Meditacija za čiščenje dušnih pogodb

Nov 17, 2021 | Osebna rast

Zdravilna molitev dekodiranja za čiščenje eteričnega polja, za čiščenje dušnih zaobljub, pogodb in patentov, ki se nahajajo v eteričnem delu našega telesa.

Sedimo vzravnano, roki naj počivata na kolenih, globoko vdihnemo skozi nos, izdihnemo skozi usta, sprostimo ramenski obroč, nekajkrat globoko podihamo.

Vsemogočni bog, stvarnik, če je v skladu z božanskimi zakoni, naj se ščistijo v vseh smereh časa in prostora, vse zavedne in nezavedne kode moje duše, ki so povezane z “dodamo težavo” in nadaljujemo z dušnimi zaobljubami.
Pečati, ki so na mojem eteričnem telesu. Pečati, ki so na moji avri. Pogodbami, ki jih nosim s seboj iz življenja v življenje. Patenti, ki so čez moje čakre. Naj se vse ravni mojega duha, moje duše, moje cele bd napolnijo z zdravilnim vijoličnim žarkom očiščenja.

Vdihnemo skozi nos, roki prislonimo na čelo, izdihnemo skozi usta, roki prislonimo ob srčno čakro, nato roki stisnemo v kljunček, ju usmerimo na čelo in si ponavljamo.
Vsi nivoji moje duše se polnijo z očiščevalnim vijoličnim žarkom. Premaknemo na ščitnico. Vsi nivoji moje duše se čistijo z očiščevalnim vijoličnim žarkom. Premaknemo roki pri ušesih. Vsi nivoji moje duše se polnijo z očiščevalnim vijoličnim žarkom. Premaknemo na sence. Vsi nivoji moje duše se čistijo z očiščevalnim vijoličnim žarkom. Sedaj damo roke pred seboj v višini prsi, v položaj blagoslova in si predstavljamo svojo energijsko telo, svojo avro, kako žari. Predstavljajmo si zunanjo plast naše avre, da žari v florescentni vijolični svetlobi. Vijolična plast topi vse kar pripada tebi. Sedaj vidite kako vaša avra žari, kako je čista, kako vi žarite v sredi od sreče in kako ta sreča puhti na vse strani. Predstavljajte si, kako se ta moč vijoličnega plamena okrog vas povečuje, kako se vaša pomoč povečuje, vaša svetloba, vaše svetlobno telo je žareče, fluorescentno vijolično žareče, na vse strani kot svetilnik. Svetilnik, ki razsvetljuje temo je povsod okrog vas, samo luč, samo svetloba, obdana z vijoličnimi plameni. Vaša avra žari. Sedaj v ta prizor pripeljite svoje drage, kako ste srečne z njimi, kako jih objemate, kako se smejite. Žarite v popolnem zdravju, žarite v popolni harmoniji sami s sabo in s svojimi dragimi. Dovolite si, da vidite in občutite, kako ta moč izvira iz vašega srca. Iz vašega srca gredo žarki, so obarvani belo, rumeno, vijolično, ultravijolično, modro, zeleno, oranžno, rdeče, ultravijolično. Razsvetilnik iz vašega srca je vedno bolj močnejši, ta svetloba iz vašega srca topi vse, kar pripada temi, ta snop, reflektorske svetlobe izničuje vse pogodbe, zaobljube, zato se izničuje in se samo skuri v tej svetlobi. Občutite svobodo, občutite radost, občutite kako se vaša avra veča, kako rastete, kako se vaša energija širi, kako se svetloba okrog vas širi.

Spet globoko vdihnemo in izdihnemo. Potrdite novo stanje, tako je, jaz sem svetloba, jaz sem vijolični žarek čiščenja, jaz sem moč boga, jaz sem moč boginje, jaz sem moč vnebovzetnih mojstrov, jaz sem očiščenje, jaz sem svoboda, jaz sem večno življenje, tako je, na zdaj in na vekomaj, tako je, v vseh smereh časa in prostora.