Kako shujšati – podzavestna prepričanja

Maj 4, 2021

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o tem, zakaj določeni ljudje enostavno ne morejo shujšati.

Zadnjič je ena gospa mi napisala vprašanje in sem rekla, da bom mogoče s tem odgovorom pomagala tudi komu drugemu. Dejstvo je, da kot bi imel človek v sebi zakodirano potrebo po tem, da sam sebe sabotira. Enostavno kot da ne bi želel izkusiti sreče oziroma, kot da mu ne pripada zadovoljstvo v svoji koži. Dejstvo je, da tukaj notri moramo razumeti, da je vse skupaj več plastno in da ni samo glava. Sploh tisti, ki že celo življenje hujšate točno veste, da stvari ne gredo tako enostavno. In dejstvo je, da jaz sem res prepričana v to, da večji del teh programov izvira nekje globoko v naši podzavesti in potem se samo slika na ekranu našega življenja.  

Nekoč je bila pri meni ena gospa na svetovanju in je dejansko imela isto vprašanje. Zakaj jaz ne morem shujšati? In dejstvo je, da sva ugotovili preko mišičnega testa in vas bom potem tudi vodila, da boste sami pri sebi lahko preizkusili. V enem izmed življenj je bila beračica, umrla je od lakote in je imela dobesedno v sebi dušno zaobljubo, da če bo še kdaj prišla do kruha se ga bo najedla do sitega. In ne boste verjeli, ampak gospa dela v kuhinji pri koritu in vsemu ostalemu se lahko upre, ampak ko ona pride do kruha je adijo pamet. Ona je toliko časa, da poje cel hlebček. In logično potem sledi samoobtoževanje ter da se ne držiš tega, kar si si obljubila.

Točno o tem, o prepoznavanju zavestnih programov, ki so povezani z določeno čakro, bom opisala v naslednji knjigi, ki jo bom izdala. Dejstvo je, da naše telo je zemeljevid in moramo razumeti, da kamor shranjujemo odvečno maščobo, tam vbistvu delamo okrog sebe neko zaščito. Tisti oz. tiste, ki imate maščobo okrog trebuha, seveda je to stresna maščoba ampak, je povezana s solarnim pleksusom, sploh ta zgornji del trebuha in če je tukaj maščobo, to pomeni, da želiš zaščititi solarni pleksus. Preko solarnega pleksusa moramo razumeti, da prihaja energija v nas, se pravi si želi nekdo, ki ima tukaj naloženo maščobo zaščititi pred udori drugih energij. 

in z mišičnim testom lahko preverimo:

-Maščoba na trebuhu je povezana s tem, da se želim zaščititi pred določeno osebo. 

Ženske tudi moški, ki se jim značilno nabira maščoba pod pasom, je tukaj povezano s spolno čakro. Lahko bi rekli, da je bil tak človek na nek način zlorabljen, lahko je bil zlorabljen spolno, lahko je bil psihično s strani nekega človeka, ki pa je povezan s spolno energijo. 

In seveda spet lahko preverite z mišičnim testom.

-Maščoba na spodnjem delu trebuha je povezana npr z enim spolnim partnerjem (podate ime).

Ženske ki smo zelo ženstvene, se nam nabira maščoba predvsem na zadnjo plat, ta ženstvenost. Ena stvar je, da se naučimo sprejeti ženstvenost in sedaj spet lahko preverite z mišičnim testom če imate močno zadnjico, ki je sedaj absolutno moderno, ampak če vam ni všeč preverite z mišičnim testom.

-Sramujem se svoje ženstvenosti. 

To bi bil lahko en od programov, da vam kaže točno tam, da se vam nabira maščoba. Stegna pa so ponavadi povezana z neizraženimi čustvi, ker dejansko ščitnica vpliva na delovanje limfe in limfa oz. ščitnica je povezana s tem, kako izražamo čustva. In če imate celulitaste noge, maščobo na stegnih, močna kolena, se vprašajte dve stvari. 

-Prva: težave z maščobo na mojih stegnih so povezane s težavo v izražanju čustev. 

-Druga : maščoba, ki se nabira okrog kolen, je povezana s spolno čakro in z  neizraženo žensko energijo. 

Jaz grem sedaj tukaj povsod nazaj, mogoče vi greste naprej, in boste sami sprobali. Gremo naprej na prsa. Če se ženska zredi, ji zrastejo prsa, ostalo pa ima celo moško postavo. Pri prsih je povezano z ranjenostjo srčne čakre, ženstvenosti. 

