Ob rojstnem dnevu se vam zahvaljujem za vso podporo

Jul 11, 2022 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes praznujem. Imela sem rojstni dan in v zahvalo za vso podporo, za vse kar prejemam od vas, vam podarjam v mesecu juliju in avgustu poleg naročila en kamenček oziroma kristal za srečo. Lahko jih dobite tudi pri meni na spletni strani kot komplet kristalov za v vodo.

Kristal Tigrovo oko je povezan s solarnim pleksusom in vpliva na osebno moč, na to, da se bolj samozavestno izražamo.
Kristal Roževec je povezan s čakro tretjega očesa, tudi s srčno čakro in deluje na to, da se nam poveča jasnost, intuicija in tudi osebna zaščita.
Kristal Lapis lazuli je kamen izražanja, grlena čakra, ki je v povezavi z izražanjem naše resnice in da mirno povemo svojo resnico, ne da drugim skačemo v glavo.
Kristal Ametist je povezan s čakrami na vrhu glave, torej z intuicijo, s kreacijo. Ametist je kristal duhovnih vibracij in je kot tak primeren za meditacijo. Eliksir nam pomaga očistiti avro, zagotavlja trdnost, stabilnost, mir in vedrino. Lajša depresijo in pomaga pri odpravljanju neželenih navad, odvisnosti. Krepi intuicijo in jasnovidne sposobnosti. Zelo učinkovit je pri lajšanju težav z nespečnostjo.

Ko kristal oziroma kamenček dobite, ga sprete pod tekočo vodo in pozor, kamni se vedno polnijo na sončni svetlobi. Ko kristal sprete ga postavite za nekaj ur na sonce in potem ga date v kozarec, napolnite z vodo in že imate pripravljen eliksir za naslednje jutro.

Še sporočila iz kart Prehod v novo dobo:
Izvorna koda – Jaz sem stvarjenje. sem boginja. Vsepovsod okrog mene je ljubezen. Eno sem z izvorom – jaz sem izvor. Na svet sem poslana, da blagoslavljam. Na svet sem poslana, da širim sporočilo upanja. Na svet sem poslana, da ljudem pokažem pot. Na svet sem poslana, da ljudem sporočim resnico, da smo vsi ljubezen. Jaz sem ljubezen.
Karma – Svobodna sem. Osvobajam se starih vzorcev. Tega ne potrebujem več. Čas je, da odstranim vse stare vzorce, da prečistim vsa nezdrava prepričanja, da sprostim vezi in nemir, da se osvobodim. V mojem srcu je mir. Lahko premagam svoj največji strah. Svobodna sem. Stvarstvo me podpira.
Sprememba – V sebi ustvarjam nove vibracije. Vsa svetlobna bitja mi pomagajo narediti korak naprej. Selitev v nov dom ali sprememba mesta zaposlitve je tik pred vrati. Mirna sem. Vse se dogaja po božjem načrtu. Zaupam. Ko bo pravi čas, se bo selitev zgodila na harmoničen način. To zmorem. V moje življenje prihaja vse, kar potrebujem.
Nadangel Ariel – nadangel Ariel, prosim za pomoč. Naj jasnovidna sporočila tečejo skozi mojo zavest. V meni je duhovna moč, imam sposobnost, da stvari vidim drugače in bolj jasno. Prepuščam se vodstvu angelov. Sem v stanju ljubezni. Človeštvo me potrebuje, da božansko ljubezen in svetlobo usmerjam v odnose, ki naj se spremenijo.

Iz knjige Ko imajo duše žur vam bom še kakšno sporočilo nadangela Ariela prebrala. Nadangel Ariel je nadangel, katerega ime pomeni božja moč in pravica. To je ženska energija, ki je v milini in graciji, ki je v spoštovanju sebe in seveda tudi drugih. Moč, ki je v sočutju in v povezovanju najvišje dobro vseh, moč ki je pravična. Povezana je s čistim obiljem vsega dobrega na vseh ravneh – čista blaginja. Ariel je največkrat upodobljena z levom. Odeta je v zlat plašč, ki ga prekrivajo njeni zlati lasje. V rokah drži zlat rog, iz katerega kipi čisto zlato. Ariel govori: “Bodi v svetlobi, živi s svetlobo, deluj skozi svetlobo.” Osvetljuje nam pot naprej. Čisti karmične vezi in ureja srečanje dušnih partnerjev. Nanjo se lahko obrnemo vedno, ko opazimo nesoglasje v nas samih – ko se nam po umu vrtinčijo temne misli, in jo prosimo, naj nas osvetli z zdravilno zlato božjo svetlobo misli. Nadangel Ariel pokličemo na pomoč vedno, ko občutimo energijski napad temnih misli drugih ljudi. Takrat si samo rečemo “Naj se vse kreacije temnih misli drugih ljudi vrnejo k svojemu izvoru”.

Prosite angele, nebovzete mojstre in to naj bo sporočilo za vas. Naj se zgodijo v vašem življenju premiki in dovolite, da se zgodijo. Predvsem pa počistite vse, kar je slabo.

Še eno sporočilo iz kart Prehod v novo dobo:
Vnebovzeti mojstri – Podpira me vse stvarstvo. Jaz sem ljubezen.

Moja vnebovzeta mojstrica je mati Marija in to dejansko čutim ob sebi. Vsak ima nekega mojstra, ki ga spremlja. Nenazadnje moje krstno ime je Marija. Ni naključje, da imate tako ime kot ga imate, ker točno to ime vibrira z vami. Točno to ime in zavetnik je tisti, ki vam pomaga pri tem, da se na vaše ime vedno odzove.

Uživajte in vse dobro vam želim in hvala vam iz srca za vso podporo.