Podočnjaki in kronični čustveni stres

Jul 21, 2022 | Zdravje

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o kroničnem stresu in podočnjakih. V nadaljevanju bom govorila o tem, katera podzavestna prepričanja vplivajo na to, da se sploh pojavljajo podočnjaki.

Podočnjaki oziroma blazinica nastanejo na podlagi tega, ker sporočajo da naše nadledvične žleze in ledvica ne delajo dobro. Vemo, da ledvica čistijo kri ampak v nadledvičnih žlezah se pa proizvaja stresni hormon in prav stresni hormon direktno vpliva na to, kakšne imamo blazinice. Nekateri vemo, da kljub letnim časom, se pojavljajo podočnjaki.

Kaj je torej tisto čustvo, ki vpliva na to, da se sploh sprožijo podočnjaki?
To lahko preverite z mišičnim testom. Na primer:

  • Kronični celični stres se mi sproži vedno, ko občutim zavist drugih ljudi
  • Kronični celični stres se mi sproži vedno, ko občutim tekmovalnost s strani drugih ljudi, ljubosumje, sovraštvo, preračunljivost, zahrbtnost ali prevaro, ali manipulacijo, dvoličnost drugih ljudi, hinavščinost.
  • Kronični celični stres se mi sproži vedno, ko občutim dvojno igro drugih ljudi.

Tudi sami lahko sedaj preizkusite, če imate kakšnega od navedenih programov v svoji podzavesti.
Vsakič, ko pridete v polje te energije; ko zaznajo vaši senzorji to energijo, se vam sproži odziv vašega telesna in se prikaže kronični stres na blazinicah.

Nam fizično preko vida pride signal na hipofizo. Hipofiza je žlezo v možganih, ki nadzoruje delovanje oči in to kar mi vidimo oziroma zanamo preko čakre tretjega očesa, sproži v hipofizi reakcijo. Med hipofizo in epifizo nastane elektromagnetno polje, ki gre na hipotalamus. To je žlezo v možganih in preko te žleze grejo sporočila v vsako celico našega telesa. To sem tudi opisala v moji novi knjigi Ko imajo čakre žur. V trenutku se sproži odziv boj ali beg, torej samoohranitveni instinkt in dejansko sproži delovanje nadledvičnih žlez, kar potem povzroča stres in gre v vsako celico našega telesa. Prav ta instinkt je povezan s popkovno čakro preko solarnega pleksusa in popka takrat, ko morate preživeti. Ta čustva vas pripeljejo do tega, da morate preživeti.

Najprej moramo stvari počistit in potem je potrebna zdravilna molitev dekodiranja. O tem sem pisala v knjigi Ko imajo duše žur na strani 216.
V zdravilno molitev dekodiranja najprej vstavite eno od zgornjih težav. Vsemogočni Bog, če je v skladu z božanskimi zakoni naj se sčistijo v vseh smereh časa in prostora vse zavedne in nezavedne moje duše, ki so povezane s kroničnim stresom in da ko občutim zavist do drugih ljudi, se mi sproži kronični stres. Roke damo v položaj modro za novo moč, vdihnemo skozi nos in izdihnemo skozi usta, pritisnemo na čelo in na srčno čakro. Naslednjo fazo pa usmerimo energijo v zdravilna središča in ta ključna pri tem, da se rešimo kroničnega stresa. Energijo si usmerimo v čaktro tretjega očesa in si ponavljamo “Vsi nivoji moje duše se polnijo z zdravilno božjo svetlobo”. Potem postavimo roki na majhen del pod ušesi in usmerimo energijo, saj ti dve točki sta povezani z nadledvičnima žlezama in z zmanjšanjem stresa na celični bazi. Ko imamo roki postavljeni na točki pod ušesi si ponavljamo “Vsi nivoji moje duše se polnijo z zdravilno božjo svetlobo”. Potem damo roki še na sence, kjer se zdravi delovanje epifize.
Naslednji korak je, da položimo roke v položaj blagoslova in si slikamo svojo srečno bodočnost. Mi si pred seboj že predstavljamo končni rezultat, kako bo, ko bomo živeli srečno življenje, ko bomo obkroženi z ljudmi, ki so pozitivni. Vsi sami lahko usmerjate energijo, kam želite da gre in kaj želite da se ustvari v vašem življenju. Vsi v sebi imamo to moč.

Poglejmo še tehnično, kaj vam lahko pomaga, da se pozdravi delovanje nadledvične žleze. To sem opisala v knjigi Ko imajo čakre žur pri popkovni čakri. Preko popkovne čakre smo povezani tudi z našo mamo. Tudi alergije na sonce so povezane s popkovno čakro.
Za vse tiste, ki imate težave s popkovno čakro priporočam, da pijete čaj iz slezenovca. Splača se posegati tudi po janežu, sladki kumini, koromaču, divjem janežu in seveda soku iz zelene.

Še sporočila iz kart Prehod v novo dobo:
Pripadnost – Sem človek, sem bitje svetlobe, ki deluje v dobrobit vseh.

Delajte na sebi in boste videli, stvarstvo navija za vas in uživajte v potovanju, ki se mu reče življenje.