Podočnjaki in kronični čustveni stres

Jul 21, 2022 | Zdravje

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o kroničnem stresu in podočnjakih. V nadaljevanju bomo govorili o tem, katera podzavestna prepričanja vplivajo na to, da se pojavljajo podočnjaki.

Podočnjaki nastanejo zaradi tega, ker naše nadledvične žleze in ledvica ne delajo dobro. Vemo, da ledvica čistijo kri, v nadledvičnih žlezah se pa proizvaja stresni hormon kortizol. 

Katero je tisto čustvo, ki vpliva na to, da se pojavijo podočnjaki?
To lahko preverite z mišičnim testom. Na primer:

  • Kronični celični stres se mi sproži vedno, ko občutim zavist drugih ljudi.
  • Kronični celični stres se mi sproži vedno, ko občutim tekmovalnost s strani drugih ljudi, ljubosumje, sovraštvo, preračunljivost, zahrbtnost ali prevaro.
  • Kronični celični stres se mi sproži vedno, ko občutim manipulacijo, dvoličnost ali hinavščino s strani drugih ljudi.
  • Kronični celični stres se mi sproži vedno, ko občutim dvojno igro drugih ljudi.

Sedaj lahko sami preizkusite, če imate v svoji podzavesti (preverite, kako narediti mišični test resnice ) katerega od navedenih programov..
Vsakič, ko pridete v polje te energije; ko zaznajo vaši senzorji to energijo, se vam sproži odziv vašega telesna. Posledica so podočnjaki.

Ko zaznamo nekaj, kar nas ogroža, se signal preko vida prenese na na hipofizo. Hipofiza je žlezo v možganih, ki nadzoruje delovanje oči in to kar vidimo, oziroma kar zaznamo preko čakre tretjega očesa, sproži v hipofizi reakcijo. Med hipofizo in epifizo nastane elektromagnetno polje, ki gre na hipotalamus. To je kot nadzorna plošča v možganih,  preko katere gredo sporočila v vsako celico našega telesa. To sem tudi opisala v moji novi knjigi Ko imajo čakre žur. V trenutku se sproži odziv boj ali beg – sproži se samoohranitveni instinkt. Aktivira se delovanje nadledvičnih žlez, kar sproži stresni hormon kortizol, ta pa nese sporočila v vsako celico našega telesa.

Podzavest

Kdor ima potrebo po kroničnem stresu, se bo odzval na najmanjši stresni dogodek. Celice se preko celičnega spomina zapolnijo pretekle negativne dogodke. Najprej je potrebno počistiti z Zdravilno molitvijo dekodiranja vse podzavestne motilce, ki nas pripeljejo do burne reakcije. . O tem sem pisala v knjigi Ko imajo duše žur na strani 216.

V Zdravilno molitev dekodiranja najprej vstavite eno od zgornjih težav:

Vsemogočni Bog, če je v skladu z božanskimi zakoni naj se sčistijo v vseh smereh časa in prostora vse zavedne in nezavedne moje duše, ki so povezane s kroničnim stresom.

Roke damo v položaj modro za novo moč, vdihnemo skozi nos in izdihnemo skozi usta, prislonimo roki na čelo in nato na srčno čakro. Nato prste stisnemo v kljunček in energijo usmerimo v štiri zdravilna središča. Energijo si usmerimo v čakro tretjega očesa in si ponavljamo Vsi nivoji moje duše se polnijo z zdravilno božjo svetlobo. Potem roki premaknemo na ščitnico – energijo usmerimo v grleno čakro. Nato energijo rok usmerimo na del pod ušesi – ti dve točki sta povezani z nadledvičnima žlezama in z zmanjšanjem stresa na celični bazi. Ko imamo roki postavljeni na točki pod ušesi si ponavljamo “Vsi nivoji moje duše se polnijo z zdravilno božjo svetlobo”. Potem energijo rok usmerimo še na sence, kjer se zdravi delovanje epifize.
Naslednji korak je, da položimo roke v položaj blagoslova in si slikamo svojo srečno bodočnost. Pred seboj si predstavljamo končni rezultat, kako bo, ko bomo živeli srečno življenje, ko bomo obkroženi z ljudmi, ki so pozitivni. Vsi imamo v sebi moč, da usmerjamo tok energije, da ustvarjamo svojo bodočnost – kaj želite, da se ustvari v vašem življenju? 

Kaj vam še lahko pomaga, da se pozdravi delovanje nadledvične žleze? To sem opisala v knjigi Ko imajo čakre žur pri popkovni čakri. Preko popkovne čakre smo povezani tudi z našo mamo. Tudi alergije na sonce so povezane s popkovno čakro.
Za vse tiste, ki imate težave s popkovno čakro priporočam, da pijete čaj iz slezenovca. Splača se posegati tudi po janežu, sladki kumini, koromaču, divjem janežu in seveda po soku iz zelene.

Še sporočila iz kart Prehod v novo dobo:
Pripadnost – Sem človek, sem bitje svetlobe, ki deluje v dobrobit vseh.

Delajte na sebi in videli boste, da Stvarstvo navija za vas. Uživajte v potovanju, ki se mu reče življenje.