Minka Gantar – srečno življenje

Avg 25, 2021 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in dobrodošli na mojem youtube kanalu.

S svetovanjem glede zdravja se ukvarjam že dolgo časa, od leta 1993. Začela sem z naravnimi prehranskimi dopolnili, še vedno to delam, ampak moja pot me je potem vodila do osebne rasti, ker dejstvo je, da vse izvira nekje iz našega čustvovanja.

Znanje, ki sem ga pridobila v vseh letih in dela s strankami sem strnila v knjigo Ko imajo hormoni žur. Knjiga Ko imajo hormoni žur pomaga ljudem razumeti, zakaj se jim v telesu dogaja, to kar se jim dogaja. Na mojem kanalu tudi snemam krajše videe v povezavi s tem, kar se dogaja v življenju, kako lahko ljudem pomagam in tudi ko nekomu zašteka zdravje, kako pomagati.

Naslednje kar je nastalo so pa karte Prehod v novo dobo. Prehod v novo dobo je 88 kart, sporočila zdravljenja, naj ljubezen napolni vaše srce. In če sedaj potegnem eno sporočilo, kaj je ta trenutek pomembno za vas, da se zgodi:

Sodelovanje – V ljudeh, s katerimi sodelujem, iščem njihove moči, ne pomanjkljivosti. Čas je za sodelovanje, čas je za napredek, čas je za to, da začnemo drugače razmišljati.
Potrpljenje – Zaupam božji hitrosti. Vse se ureja v najvišje dobro vseh.
Stvarjenje – V meni se vsak dan rojeva nova energija. Jaz sem plodnost in obilje.

Skupaj s katarino Vidmar sva ustvarili ta sporočila zdravljenja.

Nato sem napisala knjigo Ko ima življenje žur, ki govori o tem, kako tiha vnetja motijo delovanje našega telesa in kako v bistvu vnetja vnetijo tudi nerazrešeni odnosi. Kako premagati strah, zakaj se nam vleče tema iz enega odnosa v drugega? V knjigi Ko ima življenje žur sem tudi začela pisati o povezavi s preteklimi življenji, ker dejstvo je, jaz verjamem v to, da duša je na potovanju in da potrebuje določene lekcije, da izkusimo, da se spomnimo, da pozdravimo, oprostimo, da lahko gremo naprej in zato je nastala knjiga Ko imajo duše žur. To je tretja knjiga in ta knjiga govori dejansko o tem, zakaj se nam dogaja to, kar se nam dogaja, kako je tančica pozabe padla na naše zavedanje. In ker smo pozabili, kdo v resnici smo, enostavno gremo skozi odnose kot neki slepci in ne vidimo in tukaj počistimo, kar imamo za počistiti. Knjiga Ko imajo duše žur je vodič po podzavesti, vodič po zdravljenju in tukaj notri sem napisala svojo prvo pesem.

Bila sem tam, videla sem, čutila sem, dihala sem, bila sem tam.
Prebuja se nov dan. Jutranja zarja poljublja nebo.
Stojim in samo sem. S svojo prisotnostjo, s celo svojo bitjo, sem priča rojstvu novega dne.
Slavim novo rojstvo. Bila sem tam.
Dlani mi poletijo v nebo od sreče, radosti, od ganjenosti, ker rodil se je nov dan.
Bila sem tam.
Iz grla polete radostna pesem, od sreče, radosti, od ganjenosti, ker rodil se je nov dan.
Bila sem tam.
Telo se mi giblje ob čudovitem proslavljanju, od sreče, radosti, od ganjenosti, ker rodil se je nov dan.
Bila sem tam.
Solze sreče mi polzijo po licih, od sreče, radosti, od ganjenosti, ker rodil se je nov dan.
Bila sem tam in tudi ti si bila tam. Svečenica v vsej svoji lepoti.
Spomni se, bila si tam.

Uživajte na tem potovanju z mano, v veselje mi je, z veseljem snemam te videe in z veseljem delam to kar delam, ker očitno moja naloga v tem življenju je, da širim svetlobo s tem, ko čistim tudi mojo temo. Pomagam drugim, da tudi oni počistijo delček temnega in da na zemljo sije več svetlobe.

Uživajte v tem potovanju saj življenje je enostavno lepo.