Pozitivna sporočila ob poletnem sončevem obratu

Jun 21, 2023 | Videoblog

Danes se je končno začelo poletje. Poletni solsticij je čas, ko se začnejo pobirati
pridelki – kar smo sejali, sedaj žanjemo.
Nekoč so naši predniki praznovali dan Sv. Janeza Krstnika – kresno noč. Nekoč so
se 24.6. na hribih kurili kresovi.. Takrat naj bi tudi vsa zelišča imela prav posebno
magično moč. Naši predniki so verjeli, da se ob kresni noči odpre čarobna moč v
nas. Čarobnost je povezana z našo vibracijo. Kar nosimo v srcu, se potencira in to so semena, kar bomo želi v bodoče.

Pozitivna sporočila iz kart Prehod v novo dobo
Dušni partner – Varno je ljubiti. Vsak odnos se začne z nami samimi. Z vašim partnerjem dvigata vibracijo zemlje. Vemo, da je spolna energija najmočnejša energija, kar jih obstaja, saj s spolno energijo ustvarimo novo življenje. Če bi znali to energijo pravilno usmerjati, bi lahko kreirali marsikaj. Odnos se začne, ko imamo sebe radi, sebe sprejmemo in smo to kar smo. Ni nujno, da ste v partnerskem odnosu, še vedno ste v odnosu sami s seboj … in v vsak odnos vedno prinesemo najprej sebe.
Nova zemlja – Jaz sem boginja, ustvarjalka nove dobe. Vodi me srce. V meni je neskončna inteligenca, sem hči večnosti. Moje srce napolnjuje brezpogojna ljubezen. V meni so mir, ubranost in uspeh na vseh področjih. Stvarnik je moj večni vir. Vse moje duhovne, duševne in gmotne potrebe so izpolnjene v vsakem času in prostoru. Jaz sem povezana z rodovitnostjo.

Sporočila iz Ošotovih kart:
Potovanje – pred vami je novo potovanje. Pred vami je nova pot. To pot kreirate s svojo vibracijo. Pred vami je novo obdobje.
Pogojenost – Čas je, da se nehate skrivati med ovcami in pokažete kdo ste. Ne skrivajte se za strahom. Začnite razmišljati, kako boste s svojo vibracijo, s svojim delom dodali vrednost svetu.
Dozorelost – Stvari so dozorele in pomemben je vaš notranji mir. Vaša notranja vibracija ustvarja vaš svet.

Sporočilo iz kart Vodstvo boginj:
Lakšmi svetla prihodnost – Prenehajte skrbeti, vse je dobro. Lakšmi je hindujska
boginja obilja. Zadaj na karti je narisan slon, ki je v hinduizmu povezan z obiljem vsega dobrega in ustvarjalnimi zamislimi. Ne dajajte pozornost v to, česar ni, ampak v to, s čim boste dodali vrednost svetu.
Lahkotnost – Nobene potrebe ni, da hitite in da silite uresničitev. Vse se dogaja ob svojem času. Vse je tako kot mora biti.

Zemlja deluje v nihanjih – vdih in izdih – pol leta je vdih energije, naslednje pol leta, ko se dan krajša, pa izdih. Tudi naše dihanje je v takšnem ritmu, samo da ne gremo tako počasi. Če razumemo ritem narave, da enkrat vdihne, drugič izdihne in da takrat ko izdihne, je čas, ko se določene stvari čistijo, ko poberemo pridelke, kjer staro umre in naredi prostor novemu. Ravno tako pa z našim dihanjem. Vsakič ko vdihnemo, si lahko rečemo afirmacijo: »Živim obilje,« in vsakič, ko izdihnemo izrečemo (pomislimo): »Delam prostor novemu.« Čas je, da spregledamo obilje, ki je povsod okrog nas in v nas.

Uživajte, vse dobro vam želim in predvsem, dovolite, da se obilje vsega dobrega zgodi v vašem življenju.