Podzavest in zdravo hujšanje

Jan 19, 2022 | Hujšanje

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o podzavesti in hujšanju.

Prej me je klicala gospa, ki me je spraševala o hujšanju, knjigah o hujšanju in sva se potem pogovarjali o knjigi Ko imajo hormoni žur.
Zakaj se nam dogaja, da določeni ljudje shujšajo, pa se zredijo, pa nazaj shujša in se nazaj zredijo? Torej je ves čas v nekem procesu.

Sama preizkusim z mišičnim testom “Potrebo imam po neprestanem hujšanju”, jaz sem to že zdavnej počistila ampak glej ga zlomka, šla sem naprej.
Torej preverite svoje podzavestne programe, ki jih imate lahko v povezavi s hujšanjem.

  • Potrebo imam po tem, da moram neprestano hujšati.
  • Strah pred lakoto.
  • Strah pred preživetjem.
  • Občutek imam, da nisem dovolj lepa.
  • Občutek imam, da sem grda.
  • Druge ženske so lepše kot jaz.

Za vsako težavo zmolimo zdravilno molitev dekodiranja, počistimo. Dejstvo je, da že ko ozavestimo delček te svoje resnice, je kot da v celici prižgal lučko in se ta tema razblini.

O hujšanju sem pisala tudi v knjigi Ko ima življenje žur, ki je povezano s tem, da se tvorita dva ključna hormona, ki vplivata na hujšanje. En je grelin, drugi je pa leptin. Če imamo recimo pomanjkanje grelina, se zgodi, da v istem obroku pojemo tudi za 30% več hrane. Hormon grelin pa spodbudimo s tem, da dovolj spimo. Sploh pa lepotni spanec, če imamo možnost da kakšno uro potegnemo, se takrat tvorijo hormoni, ki nas pomlajujejo.
Hormon leptin pa se tvori v maščobi in več kot imamo maščobe, več je tega hormona. Spodbudimo pa ga z rednimi zajtrki, z dovolj gibanjem in z nestradanjem našega telesa. Hormon lakote inzulin pa dejansko držimo v ravnovesju, če jemo gobe, ki vsebujejo krom ter če pri vsakem obroku pojemo nekaj od beljakovin.

Pri hujšanju je tudi pomembno, da vsakič ko pogledamo svoje telo, mu sporočimo ljubezen. Naše telo in naše celice se odzivajo na ljubezen. Če mi našemu telesu vsakič rečemo, da je grozno, kako naj bo potem naše telo srečno.

Pomembno je tudi kaj jemo za večerjo. Če nikakor ne morate shujšati, je možno da ste celično podhranjeni in nimate celičnega vžiga. To pomeni, da ste podhranjeni s C vitaminom, z magnezijem in vitaminom B6. V tem primeru vam priporočam, da zvečer vzamete pred spanjem Pro Vitality+. Notri imate 4 kapsule torej Omega 3, B vitamini, olja ki odprejo celično membrano in zaščitne snovi. Namesto večerje pa si lahko zmešate Shake, ki je prehransko dopolnilo. Pol vrečke lahko zmešate z jogurtom ali mlekom. Seveda pa ne pozabiti na dovolj tekočine. Človek, ki ne pije zadostno količino tekočine, njegove maščobne celice začnejo shranjevati. Pomembno je, da vsako uro popijete kozarec vode.

Če imate kakšne nezdrave razvade kot recimo če npr. jemljete uspavalne tablete potrebujete več B vitamina. Če jemljete hormonske tablete potrebujete več B vitamina.
Določene snovi v našem telesu delujejo kot antihranila in mi potrebujemo nekaj, da nahrani naše telo.

Še sporočilo iz kart Prehod v novo dobo:
Potrpljenje – Zaupam božji hitrosti. Vse se ureja v najvišje dobro vseh.
Sprememba – V sebi ustvarjam nove vibracije. Vsa svetlobna bitja mi pomagajo narediti korak naprej.

Žarite v vsem dobrem in boste videli, vaše telo vas bo podprlo pri vsem kar delate. Uživajte.