Skrivnost zakona privlačnosti

Jun 2, 2021

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o skrivnostih.

Včeraj sva z mojo hčerko gledale film Skrivnost. Film govori o tem, kako zakon privlačnosti deluje in kako lahko dobimo čisto vse, kar si zamislimo v življenju, če si le to predstavljamo. Film pa ne govori o tem, kako v osnovi naša podzavest šofira naše zaznave. Govori samo o tem, kako biti v umu.

Glede na to, da sem zrasla v mrežnem marketingu, in sicer od leta 1993 sem začela sodelovati s podjetjem Neolife in sem imela šolanja v okviru mrežnega marketinga. Vedno je bilo tako, da si je bilo potrebno zastaviti cilj ter dati veliko svojega napora. In mnogi v življenju delujejo na ta način.

Si zastavijo cilje ter na silo želijo to izpeljati in na koncu pridejo do tega, da sebe pripeljejo do izgorelosti. Mi lahko stvari delamo na silo, ampak prej ali slej se bo telo ustavilo, bo imelo dovolj. Telo nam sporoča preko telesa, kjer imamo razne primanjkljaje energije in tam tudi poči. Kot pravi pregovor “Več imaš več veljaš”. Tudi v šoli nas trenirajo oz trenirajo naše otroke; bodi priden, imej dobre ocene, naredi šole, pridobi si izobrazbo in potem ti ne bo treba nič delati. Npr. naša mladina, če tukaj gledam moje otroke, šolstvo je narejeno na ta način, da si je potrebno pridobiti čim višjo izobrazbo, da lahko potem čim več zaslužiš. Otroke se ne vzgaja v to, da si išče talente. Jaz sem prepričana, da je vsak izmed nas prišel na zemljo opremljen za preživeti. Prišel z enim kovčkom, v katerem so naši talenti.

Mnogi ljudje imajo težave oziroma strah pred javnim nastopanjem. Mogoče se v enem od preteklih življenje javno povedali svoje mnenje, so bili ob glavo in so takrat si naredili dušno zaobljubo, nikdar več javno ne spregovorim.

Če se vrnem nazaj na knjigo Skrivnost. To knjigo sem brala leta nazaj in se mi je sedaj odprla na strani “Domišljija je vse”. To je rekel Albert Einstein. Pomembno je da si zamišljamo, vizualizacija. In smo zopet pri slovenskih pregovorih “Kdor visoko leta, nizko pade”. Nihče nas ni naučil, da kdor lahko visoko leta, lahko tudi visoko pristane, ampak bodi pač tiho.

Predvsem ti podzavestni programi, ki jih imamo v podzavesti, so tako kot elastika, ki nas držijo nazaj. Razumeti pa moramo tudi, da so naša čustva tista, ki kažejo, kje so podzavestne blokade.

Zadnjič sem gledala film Emotions, ki govori o tem, kako so čustva tista, ki so ujeta v naše telo. Dejstvo je, da jih od svoje mladosti nabiramo v svoj celični spomin. Druga zadeva pa je, da jih kot duša privlečemo s seboj v to življenje. Npr. nekdo se rodi z nekim primanjkljajem, jaz sem se npr z liso na levi nogi, kot da bi bila opečena. In tukaj vam že opisujem del iz svoje nove knjige Ko imajo duše žur.

Našla sem raziskavo, v kateri zdravnik/vodja ene psihiatrične bolnišnice začel raziskovat ljudi oz. otroke, ki so še imeli spomin na prejšnja življenja, ki so znali opisat kje so bili, kako so umrli, kako so se pisali. In ta zdravnik je začel povezovati oz. raziskovati, če je za tem kaj resnice. Dejansko je prišel do tega, da se otroci spomnijo lahko tudi svoje smrti in da so znamenja, ki jih imajo, povezana direktno s tem, sploh z ljudmi, ki so umrli nasline smrti. Ti imajo točno tam znamenje. Tudi če ima nekdo na določenem mestu hude bolečine, je lahko povezano s smrtjo v prejšnjem življenju.

Ljudje, ki imajo npr. črno piko na beločnici/očeh pomeni, da so bili v enem izmed življenju skozi oče prebodeni.

Dušni zapis ostaja in ga nosimo iz enega v drugo življenje. V Sloveniji je veliko ljudi, ki se ukvarjajo z energijami, zdravilstvom, itd.. V Sloveniji je tudi mnogo starih duš in vse te duše, ki smo nakopičene na teh dveh milijonih ljudeh, imamo kar precejšnjo karmo med seboj. Ta karma je v mnogih primerih povezana s starim Egiptom, s premikom naprej, zapuščanjem neke varnosti, tako da sem prepričana, da imamo tukaj kot neko kolektivno karmo za predelati kar se tiče, npr. moj od večjih strahov je bil: vse kar se tiče arabskega sveta. Nekaj let nazaj, ko sem šla na počitnice v Egipt, se mi je aktiviral neki dušni spomin in se je začela neka serija ljudi, ki so začeli prihajati v moje življenje, in sedaj vem, da so vsi povezani s starim Egiptom. Stari Egipt je bil povezan s črnimi magijami. Črne magije so točno vedele, kaj morajo delati in tudi Atlantida, ker te duše, modre duše, imajo mnoge karmično vez z Antlatido in mnogi z Lamurijo. Sami lahko preverite z mišičnim testom, kam vas potegne. In rečete “Karmično sem povezana z Egiptom”.

Mnogi ljudje v Sloveniji imajo velike težave z varnostjo in druga zadeva še en tak drug podzavestni program, nekateri za občutek varnosti potrebujejo kupe denarja.

Še en film ki ga priporočam je Doktor strange– znanstvena fantastika. Zgodba ki je zadaj zanimiva, saj je bil odličen kirurg, ko je operiral, je imel opero med operacijo in s tem napihnjenim egom je prehitro vozil in bil ob tisto, kar mu je največ pomenilo in sicer roki. Po nekaj operacijah mu ni bilo pomoči in ga je pot vodila v Tibet do duhovne učiteljice, ki ga je začela učiti, kako delati z energijami. Res da je film znanstvena fantastika, ampak nekaj malega je pa tudi resnice.
Nekje sem tudi prebrala, da Indijanci, ko so Evropejci prišli v Ameriko, dejansko niso videli teh velikih čolnov, ampak samo jadra, saj tega niso dojemali/poznali.Če mi nečesa nimamo v zavesti enostavno ne obstaja.

To vse skupaj najdete tudi v moji novi knjigi Ko imajo duše žur.

Tisti ki ste prvič z menoj, zdravilno molitev dekodiranja najdete tud na Google ali pa v moji knjigi Ko ima življenje žur na strani 412.

Pozitivno sporočilo:
Sodelovanje: V ljudeh, s katerimi sodeluje, iščem njihove moči, ne pomanjkljivosti.

Čas je, da v ljudeh začnemo iskati dobro in boste videli, da ko usmerimo življenje v pozitivno energijo, življenje nam začne vračati z vsem kar nam pripada.

Užvajte