Mir v duši, pozitivne afirmacije

Apr 2, 2018 | Osebna rast

Pozdravljeni, no velikonočni prazniki se počasi zaključujejo in naj vam še jaz zaželim vse lepo. Ne glede na to, ali so prazniki mimo ali ne, gre se za mir v duši, koliko občutimo to notranje zadovoljstvo, notranji mir, srečo.

Zadnjič sem se pogovarjala z mojimi hčerkami in prišle do zaključka, da je sreča tista, ki je pomembna v življenju, da imamo tisti notranji občutek, ko nam duša poje. Prazniki znajo biti kar zanimivi, saj včasih, ko družine pride na kup, pade kakšna besede, ki sicer ne bi padla če se ne bi srečal. Predvsem ljudje, ki si jih je naša duša izbrala, da bodo naši sopotniki skozi življenje, naša družina, so naši učitelji, ki nas učijo predvsem potrpežljivosti, nam pokažejo brez slabe vesti na kakšno rano, ki jo še imamo za predelati in danes bom za vas potegnila eno karto Prehod v novo dobo, da vidim, kaj za vas sporoča stvarstvo.

Višja zavest – Skozi moje celice teče božanska ljubezen. Človeštvo se dviga na višje vibarcije. Zmorem občutiti čisto ljubezen brez sodbe. Jaz sem povezovalni člen med stvarstvom in zemljo. Stanje ljubezni in miline je moje naravno stanje.

Danes sem srečala profesorja iz srednje šole in se ga spomnim, kako je bil vedno slabe volje, jezen in vse ga je motilo. Danes pa se je smejal, videlo se je, kako uživa v življenju in enkrat, ko sva govorila je rekel, da nikdar v življenju še ni bil tako srečen kot je sedaj, da tako uživa v življenju, da enostavno žari. Jaz sem ga samo videla in se je videlo da žari.

Prav tako pa se vidi tudi takrat, ko ne žarimo in takrat odbijamo ljudi od sebe. Prav s tem namenom sem v knjigi Ko imajo hormoni žur napisala, stavke, trditve, ki jim lahko verjamete. Dejstvo je, da če si jaz ponavljam srečna sem, rada se imam, cenim se, to so stavki, v katere ne verjamem. Dokazano je, v kar ne verjamem, sama sebi povzročam še več stresa, kot da sploh si nič ne bi govorila.

V starejši izdaji na strani 50 in v zadnji izdaji na strani 52 sem zapisala:
Sebi dovoljujem da se imam rada in se cenim, zato pijem dovolj vode, se vsak dan gibam, jem zdravo hrano, berem pozitivne novice, zbiram zdrave odnose, se družim s pozitivnimi ljudmi, zato ker sem vredna ljubezni sebe postavljam na prvo mesto. V življenju sem vodena, zaupam tako sebi kot drugim, varna sem tukaj in zdaj, sem ljubljeni otrok vesolja in zame je vedno poskrbljeno. Meni pripada ljubezen, učim se kako dajati in kako sprejemati ljubezen. – To je samo stavek, ki daje dovoljenje.

Če berete knjige od Louise Hay – Življenje je tvoje, kjer je kup pozitivnih trditev, dejte pred vsako trditvijo “Dovoljujem si..”.

Tudi sama sem leta nazaj učila, da če shujšaš, si ponavljaš vitka sem, vitka sem, ampak dejstvo je, da če imaš 10 kg preveč in veš kako se trudiš z odvečno težo in si poleg govoriš “z lahkoto se topijo odvečni kilogrami” je to laž in si povzročaš če več stresa in stres povzroča pridobivanje teže. Torej, če želite aktivirati hujšanje si začnite ponavljati ”dovoljujem si, da se odvečna teža stopi, dovoljujem si, da se moje telo preoblikuje”.

Če boste samo prebrali pozitivne trditve, vam bo bolje in boste lažje živeli, ker dejstvo je, da stresa je danes ogromno in ogromno stresa pride ravno iz nezadovoljstva zaradi sebe ali z odnosi, ki jih imamo ali skrbi zaradi preživetja. Na vse stvari lahko vplivamo s svojimi mislimi in npr. če imate izziv glede odnosov, če si govorite “učim se kako dajati in kako sprejemati ljubezen in dovoljujem si, da se imam rada in se cenim”, to pomeni, ker si dovoljujem, da se imam rada in se cenim, znam tudi včasih povedati in rečem “opa, tako pa se z mano ne govori, takega odnosi si jaz ne zaslužim”.

Misli so mogočna sila in vem, da smo vsi brali knjigo Skrivnost ali pa ste pogledali film. Dejstvo je, da če si ponavljamo trditve, v katere sploh ne verjamemo, ker nam povzročajo še več stresa, delamo sami sebi škodo, zato obrnimo misli v drugo smer in predvsem pri teh mislih je zelo pomembno, da izhajamo iz te srčne energije. Vse to kar jaz srčno verjamem, to je tisto, kar se z brzino udejanja in prihaja v moje življenje.

Kako pa sebe spraviti v to pozitivno stanje? Če ta trenutek zaprete oči in globoko vdihnete in sedaj vam rečem “vidim srečo”, kaj poiščejo vaši možgani, kaj je tista stvar, kar vaši možgani najdejo?

Dejte pozornost temu, česar želite več in blagoslovite tisto, kar naj odide. Zato stavek “Blagoslavljam te z ljubeznijo in ti dovoljujem, da odideš iz mojega življenja” je zelo dober. Zato blagoslavljate vse tisto kar želite in vse tisto, kar naj odide in boste videli, kaj se bo zgodilo v vašem življenju. Čudeži se dogajajo.

Lepo se imejte.