Moč pozitivnega mišljenja

Maj 13, 2019

Pozdravljeni, danes pa bom spregovorila nekaj besed o tem, kako pomembno je, da pozitivno razmišljamo.

Ga ni človeka, ki nima težav na tem svetu, ni družine, ki nima neke izzive. Dejstvo je, da vsak se lahko odloča, ali gredo misli v pozitivno ali v negativno. Vsak izmed nas v vsakem trenutku odloča, kam bo šel tok njegovih misli.
Če si npr. ponavljate pozitivno misel “ustvarjam nove vibracije” in a veste kje imamo mi največji problem? Da smo postali preveč odrasli. Ker otroci se ne obremenjujejo s tem ali znajo plesat ali ne, oni samo plešejo. Otroci se ne obremenjujejo s tem, ali znajo risati ali ne, oni rišejo. Ko bi se mi enkrat začeli zavedati tega, da v osnovi vsak izmed nas ima možnost, da enostavno reče dovolj, reče, da ustvarjam nove vibracije.

Zavestno usmerjanje energije je to, da nekaj minut na dan date priložnost temu, da razmišljate to, kar želite in ne to, kar ne želite da se vam dogaja v življenju. Tudi z ljudmi, s katerimi govorite, da ne govorite nonstop o samih problemih, ampak da začnete govoriti o tem, kaj je dobro. Vsak ima možnost, da se odloča za pozitivno ali pa negativno.

Pod roke mi je prišla knjiga od gospe Deje Muck o Fraktalnih risbah in sem tudi sama začela risati fraktalne risbe, z namenom, da usmerjam tok svojih misli. Med risanjem sem si ponavljala “Kreiram svojo krasno bodočnost”. Kreacija je vedno v tem trenutku, ko jaz razmišljam o tem kaj si želim, usmerjam tok misli. “V tem trenutku kreiram uspešno sedanjost in uspešno bodočnost. Danes kreiram srečno, zdravo in uspešno bodočnost.“ To je točka, ko se odločam, da ta trenutek lahko usmerim misli v to, kar želim in ne v to, kaj ni narejeno, kaj je potrebno narediti, kaj nekdo ni naredil pa bi mogel narediti itd. Jaz ta trenutek ustvarjam svoje zadovoljstvo in ko se odločam, da bom sama kreirala s svojo mislijo to kar jaz želim, se sproži tok energije okoli mene in začne se dogajati nevidni val, ki prinese v moje življenje vse to, kar jaz želim.

Enako naredite vi, nekaj minut na dan dejte temu, kar vi želite in ne česa si ne želite in boste videli, da v vaše življenje bo ta nevidni tok prinesel vse to, kar si želite. Zato se splača kdaj ustaviti in narediti kakšno stvar, ki je do sedaj niste delali. Mogoče si samo glasbo vklopite in začnite plesati. Ker recimo otroci, ko zaslišijo glasbo, oni začnejo plesati, mi pa obtičimo.

Ker je točka kreacije v tem trenutku, začnimo drugačne vibracije ustvarjati, začnimo kreirati, začnimo uživati in si dajmo priložnost zato, da lahko zraste nekaj novega.

Misli so semena nekaj novega, kar bo zraslo nekaj čudovitega. Zato dovolite, da se v vašem življenju zgodi nekaj lepega, ampak nehajte okopavati mrtvo drevje. Dejte prekopati in narediti nekaj novega.

Uživajte in imejte se radi, saj vedno se začne pri tem, kaj jaz občutim ta trenutek. In če jaz ta trenutek občutim srečo in zadovoljstvo, to sejem in življenje mi vse to prinaša nazaj. V življenju se dogajajo čudeži, ko mi dovolimo, da se zgodijo.