Kako veste, da vaša višja duša komunicira z vami

Jun 1, 2022 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o znakih, kako veste, da vaša duša komunicira z vami.

Vsi dobivamo neka sporočila, znamenja in pogosto smo tako kot, da ne želimo nič videti, slišati in teramo svoje naprej, dokler ne pridemo do točke, ko si enostavno rečemo “sedaj se pa moram ustaviti in da slišim sebe”.

Torej kako veste, da dobivate neka sporočila in jih ubistvu ne želite slišati?
Kar jaz iz svojega življenja vem, da recimo ko se zaciklam v neko razmišljanje, torej ena misel vodi v drugo misel in tako naprej, in pristanem nekje, kjer sploh nisem želela pristati. V tistem momentu se urežem ali pa nekam udarim in vbistvu dobim sporočilo “strezni se, kam gre tok tvojih misli”. Tja kamor gre tok mojih misli, tja gre moje življenje. In če premlevam te probleme, boleče odnose, vbistvu ustvarjam še več bolečih odnosov.

Naša duša je z višjo dušo, kar je npr. na drugi strani mavrice povezana z zlatim plamenom, kar je iskra božjega. Ta plamen lahko izmerimo s tem, da bolj kot potrjujemo da verjamemo v svoje božanske sposobnosti, bolj se širi ta plamen.
In bolj kot verjamemo, da smo sami, da ne moremo, da Boga ni, ne verjamemo v pomoč od zgoraj, bolj se plamen tanjša in dobimo občutek, da se nič ne da narediti.

Prav s tem potrjevanje se širi ta kanal, preko katerega mi sprejemamo sporočila.

Da nam duša nekaj sporoča lahko opazimo preko ponavljajočih številk. Če npr. vidimo uro 11:11, to so angelska sporočila.
Če vedite enice – Ohranjajte pozitiven pogled! Vse strahove predajte Bogu in angelom.
Če videvate osmice, znak neskončnosti – To število ponazarja obilje in blaginjo, torej neomejene prilive denarja, časa, zamisli in vsega, kar potrebujete.
Če videvate šestice – To ni hudičevo število amapka zaupajte in vse se bo uredilo, našel se bo način, le zaupajte saj angeli so tu.
Če videvate štirice – duša vam v osnovi želi sporočiti, da angeli so tu, samo zaupajte, prosite in dobili boste pravi odgovor.

Angeli sporočajo tudi to, da se umirite, vdihnite in da takrat, ko ste v tišini, lahko slišite vodstvo.

Duša lahko z vami komunicira tudi preko sanj. Če imate recimo neprestano takšne moraste sanje, je to sporočilo iz podzavesti. Usedline pridejo na dan ko spimo in takrat je čas, da se vi poglobite v ta del, kaj vas moti in kaj je tisto, kar vam želi vaša duša sporočiti, da morate počistiti.

Bodite pozorni na to, kam gre vaša pozornost in kam vas angeli usmerjajo, ker to so taprava sporočila.

Še sporočilo iz kart Prehod v novo dobo:
Nadangel Ariel – Nadangel Ariel, prosim za pomoč. Naj jasnovidna sporočila tečejo skozi mojo zavest.

Zaupajte v vodstvo in boste videli, angeli so tu.
Je ena krasna pesem od Abbe – Angeli živijo, tudi če ljudje ne čutijo. Jaz pa sem še dodala Angeli letijo, tudi če ljudje ne vidimo.
Dejstvo je, da tudi mi ljudje smo božanska bitja in mogoče je čas, da naredimo nekaj v tej smeri, da začnemo zaupati v božansko vodeno energijo, ker smo v osnovi duša z zemeljsko izkušnjo.

Začnite kreirati svoj svet in boste videli, da se bodo v vašem življenju začeli dogajati čudeži. Uživajte in vse dobro vam želim v vašem življenju.