Nasvet za ščitnico

Okt 17, 2019

Pozdravljeni, zadnje čase se veliko govori o ščitnici in vsaka druga ima težave z njo.

Sedaj sem na sprehodu in sem dobila gobice. Vem, da sem že velikokrat govorila o tem, ampak ena hrana je direktna rešitev za našo ščitnico in to so gobe. Gobe vsebujejo čisto vse, kar potrebuje naša ščitnica, da se nahrani, da se razstrupi. Skupaj z gobami zmešamo recimo ajdovo kašo oz. tatarsko ajdovo kašo, ki ima veliko več hranilnih snovi, ki je za naše žleze, za žile, za čistit telo. In če vse to zmešamo skupaj z gobami, ki so najboljša zelenjava, nastane odličen obrok za obnovo, za razstrupljanje.

Pri ščitnici je ravno problem, da se na ščitniškem hormonu oz. receptorje nalepijo strupene snovi in te strupene snovi motijo delovanje ščitnice.

Pri ščitnici je tudi problem lahko, da moti njeno delovanje virus. Če naredimo ajdovo kašo in gobe na poru ali pa na čebuli s česnom, je to res tako obrok, ki deluje na to, da se dvigne imunski sistem. Res vam priporočam da greste na zdravo hrano, ker to je edina stvar, s čimer si res lahko sami pomagate, nasiti vas, dobro se boste počutili.

Pri ščitnici je pomembno tudi, da pijete čaj zlate rozge. Dejte si ta čaj nabaviti in dejte ga piti, saj deluje na razstrupljanje.

Ščitnica je v direktni povezavi s tem, kaj me duši oz. v izražanju čustva. Prav tiste, ki imate težave s ščitnico, začnite hoditi ven v naravo, se sproščati, objeti drevo, narediti nekaj v tej smeri, da se dobro počutite. Drevesa okrog nas so zato, da se stisnemo in naj se drevesa ukvarjajo z našimi težavami in boste videli, da življenje bo lažje, boljše. Ko enostavno predaš bolečino naprej, ni druge, kot da se dobro počutite. Vem, da se ljudje bojijo klopov, ampak saj to je samo klop oz. tiho vnetje na celični bazi. Proti tihim vnetjem se lahko borite z Omego 3, s česnom, čebulo. In če se že pojavijo tiha vnetja, v tem primeru potrebujete zdravo hrano in ne se bati gozda, saj gozd je zdravilen. Pojdite po novo energijo in boste videli, življenje je potem lažje in ni potrebno veliko časa.

Sedaj v jesenskem času so res te barve neverjetne in jaz enostavno uživam v tem pogledu, ker to je enostavno lepo. Vsak mesec v letu je lep in če se zavedamo tega, da lahko poskrbimo s pozitivnim mišljenjem, s hvaležnostjo za svoje dobro počutje, se stvari začnejo urejati.

Včeraj mi je ena gospa napisala sporočilo, da se je v pol leta znebila 25 kilogramov, in da največja sprememba je pa to, da se ima rada, da se sprejema, da se je nehala kritizirati, enostavno opaža lepoto v sebi. In to je tisto, da ko opaziš lepoto v sebi jo opaziš v drugih, jo opaziš v naravi, jo opaziš povsod okrog sebe, ker svet je čudovit.

Svet okrog nas je res čudovit in mi živimo v eni lepo oazi in nehajte gledati poročila, saj je toliko negativnega in se raje ozrite okrog sebe, to kar je lepo in ja, svet je lep.

Če se vi odločite, da bo vaše življenje lepo bo lepo.