Lep pozdrav iz Lurda

Maj 21, 2022 | Osebna rast

Pozdravljeni, oglašam se vam iz Lurda in lepo je. Tukaj je res posebna energija in ta voda tukaj je zdravilna. Nimajo pa tukaj blagoslovljene vode kot drugje ampak imajo tako, da vi natočite vodo iz izvira in ta voda je že v osnovi blagoslovljena.

Sam Lurd ima svojo energijo, veliko ljudi tukaj moli. Včeraj zvečer je bila procesija s svečami in res je bilo lepo. Nisem želela snemati, saj mi je bilo škoda teh svetih trenutkov porabiti za snemanje.

Kar je zanimivo je da je tukaj Marija rekla Bernardki, da naj se umije in je začela kopati in tukaj je potem nastal izvir in to je ta zdravilna voda.

Verjamem, da s tem, ko mi verjamemo, da določena voda zdravi, s tem še dodatno vplivamo na to, da nas res zdravi, saj voda nosi informacije. Poleg tega, tukaj se moli in ko se moli, se vsaka voda, ki je izpostavljena molitvi, je dejansko blagoslovljena, postane zdravilna.

Zgodba Lurda sega nazaj v 1854 (ne me držati za besedo), ko se je mali Bernardki prikazala Marija. Ko jo je vprašala kako ji je ime je rekla “jaz sem brezmadežno spočetje”. To je potem šla povedati duhovniku in se mu je ego vklopil in je rekel, da je tukaj toliko svetih mož in Marija bi pa govorila po enem otroku.
Ko so pa ljudje začeli romati sem v ta kraj, so ti konzervativni ljudje se odločili, da bodo zabili votlino, kjer se je prikazovala Marija in takrat se je Bernardka umaknila v samostan. Dejstvo pa je, da so kasneje tukaj naredili svetišče in je res lepa energija.

Če sedaj pogledamo je Marijina energija je materinska ljubezen, je sočutje, milina. Prav to sočutje in milina se začne z nami samimi, sa je ne moremo biti mi sočutni in mili do vseh ostalih, do sebe smo pa rabelj in to je pod prvo; odnos do sebe. Drugo pa je, da kjer v telesu imamo težave, točno tam imam zataknjeno energijo in je potrebno napolniti z ljubeznijo. Če imate na primer težave s kolki, koleni, s spodnjim delom telesa pomeni, da imate temeljna prepričanja kdo ste oziroma popolnoma zmedeni in da je čas, da se osvobodite tega in da imate drugačno energijo na tem področju. Seveda tudi molitev pomaga pri tem, da se osvobodimo.

Sporočila iz kart Prehod v novo dobo:
Srčna čakra – Jaz sem ljubezen. Vidim ljubezen. Tudi v tistih odnosih, ki niso briljantni sigurno obstaja nekaj, za kar ste lahko hvaležni.
Nova zemlja – Jaz sem boginja, ustvarjalka nove dobe. Vodi me srce.
Nova energija – Nove ideje prihajajo kot sporočila, prebliski, slike. Pred menoj je novo obdobje. Sedaj se prepuščam toku življenju. Zaupam, da se bo vse uredilo. Jaz ______ (ime in priimek), sem več, kot se zdi. Zavedam se, da sem stvarnica svojega sveta – v meni se pretaka mogočna sila.

Naj bo to sporočilo, da se začnete zavedati svojih božanskih moči in da dovolite, da se mogočna sila stvarstva pretaka skozi vas ker prihaja novo obdobje in to obdobje, nova zemlja je prostor ljubezni, sočutja in ni več prostor vojn in borbe.

Nova moč – Zavedam se lastne moči. Prepuščam se božanskemu vodstvu.

Želim vam vse dobro, uživajte in predvsem naj se v vašem življenju zgodi božji blagoslov.