Počitnice za dušo

Jun 25, 2021

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in javljam se vam iz zaključka naše delavnice “Počitnice za dušo in telo” iz Ankarana. Bile so bolj za dušo tokrat kot za telo in te obiskovalke, udeleženke so prišle točno po to, po delčke svoje izgubljene duše.

Neverjetna energija, ki se ustvari vsakič med nami je tako srčna, da v začetku ko se predstavimo, ki je vsaka iz svojega življenja, iz različnih družbenih slojev, ampak na koncu to ni pomembno saj smo vse duše na poti skozi življenje.

Vsi smo si enaki in duša si je pač izbrala svojo družino, okolje, partnerja in to z namenom, da ozavesti svoje rane in jih pozdravi.

Rdeča nit teh počitnic je bila osebna moč. Naj vam povem eno zgodbo. Lansko leto za moj rojstni dan sem dobila križec. Ko smo se šli kopati v Mesečev zaliv, sem parkirala zgoraj pri cerkvici in duhovnik, ki je tam, sem mu povedala, da imam rojstni dan in sem ga prosila, če lahko tam parkiram in mi je za darilo dal križec, ki sem ga imela do danes. S to skupino smo pa ravno danes šle gor do cerkvice parkirat. Žal pa ni bilo tistega duhovnika, da bi vprašale, če lahko parkiramo. Ta duhovnik pa edino zahteva, da imamo ženske pokrita ramena. Me smo se šle potem kopati v Mesečev zaliv, kjer smo uživale. Ko pa pridemo nazaj do parkirišča, odpremo avtomobile in v tistem trenutku pride iz cerkve tornado od tega duhovnika in se začne dreti ”nage ženske, nage ženske, sveta zemlja je tukaj”. V osnovi smo bile vse lepo oblečene, res pa da smo imele gola ramena. In v tistem trenutku smo odšle. In to je bilo tudi sporočilo za nas, za vse tiste, ki so zlorabljene potom cerkve.

Še isti večer smo vse skupaj sedele za mizo in res je bila lepa energija. Pri sosednji mizi pa so sedeli 3 moški in čutila se je energija, da si moški ogledujejo, če bi bila kakšna ženska primerna. Ko smo se odpravljale v svoje sobe, smo se pozdravile in ena izmed udeleženk je videla, da en moški teče za nami. In ta ki je to opazila, je rekla da ni mogla zaspati saj je videla samo njegove oči in se je bala, da bo nekdo vdrl v njeno sobo. In kaj je ona imela tukaj za počistiti? Vse se je zgodilo v enem dnevu in sicer zloraba s strani cerkve, potem posilstvo in vlom v hišo, uglavnem spolna zloraba.

Vsak dan smo delale meditacijo za dekodiranje za odpuščanje drugim in sebi, ter čistile smo čakre. Vedno je bilo zelo lepo in prisotna je bila tudi lepa energija. Vedno se pa najde v skupini nekdo, ki pa kaže, kje imamo rane. Javila se je ena gospa, ki je imela svojo karmo oziroma jaz sem imela z njo karmo za predelati. Njen program je bil “Minka je ta, ki krade meni stranke”. Moj program pa je bil “Ta ženska, ona je nesposobna”. Jaz sem to nesposobnost počistila, ampak ona pa se je odločila pa da ne bo.

V življenju srečamo tiste ljudi, ki jih moramo srečati. Ta delavnica, te počitnice so bile absolutno za žensko moč. Včeraj pa smo zaključile, naštimale glasbo in uživale ob plesu. Tiste, ki ste že bile na mojih delavnicah veste, da se s solzami v očeh poslavljami.

Zjutraj ko sem vzela karte Prehod v novo dobo, sem dobila 3 karte in tista karta, ki me je najbolj nagovorila je bila Blagoslov. Dobila sem tudi karto Dobrota.

Blagoslov- blagoslovljena sem med ženami in blagoslovljeni so vsi, ki pridejo v stik z menoj.
Dobrota- Delam dobro in dobro se mi v izobilju vrača.

Če se vrnem nazaj k križu. Danes ga bom vrgla v morje, dokončno očiščenje. Rabila sem tudi to izkušnjo, da se poslovim od te manipulacije cerkve. Vemo, da v preteklosti je prav cerkev označila, da je ženska grešno bitje.

Ženska moč je močna, ženska je tista, ki rodi novo življenje in ženska spolna energija je najmočnejša energija kar jo je možno.

Sedaj pa še sporočilo za konec:
Božji glas – Odgovor najdem v tišini svojega srca.

Vse je v redu tako kot je in sledite svojemu srcu. In ko človek dela iz svojega srca, postane čisti magnet za vse dobro. Uživajte in naj vas življenje podpira.