je, da to počistimo, da zažarimo.

V enem izmed prejšnjih videih sem govorila o tem, da kdor ne zmore zaživeti svoje poslanstvo, da ima po vsej verjetnosti v svoji podzavesti “potrebo imam po suženjstvu”. Pomembno je, da usmerimo energijo zdravilnega kodeksa v zdravilne točke ki jih imamo in s tem aktiviramo tako hipofizo, ščitnico, nadledvični žlezi, ki sta povezani s stresom, epifizo in to je sistem čaker oziroma hormonskih centrov, ki delujejo na to, da dobesedno sporočila gredo preko možganskega debla na vsako celico našega telesa in se naredi briši in vzpostavi nov program.

Tretji korak ko gremo čez ta zdravilna središča pa je, da usmerimo energijo v to, da naslikamo kam želimo iti. Naši možgani ne vedo, nimajo nobene razlike, ne čutijo ob tem če mi premlevamo svojo preteklost ali pa da premlevamo svojo bodočnost. Več čustev kot je vpletenih v to naše premlevanje, bolj sigurno se to zgodi.

Zadnjič mi je ena gospa rekla “Veš Minka, ti imaš tako moč”. Vsi jo imamo v sebi. Dejstvo je, da si mi lahko zamislimo karkoli, saj ko počistimo npr “meni ne pripada sreča, denar” in usmerim svojo energijo v to in si predstavljam svoje življenje, kako z lahkoto plačam položnice, kako si lahko privoščim določene stvari. To pomeni, da usmerjam svojo energijo v želeni rezultat.

Naša višja duša je tako kot ta dobri duh npr. Aladin ko reče “Tvoja želja je moj ukaz”. Noben nas ni učil kako slikati svojo bodočnost in vsi vemo, da v Sloveniji obstaja pregovor “Kdor visoko leta nizko pade”. Ampak niso pa nas učili, da kdor visoko leta lahko tudi visoko pristane. Dovolite si sanjati, začnite razmišljati, kaj lahko s svojim talentom dodate svetu. Naša misel ustvarja. Več kot imam čustvenega ozadja, večjo moč imamo pri kreaciji. Naredite to, saj imate v sebi vso moč.

Sporočilo za vas:
Odlašanje – vidite tisto pred sabo kar si želite, ampak vaš svet je črno bel. Imate zaporniško pižamo, ki se na vsake toliko časa malo obarva ampak vaš svet ni lep in to je odlašanje.
Mojster – govoril sem, povezan sem z resnico, dovoli si da se zgodi.

Ko se človek upa prepustit, vesolje ga podpre.