Meditacija nadangela Mihaela za rezanje eteričnih vezi

Avg 13, 2020 | Osebna rast

Meditacija je povzeta po knjigi 7 korakov v angelsko svetlobo (Chrissie Astell).

Najdite miren kotiček, kjer vas nihče ne moti. Prižgite svečko, udobno se usedite, tako, da imate hrbtenico vzravnano.
Zaprosite svojega angela varuha, naj bo ves čas ob vas. Zaprosite tudi nadangela Mihaela “Nadangel Mihael, prosim stopi k meni s svojo zdravilno svetlobo”.

Nekajkrat globoko vdihnemo v trebuh in izdihnemo. Dihamo počasi. Dajte svojemu telesu namen, ukaz, da se sprosti. Da spustite vse napetosti. Dovolite, da se vam ramena povesijo, da ste popolnoma sproščeni. Predstavljajte si lepo modro bleščečo svetlobo, ki kroži okrog vas. Vdihnite to svetlobo v sebe in si predstavljajte, kako ta svetloba polni vašega duha. Kako gre v vsako celico vašega telesa. Kako teče skozi noge, naprej v zemljo. Še naprej zavestno dihajte, da občutite to svetlobo v sebi in okrog sebe. Popolnoma ste varni, popolnoma ste zaščiteni. Sedaj si predstavljajte, da se ta svetloba preoblikuje v osmico in teče okrog vas, se pred vami prekriža, zaokroži, teče okrog vas in se spet pred vami prekriža in naredi spet krog, se spet vrača. Predstavljajte si, da celo vaše telo obdaja ta osmica svetlobe. Ta modra svetloba kroži okrog vas, okrog vaše glave, vratu, popka, bokov, kolen in stopal. Občutite zadovoljstvo in mir. Dodajte v to modro svetlobo zlate niti. Prav tako krožijo okrog vas, se prekrižajo pred vami in tvorijo osmico. Bleščeča zlata svetloba obdaja vas in dodaja drugi krog te osmice. V prvem krogu ste vi, občutite mir in zadovoljstvo. V drug krog postavite osebo, predmet ali simbol ali pa dogodek, ki želite da odide. Naj bo ta oseba ali predmet povezana s tem, kar vam preprečuje vaš duhovni razvoj. To je lahko vaš prijatelj ali prijateljica, lahko je starš, brat ali sestra, lahko partner, bivši partner ali otrok, lahko je sodelavec, lahko je nekdo, ki je čisto prijazen do vas pa ima mogoče več obrazov. Lahko pa je nekdo, ki je preveč navezan na vas in je prav, da je samostojen in ne navezan na vašo energijo.
Dovolite, da bleščeča modra svetloba obkroži vas in to osebo. Naj teče v obliki osmice. Prepustite se občutku miru. Pokličite svojega angela varuha, naj pride čisto blizu vas, naj bo z vami v drugi polovici osmice. Prosite ga, naj vam pomaga pri procesu rezanja vezi. Sedaj pa prosite nadangela Mihaela, naj vzame svoj bleščeč srebrn meč in naj tako kot z laserskim žarkom prereže osmico na dva samostojna kroga. Od glave pa do nog. Okrog vas kroži čudovita zlato modra svetloba. Čutite, kako ste popolnoma varni in mirni. Sedaj ko ste v svojem varnem bleščečem krogu svetlobe, s svojim angelom varuhom opazujte, kako angeli nadangela Mihaela ljubeče odnesejo stran drugo polovico kroga. Opazujte, kako se ta krog počasi umika v svetlobo. Mislite samo pozitivne misli hvaležnosti in ljubezni. Bodite v popolnem zaupanju, da so vse vezi prerezane. Občutite popolno varnost in zaščito angelov. Recite “Iz vsega srca se zahvaljujem tebi nadangel Mihael za vso pomoč in podporo”. Občutite moder krog svetlobe, ki vas obdaja. Občutite prisotnost svojega angela varuha. Občutite, kako ste popolnoma varni in zaščiteni. Občutite, kako ste neizmerno ljubljeni.

Dihajte počasi in enakomerno. Zavedajte se, da je svetloba angelov vedno z vami. Ko boste začutili prosite, da se svetlobni krog modro zlate svetlobe okrog vas tanjša, razblini.

Počasi se vrnite v sedanji trenutek. Bodite pozorni na svoj dih. Spet občutite svoje telo, sedite na stolu. Popolnoma ste tu v tem času in prostoru. Ko boste začutili odprite oči.