-Spet se bomo vprašali: maščoba, ki se nabira pod pazduho ali na hrbtu je povezana s tem da sem ranjena v srčno čakro.

Za tiste, ki imate težave na predelu grla/podbradka, je seveda povezano z izražanjem, tako da telo nam ves čas govori.

Zanimivo je in nekje sem prebrala, da recimo, kdor pa ima zabuhel obraz, dejansko kaže na to, da je to pokazatelj alkoholnega obraza. In sedaj kako prepoznati ljudi ki imajo težave z alkoholom. Seveda da se razumemo, jaz tukaj ne rečem, da je nekdo alkoholik, ampak je možno da ima zakisano telo in to zakisano telo sprošča preveč kislin, ki vrejo v telesu in to povzroča alkoholno vrenje, in to pomeni, da kdor je zabuhel v obraz ima zakisano telo, zakisane misli, in je čas da začne drugače razmišljat. Kdor ima ta del, torej ličnice zatečene, ima zatečena jetra in v tem primeru bo treba poskrbeti za zmanjšanje jeze. Veste, druge bomo spreminjali ali pa rečemo ali veš kaj mi ta povzroča. Drugi nam kažejo samo ogledala. Kaj nekdo meni drug povzroča, to je moje ogledalo. Kaj jaz opazim pri tem človeku in se razburim za določene zadeve kar mi drugi povzroča, je to moja bolečina, je moja rana in seveda s tem povezan stresni hormon, stresna maščoba na trebuhu.

Kaj narediti v tem primeru, ko me je ena gospa vprašala, kako naj si sestavim zdravilno molitev dekodiranja, da bo delovalo da neham stalno hujšat. Sepravi preden gremo na to zdravilno molitev dekodiranja bomo šli še 3 stvari preverit. Prepričanje da sem grda. Če imam jaz prepričanje v sebi, seveda preverite s svojim mišičnim testom: prepričanje imam da sem grda. Seveda bo moje telo vedno poskrbelo, da imam občutek, da sem grda. Vedno ko se bom pogledala v ogledalo, si ne bom všeč.

Danes me je klicala gospa in je rekla, da je shujšala z mojo pomočjo 43 kg in bila je ganjena in prav tako jaz. Veste, to je namen dosežen, da nekomu pomagam, da začne spreminjati svoje življenje. V knjigi Ko imajo hormoni žur imate tudi jedilnike in napisano vse kar se tiče glede hujšanja. Tisti, ki ste moje redne stranke, ki gledate te videe, ko naročate na moji spletni strani enostavno vpišite kodo za popust “POPUST” ki je vedno 10%

O teh podzavestnih vzorcih bom pa govorila v naslednji knjigi.

Naslednja stvar je “potrebo imam po tem, da samo sebe sabotiram”. In tretja stvar je, “da globoko v sebi se želim zaščititi”, ker mislim da je spolnost grda in če sem jaz debela pa zavaljena, me tako ali tako nihče ne bo hotel in to pomeni da se izognem spolnosti. Tako, da dajte preveriti še to našteto.

Ko začnete hujšati, dejte razmisliti, kaj je tisto, kar vam veča navdušenje. Mogoče, če iz omare potegnete kakšno mero/hlače/obleko, ki bi jo želela imeti na sebi in da preizkusite ter da imate nekje pri roki motivacijo, ki vas bo vsakič znova navdušila. To je za tiste ki ste vizualni tipi. Tisti ki ste slišni tipi, pa mogoče predstavljate, kako od drugih slišete komplimente. Da vam rečejo npr ja kako pa ti dobro zgledaš, ti si se pa pomladila. A veste kako z zadovoljstvom sprejemaš komplimente, kako se sama zahvališ za te komplimente in da si v živo predstavljate sebe, kako boste žareli v svoji novi podobi. In tiste, ki pa ptrebujete gibanje, mogoče sebe videte kako plešete, kako ste zadovoljni, kako lahko na vrtu brez problema delate.

Sedaj pa gremo na zdravilno molitev dekodiranja. Torej notri date eno možnost, da imate dušno zaobljubo in da ne morete narediti koraka naprej in spet probate z mišičnim testom: v svoji duši imam zaobljubo, da nikdar več ne bom lačna. In če imate to zaobljuba, boste vsakič ko vas zagrabi lakota začeli jesti, ker imate to globoko v svoji podzavesti. Druga zadeva je da moramo preveriti, če imate dušno zaobljubo, da vsakič ko boste določeno hrano videli se boste do sitega najedli. In sedaj ko imamo cel spisek svojih težav kaj imamo za počistit, gremo izvajat zdravilno molitev dekodiranja. 

