Mišična masa in korenska čakra

Mar 22, 2022 | Hujšanje, Zdravje

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bom odgovarjala na vprašanje gospe. Gospa in gospod pravita, da sta že v letih, sta zelo aktivna, hodita, kolesarita, brez težav vzdržujeta svojo težo ampak opažata, da se počasi začenjajo nabirati obloge okrog pasu, občutek imata, da so začele mišice kopneti ter gospoda po kolesarjenju in savni grabijo krči.

Torej kaj jim manjka, kaj jim priporočiti in kaj priporočiti starejšim ljudem.
Danes je bil na obisku moj oče, star 82 let, vitalen, dobro se počuti, delaven kmečki človek. Lansko leto se mu je zgodilo, da je bilo hranilno podhranjen. Imel je vrtoglavice in sem mu dala vitamine, katere prodajam.

V tem primeru, če ste v letih in vidite, da začenjajo razne težave, morate najprej poskrbeti za svoje telo.
Ta gospod, ki ima krče po kolesarjenju, mu telo sporoča, da mu kronično manjka magnezija, tudi kalcija in vitamina D3. V tem primeru, če bi šlo tukaj za mojega očeta, bi mu priporočila, da bi dnevno začel uživati 4 tabletke Kal+Mag D3. To lahko dobite tudi pri meni v moji spletni trgovini in koda za 10% popust je ZDRAVJE.
Torej očetu bi tukaj priporočila 4 tablete Kal+Mag+D3, poleg pa še 2 tabletki C vitamina, zato ker pomaga pri tem, da se veže kalcij, pomaga pri obnovi in pri tem, da preprečuje razgradnjo.

V primeru, pa če začnejo plahneti mišice, postaja koža ohlapna ter se začne nabirati maščoba okrog trebuha pa bi priporočila, da zvečer vzamete pol vrečke shake-a, ki vsebuje vse vitamine in minerale ter 22 aminokislin. Aminokisline pa so potrebne za izgradnjo mišic. Vsebuje pa vitamin A, D, C, E, komplet B vitaminov, cink, baker, selen. Dejansko so notri čisto vsi vitamini in minerali. Vrečko lahko zmešate z mlekom ampak s takšnim, ki nima rok uporabe 3 mesece ampak najboljše je to iz mlekomata. Poleg pa priporočam, da popijete še Omega 3, ker kdor ima pomanjkanje Omega 3 maščobne kisline, mu telo začne razgrajevati mišice. Tudi mišične celice imajo membrano in membrana je narejena iz maščob in beljakovin. Če imamo pomanjkanje maščob in beljakovin, se vse skupaj skrči. Zato vsi tisti, ki imate težave s pospešenim staranjem, poskrbite, da boste nahranili svoje celice.
Ko vi nahranite svoje celice, boste vplivali na rastni hormon, ki se tvori v možganih v hipofizi. In če vi zvečer popijete pol vrečke shake-a, vzamete Omega 3, C vitamin in lahko tudi Kal+Mag+D3, se ponoči začnejo proizvajati celice, ki obnavljajo in s tem pospešimo proizvodnjo rastnega hormona. Rastni hormon z leti začne upadati okrog 50 leta in ga samo ne proizvaja več, razen če mu malo pomagamo.

Po 5 uri morate ves kruh dati stran, sadje tudi oziroma lahko uživate le kislo sadje nor. grenivke ali pa borovnice, limone, nikakor pa ne več kakšnega sladkega sadja. Vse kar vsebuje sladkor, blokira celično presnovo in enostavno telo ne more proizvajati rastnega hormona oziroma se ne more obnavljati.

Kdor ima težave z mišicami je direktno povezan s prvo korensko čakro in bi mogel delati stvari, ki okrepijo njegove korenine.
Kaj lahko naredimo, da podkrepimo delovanje prve in druge čakre? Prav na mišice vpliva delovanje korenske čakre, ki se nahaja na dnu trtice. Najprej moramo počistiti vsa podzavestna prepričanja glede starosti. Ne glede na to, koliko let imate ni pomembno in se lahko oblačite mladostno. Dejstvo je, da ni potrebno, da ste stari, kot ta gospa, ki pravi, da sta z možem zdrava, vitalna.

Pri starejših so tudi težava prepričanja, saj zase sem mnenja, da ko bom stara 80 let, bom stara. Jaz vem, da bom imela čez 90 le, bom vitalna in da dokler bom srečna bom živela in ko bom imela dovolj, se bom ulegla na kavč in zaspala. Saj nočem, da se zadnji 30 let vleče skozi bolezen ampak živiš vitalno. To pa ne pomeni, da vsak, ki je bolan, da ima napako oziroma je delal nekaj narobe. To pomeni, da če se je duša odločila, da bo določene lekcije predelala preko bolezni, jo boste doživeli, ker jo duša potrebuje za rast. Vse to lahko preverite tudi z mišičnim testom.

Naša podzavest nosi vse odgovore, naše svetlobno telo, ki je 8 metrov okrog nas, nosi vse zapise, ki jih potrebujemo. V teh 8 metrih so zapisi Akaše, to kar mi nesemo kot duše s seboj v naslednje življenje in na vsakem centru, kjer je primanjkljaj energije, enkrat bomo morali te stvari predelati.

S čimer lahko še podkrepimo prvo in drugo čakro je, da date na sebe nekaj rdečega, npr. rdeče hlače, saj to vpliva na to, da se vaše čakre napolnijo z energijo. Tudi rdeča hrana napolni energijo, kot je npr rdeča paprika, paradižnik, čili, vse začimbe, ki so bolj pekoče. Predvsem pa pekoče stvari kot je čili, deluje na maščobno tkivo in dejansko topita.

Poskrbite za svoje dobro počutje in ne pozabiti na kakšne čaje, ki delujejo oziroma vsebujejo to rdečo energijo in to so brinje. Žajbelj tudi vsebuje rdečo energijo. Vse te nasvete sem napisala v moji novi knjigi Ko imajo čakre žur.

Še sporočilo iz kart Prehod v novo dobo:
Intuicija – Jasno zaznavam sporočila.
Nadangel Rafael – Nadangel Rafael, prosim te za zdravljenje. Pripravljena sem ozdraveti.

Pomagajte si z afirmacijami in pokličite na pomoč angele in boste videli, življenje se vam bo začelo obračati na pozitivno stran. Dovolite, da se v vašem življenju začnejo dogajati čudeži.