Občutek krivde in splav

Apr 21, 2020 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o splavu – knjiga Ko ima življenje žur.

Nekoč sem imela delavnico in na tej delavnici je bila gospa, ki je naredila splav. Govorila sem o tem, kak je pomembno, da ženska sama sebi odpusti.

Če ste gledali film Kaj pričakovati ko pričakuješ, veste, da se glavni igralec prestraši tega, da bo dobil otroka. Skupaj z ženo sta imela popoln zakon. Ko je zanosila, ni želel sprejeti otroka, zato ga je zapustila. Ko je odšla, se je mož streznil in začel razmišljati, da želi njo in otroka.

Dejstvo je, da v velikih primerih ženska ostane sama.

Druga stopnička osvoboditve od krivde pa je, da ženska, ki je naredila splav, odpusti sama sebi. Ženska, ki je naredila splav, je bila takrat stara 40 let – njen mož jo je dobesedno prisilil, da mora narediti splav – bila je noseča z dvojčkoma.

Ženske se ne zavedamo, kakšno težo si naložijo s tem, ko naredijo splav. Energija nerojenega otroka ostaja v maternici; energija krivde je zapisana v vsako celico ženskega telesa. Energijo nerojenega otroka se prenese na naslednjega otroka.

Kako odpustiti sebi? V knjigi Ko ima življenje žur je meditacija za odpuščanje. Ko človek odpusti sam sebi, se sprosti ogromno polje božanske milosti.

Preverite, če ste sebi odpustili: Postavite se pokončno in z mišičnim testom preverite: “Ker sem naredila splav, občutim krivdo”.
Nato naredite zdravilno molitev dekodiranja. Roki položite na kolena, zaprete oči in rečete: “Vsemogočni bog, če je v skladu z božanskimi zakoni, naj se sčistijo v vseh smereh časa in prostora, vse zavedne in nezavedne kode moje duše, ki so povezane z ______ (in tukaj dodate težavo). Naj se vse ravni mojega duha, duše, uma in telesa napolnijo z zdravilno božansko svetlobo.” Vdihnete skozi nosi, izdihnete skozi usta in potem samo nekajkrat ponovite “Vsi nivoji moje duše se polnijo z zdravilno božjo svetlobo”.
Videli boste, da se bo vaše polje napolnilo z zdravilno svetlobo in to odpuščanje vas bo osvobodilo.

Imejte se radi, odpustite si in videli boste, da se bo vse v vašem svetu spremenilo.