Vsemogočni bog, če je v skladu z božanskimi zakoni, naj se sčistijo v vseh smereh časa in  prostora, vse zavedne in nezavedne kode moje duše, ki so povezane z npr. tem da neprestano hujšam.  Potem pa vdihnemo skozi nos, izdihnemo skozi usta in rečemo: vsi nivoji moje duše se polnijo z zdravilno božjo svetlobo. Roke damo v kljunček in kjer imamo zdravilna središča usmerjamo energijo in si ponovimo “vsi nivoji moje duše se polnijo z zdravilno božjo svetlobo”. In greste po vseh zdravilnih središčih in ponovite stavek “vsi nivoji moje duše se polnijo z zdravilno božjo svetlobo”. Potem date roke v blagoslov in to kar sem prej rekla, si predstavljate ali da plešeta ali da oblečete svoje krilo ali da sprejemate svoje komplimente. V vsakem primeru, da se že vidite na cilju. Več, kot boste notri usmerili čustev in bolj kot bodo žive slike, bolj boste zadovoljni sami s sabo. In predvsem to lahko dlje časa ponavljate, tako da ne samo enkrat, ampak mogoče zjutraj, ko se zbudite naredite eno molitev, zvečer pred spanjem in boste videli, če boste večkrat šli čez ponovitve, da odkodirate potrebo po tem da shranjujete odvečno maščobo.

Dejstvo je, da  vaša duša mora z vami sodelovati in ne boste več kar hlepeli po hrani, ker enostavno vaša duša želi sodelovati. Ker je telo tehnično, moramo razumeti da telo potrebuje b vitamin, omega 3 maščobno kislino, c vitamin. Kot sem prej omenila, da če boste naročili na moji spletni strani prehranska dopolnila, ki pomagajo pri hujšanju, glejte, lahko vzamete komplet za hujšanje, ki ga imate z 10% popustom, lahko pa vzamete samo shake. Pri shake-ih lahko zvečer namesto večerje zmešate pol vrečke z jogurtom.  Lahko dodate še čia semene ali pa nekaj oreščkov. S tem nahranite celotno zadovoljstvo telesa. In ko bo ta center zadovoljstva nahranjen, bodo ti drobni signali vplivali na kurjenje odvečne maščobe.

Izmed prehranskih dopolnil vam vsekakor priporočam omega 3, c vitamin in seveda če si lahko privoščite, vzemite še shake prehransko dopolnilo z 22 amino kislinami. Amino kisline so gradbeni material za nove celice. Ker mi potrebujemo večerjo in to je ključno za dobro počutje ter za gradnjo hormonov in komur zvečer manjkajo beljakovine ali pa da jih telo ne more razgraditi na manjše delce, se zgodi, da začne telo najprej porabljati mišično maso in potem se povesite. To pomeni, da vi shirate in nezdravo preoblikujete telo. Mi tega ne želimo, mi želimo da se obnovimo, pomladimo in preoblikujemo in da smo še bolj zadovoljni. Ne pa da potem žalostno gledamo v ogledalo in rečemo “joj, ne nisem uredu” in še ena stvar.  Stran s posti, nobenih postov. Vam povem … ta post ,ki sem ga jaz imela jeseni in veste kaj se mi je zgodilo, 2 kg sem se hitro zredila in se ju še nisem znebila. Dejansko vam povem, da vsak post pripelje do tega da se zrediš. In večkrat ko boste stradali, bolj sigurno se boste redili. Treba je jesti na 2 uri pa pol saj vaše telo potrebuje vsake toliko časa nekaj hrane. Zvečer si lahko sedaj, ko so špraglji pripravite kuhane špraglje, narežete koščke sira, zmešate skuto in avokado kot omako in pojeste, to je odlična večerja. 

Danes sem vam dala široko paleto in prepričana sem, da če gledamo na telo kot celostna pojava, to pomeni, da je treba na vseh nivojih podkrepiti naše zdravje in ko obrnemo vse okrog, se naše telo preoblikuje.

 

No pa pojdimo še na pozitivna sporočila.

Zdrava prehrana: moje telo je svetišče, hranim ga z ljubeznijo.
Rojstvo: v meni se vsak dan rojeva nova energija.
Nadangel Ariel: prosim za pomoč, naj jasnovidnost sporočila tečejo skozi mojo zavest: ta nadangel odpira čakro tretjega očesa, odpira videnja, vedenja in ima rad vesele zadeve. Dovolite se slišati notranje vodstvo. Da pa jih lahko slišimo je potrebno utišati hrup v glavi in ko utišamo ta hrup v glavi, se vse zgodi.