Pozitivna sporočila

Sep 23, 2022 | Osebna rast

Danes bomo govorili o pozitivnih sporočilih. Čas je, da zadihamo novo energijo.

Pozitivna sporočila iz kart Prehod v novo dobo:
Sodelovanje – Vsi ljudje smo vključeni v neko polje energij, zato je pomembno, da pri drugih ljudeh, iščemo pozitivne stvari. V življenju nam ne bodo vsi ljudje po godu, vendar je pomembno, da se osredotočimo na stvari, ki so nam všeč – na dobre stvari.
Božji glas – Odgovore najdete v tišini svojega srca. Dovolite, da skozi vas začne govoriti stvarnik in stvarnika lahko kadarkoli prosite za nasvet in za pomoč. Jaz na dnevni bazi uporabljam zdravilno molitev dekodiranja: “Stvarnik, vsemogočni Bog, če je v skladu z božanskimi zakoni” in v tistem trenutku, je kot, da bi vdihnila to božjo energijo sebe. Ta energija obnavlja, pomlajuje, daje novo energijo ter nov zagon.
Kristali – Moja zavest se širi in dviga na višjo raven.
Novo jutro – Stvarstvo mi čestita za pogum! Sem na pravi poti – vse poti naprej so gladke. Vse je na pravem mestu. Strah je obraz teme – jaz sem svetloba. Z negativnimi mislimi in prepuščanjem strahu zaviram napredek. Vse je prav. Pred menoj je novo obdobje, najhuje je za menoj. Ohranjam stanje ljubezni.

Sporočila iz Ošotovih kart:
Odlašanje – Kaj je tisto, kar želite, da se zgodi v vašem življenju? Vsak ima kakšno željo, ampak mogoče z njo odlaša, ker ga je strah. Tisto kar odlašamo, nas zadržuje in nas drži v zaporu in kateri program je sedaj pravi in povezan s tem da odlašamo? Jaz sem pri sebi prišla do zaključka, da je to “Potreba po samo sabotaži”. V svoji podzavesti preverite tudi program “Strah me je uspeha” ali pa “Strah me je neuspeha”.
Sodelovanje – Ko si dovolimo sodelovati, se energija različnih ljudi sestavi skupaj. Pomembno je, da sledite svojemu vodstvu ker odgovore tako ali tako najdete v tišini svojega srca. Če nas vleče k določeni osebi, je pomembno, da temu občutku sledimo.
Celovitost – Čas je, da se oddaljimo od vsega, kar nas odvrača od naše celovitosti.
Primerjanje – Vsak je svoj unikat, zato se ne primerjajmo z drugimi ljudmi. Vsak izmed nas ima svoje talente, s katerimi lahko obogati življenja drugih ljudi.
Ustvarjalnost – Čas je za ustvarjalnost in da začnete slikati to, kar vi želite v vašem življenju. Čas je, da začnete aktivno sodelovati v procesu ustvarjanja vaše bodočnosti. Vizualizacija je ta, ki vam bo pomagala, da boste ustvarili to, kar si želite.

Naj bo današnje sporočilo “Ohranjajte stanje ljubezni”. Ohranjajte ves čas tisti ogenj v sebi, ker verjemite, vse je prav in vsaka lekcija nekaj uči, vsak odnos nas nekaj uči, vsak odnos je tisti, ko bi se morali vprašati “Kaj se ta trenutek učim” in ko dobite odgovor, sprejmite lekcijo.

Karkoli boste delali, delajte zato, ker se imate radi, ker se cenite, ker radi živite v urejenem domu, ker imate radi življenje in predvsem ker uživate v procesu ustvarjanja. Predvsem pa začnite postavljati sebe na prvo mesto.