Občutek krivde in splav

Apr 21, 2020 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bo naključni nasvet iz knjige Ko ima življenje žur.
Da vidimo kaj nam je danes namenjeno in odprlo se mi je pri poglavju Splav.

Naj vam povem eno zgodbo. Enkrat sem imela delavnico in na tej delavnici je bila gospa in smo se pogovarjali o splavu. Mnogi partnerji se takrat ustrašijo.
Včeraj sva z mojo starejšo hčerko gledale film Kaj pričakovati ko pričakuješ. Glavni igralec v tem filmu se je prestrašil otroka. Skupaj z ženo sta imela popolen zakon in kasneje je tudi zanosila. Žena ga je kasneje zapustila, saj ni želel sprejeti otroka. In šele ko je odšla se je mož streznil in začel razmišljati, da želi njo in otroka.

Dejstvo pa je, da ni vedno tako. V mnogih primerih ženska ostane sama.

Če se sedaj vrnem na prvo zgodbo. Na tej delavnici sem govorila o splavu in rekla ženskam naj sebi odpustijo. Tisti trenutek ste delale, kar ste največ zmogle, odpustite si. Ena gospa je bila v letih in jo je mož dobesedno prislil do splava dvojčka. Seveda tega ni nikdar možu odpustila. In tukaj se gre za odpuščanje možu in odpuščanje sebi.

Ženske se ne zavedamo, kakšno težo si naložimo oziroma si naložijo takrat, ko naredijo splav. O tem nihče ne govori, ker ta energija nerojenega otroka ostaja v maternici. Maternica in prsa, to je vse povezano med seboj in pomeni, da energijo nerojenega otroka pokasira naslednji otrok.

Jaz vas ne želim strašiti, ampak dajte si sebi odpustiti, saj vsaka energija, ko jo vi sprostite se zgodi, da ta pretok energije vpliva na naslednjega otroka.

Sedaj pa kako odpustiti sebi? V knjigi Ko ima življenje žur je meditacija za odpuščanje, najdete jo tudi na moji spletni strani. Ta meditacija za odpuščanje je tako močna, zato ker sam sebi odpustiš.

Trenutno pa sem v knjigi našla, kako lahko preveriš če ste sebi odpustili. Greste v položaj nihanja, in se vprašate “glede splava imam krivdo do sebe”.
Naslednje pa naredite zdravilno molitev dekodiranja. Roki položite na kolena, zaprete oči in rečete: “Vsemogočni bog, če je v skladu z božanskimi zakoni, naj se sčistijo v vseh smereh časa in prostora, vse zavedne in nezavedne kode moje duše, ki so povezane z ______ (in tukaj dodate težavo). Naj se vse ravni mojega duha, duše, uma in telesa napolnijo z zdravilno božansko svetlobo.” Vdihnete skozi nosi, izdihnete skozi usta in potem samo nekajkrat ponovite “Vsi nivoji moje duše se polnijo z zdravilno božjo svetlobo”.
Videli boste, da se bo vaše polje napolnilo z zdravilno svetlobo in to odpuščanje vas bo osvobodilo.

Ne sebe obsojati, ne sebe kriviti, ne druge obsojati, ker to pomeni, da povzročate sami sebi kronično bolečino.

Imejte se radi, odpustite in boste videli, da se bo vse na svetu sprostilo.