Rokovnik za leto 2022

Dec 1, 2021 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes vam bo predstavila poseben rokovnik za leto 2022 – rokovnik Pojdimo s srcem.

Gospa Rebeka Prislan me je kontaktirala in mi začela govoriti o tem posebnem rokovniku. Za vsak dan je primeren prostor za zapiske ter poleg je pozitivna misel.

“Poslušaj a zaključke sprejmi sam. Odloži skrbi in bolečino.”

Tisto pa kar je posebno v rokovniku so pa zadaj utrinki “Moč je v tebi”.

  • “Naravna lepota prihaja iz tebe. Vsak trenutek je podarjen. Ti si tista, ki kreiraš svoje misli in dejanja. Veš, kako moraš delovati. Naravna lepote prihaja iz tebe, zasij z njo.”
  • “Telo potrebuje tudi počitek. Prisluhni svojemu telesu in bodi pozorna, ko reče ne. Ustavi se, ko te opozori z bolečino.”
  • “Vsako naše obdobje življenja prinaša svoj čar.”
  • “Hlad in toplota. Kaj čutiš? Toploto ali hlad. Zahvali se za izkušnjo, občuti toploto po celem telesu.”
  • “Prisluhni sebi. Izberi moč v sebi, deluj srčno.”
  • “V življenju izbiraš, sprejemaš nauke in se z izkušnjo učiš.”
  • “Mogočnost je v tebi. Mogočnost, pogum, sprememba, obilje. Mogočnost nosiš v sebi. Mogočnost je v tebi. Dovoli si, da ti mogočnost prinese obilje.”

Rokovnik, ki ni samo rokovnik, ampak energijska knjiga za vse tiste, ki imate obveznosti, ki rabite nekam pisati ter poleg tega vam prav pride kakšna pozitivna misel.
Rokovnik je na voljo v dveh velikostih, A5 in A6 velikost.

Če vas pokliče, ga lahko kupite na spletni strani ALEFI, saj to je res čudovito darilo za koga oziroma tudi za vas.

Še nekaj besed o pozitivnih mislih. Bolj kot boste ponavljali pozitivne misli, afirmacije, bolj boste verjeli v svojo mogočnost. Ko mi začnemo govoriti sebi npr. če jaz začnem sebi govoriti da sem nula. Mogoče prvič ko si rečem “Dovoljujem si občutiti moč”, nekje zadaj slišim “ti si nula”. Ampak večkrat, kot si bom ponovila “Dovoljujem si občutiti božansko moč”, bolj sigurno bo ta božanska moč prišla v moje zavedanje, v mojo bit.

Večkrat, ko si bomo ponovili, saj naše misli in naše besede imajo moč, bo to začelo veljati v mojem življenju.

Uživajte in dovolite, da vas podpirajo nebesne sile, ampak včasih te nebesne sile prihajajo v naše življenje preko ljudi, naključij, koledarjev, slike, ki nas nagovori in nam pomaga, da se dvigne naša vibracija.