Politika zasebnosti

Upravljavec podatkov spletne strani www.minkagantar.si, je Srečno Življenje, Gantar Minka s.p., Hosta 7a, 4220 Škofja Loka.

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletne strani www.minkagantar.si se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

Kaj so piškotki?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav.

Uporaba piškotkov

Spletna stran minkagantar.si (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke.
S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.minkagantar.si nastavi piškotke na vaši napravi.

Zagotavljanje varnosti podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne strani minkagantar.si so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. Srečno Življenje, Gantar Minka s.p. bo osebne podatke varovala in preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Srečno življenje, Gantar Minka s.p. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) in sicer z uporabniškim imenom in geslom.
Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL.

Privolitev

Z uporabo spletne strani Srečno Življenje, Gantar Minka s.p. se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Kontaktni podatki

Srečno Življenje, Gantar Minka s.p., Hosta 7a, 4220 Škofja Loka
Spletna stran: minkagantar.si
E-mail: minka@srecno-zivljenje.com
Telefon: +386 (0)30 202 808