Pred nekaj dnevi sem imela rojstni dan. Obrnil se mi je 53. list življenja.

Praznujem in obdarujem 😊
Čez poletje – do konec počitnic, bom poleg vsakega naročila, dodala kristal za srečo. Kristal najprej sperete pod vodo, nato ga postavite za kakšno uro na sonce, da se napolni z energijo, nato pa ga date v kozarec vode in pustite stati najmanj 15 minut, lahko pa tudi čez noč. Zjutraj boste ‘informirano’ vodo popili.

Vemo, da živali čutijo energije. Imamo dve mucki. Ena skorajda ne pije vode. Ko ji pripravim ‘informirano’ vodo, pije. Okus vode se spremeni.

Dodala vam bom enega od kristalov … tistega, ki me bo poklical za vas 🙂

Pripravite si vodni eliksir

Eliksir je kristalna voda, ki blagodejno učinkuje na telo, z njim lahko negujemo kožo, si pomagamo pri hujšanju, koristil pa bo tudi našim rastlinam in hišnim ljubljenčkom.

kristali za srečoVeč o energiji kristalov lahko preberete v knjigi Ko imajo duše žur

Kako pripraviti eliksir?

Pred prvo uporabo je potrebno kristale očistiti. Očistimo jih lahko z dimom tlečega žajblja ali v tekoči (izvirski) vodi. Kamne lahko čistimo tudi v slani vodi ali na sončni svetlobi.

Pri vsakem čiščenju je ključen namen. Kristali so živi, vsrkavajo energije iz okolja, zato pri čiščenju lahko izrečemo: »Naj se kristali z močjo in pretočnostjo vode očistijo vseh energij rok, ki so se jih dotikale. Naj se očistijo vseh predhodnih informiranj in programiranj. Naj se napolnijo z božjo svetlobo, življenjem in ljubeznijo.«

Ker je priprava enostavna, se lahko eliksir pripravlja vsak dan. Eliksir lahko pripravimo iz vsakega kristala posebej ali pa iz celotnega seta kristalov.

Za pripravo eliksirja boste potrebovali steklen vrč (približno 1,5l) in vodo, ki je lahko iz pipe ali ustekleničena. V vrč položite kristale, vanj nalijte vodo in kristale v njej pustite najmanj 15 minut. Nato po želji to vodo uporabimo za pitje, pripravo jedi, napitkov, za nego telesa, kopanje itd.

Eliksir iz roževca
Roževec je kamen ljubezni in razcveta. Eliksir iz roževca se dobro obnese pri negi telesa. Uporabljate ga lahko za umivanje obraza ali za pitje. Pomaga tudi pri hujšanju, plodnosti, odpravi celulita. Umiri in blaži bolečino ob strtem srcu. Pomaga nam, da se odpremo energiji ljubezni. Najbolje je, če ga pijemo zvečer.

Eliksir iz aventurina
Aventurin je kamen sreče, ima nežne vibracije, zato je primeren za mlade ljudi ter družine. Če imate težave z nečisto kožo, potem položite kamen v lonček s kremo. Pitje eliksirja pa bo zdravilno učinkovalo na celo telo. Pomaga pri izpadanju las, učinkovit pa je tudi pri glavobolu, migrenah in zniževanju holesterola.

Eliksir iz šungita
Šungit je naravni mineral, ki ima sposobnost čiščenja vode. Vodo dezinficira brez uporabe klora ali ultravijoličnih žarkov, obenem pa jo obogati s kalcijevimi, magnezijevimi solmi in mikroelementi. Pitje eliksirja ima zdravilne učinke pri zdravljenju nekaterih bolezni (impotenca, anemija, alergije različnih vrst, prebavne motnje, prehlad itd.).

Eliksir iz ametista
Ametist je kristal duhovnih vibracij in je kot tak primeren za meditacijo. Eliksir nam pomaga očistiti auro, zagotavlja trdnost, stabilnost, mir in vedrino. Lajša depresijo in pomaga pri osvobajanju od neželenih navad in odvisnosti, predvsem od alkohola. Krepi intuicijo in jasnovidne sposobnosti. Učinkovit je pri lajšanju težav z nespečnostjo.

Eliksir iz sodalita
Sodalit je kristal, ki spodbuja prijateljske občutke. Primeren je za ljudi, ki delajo v skupinah – spodbuja sodelovanje. Pomaga usklajevati misli s čustvi. Prinaša notranji mir, izboljša komunikacijo in privablja odkrivanje novih znanj. Spodbuja samozavest, govorne sposobnosti in ustvarjalnost.

Eliksir iz jaspisa
Jaspis ugodno deluje na prebavo, žolč, jetra in ledvica. Krepi imunski sistem in vitalnost. Pomaga pri uravnavanju hormonskega stanja telesa, pri krvnih boleznih, ter pri boleznih srca in ožilja. Pomirja premočna čustva, daje energijo, zmanjšuje občutke tesnobnosti – jaspis prizemljuje.