Kako se znebiti zajedalcev – domač recept proti glistam

Feb 8, 2020 | Zdravje

Pozdravljeni, danes pa imam lekcijo o glistah in o zajedalcih in o tem, kar se nam dogaja.

Vsakdo ima okrog sebe kakšnega, ki je na en način zajedalec za našo energijo. In ti ljudje, ki so okrog nas dejansko želijo na en način priti do naše energije.

Danes sem prišla v gozd, da si naberem mah, ker želim eno stvar preizkusiti na sebi. V starih receptih sem najdla, da je pametno vsake toliko časa narediti kuro z mahom, zato ker čisti notranje zajedalce.
Za tiste, ki imate mogoče otroke v vrtcih in če je sum na notranje zajedalce, kuhajte klinčke in poleg dodajte še arman. V starih receptih pa piše, da skuhate mah in se pije čaj iz mahu in ta deluje proti notranjim zajedalcem. Sama bom tudi preizkusila ta recept da vidimo če je dober. Ta recept najdete tudi v moji knjigi Ko ima življenje žur.

Ljudje, ki so na en način čustveni vampirji, ki želijo priti do naše energije, so to največkrat najbližji ljudje. Ali so to partner, starši ali otroci. Kako sedaj reagirati pri teh ljudeh? Predvsem nas učijo to, da mi vedno ostajamo v isti vibraciji, da ne dovolimo, da nam pade ta vibracija. Ko nam pade vibracija oz. vam raje povem eno mojo zgodbo.

Že leta nazaj ko je moj bivši mož prišel iz službe, za mano je bil lep dan, doma sem bila. On pa pride in reče “s tabo je nekaj narobe“. Jaz sem se začela braniti in toliko časa, da sva se skregala in že je prišel do moje energije. Ko sem se naučila lekcije ne pusti se znervirat, ostajaj v svoji vibraciji, je lahko prišel kakršne koli volje domov. Stavek ki 100% deluje “Vidim da je za tabo naporen dan”, to je pa tak stavek, da se takrat ne vpletaš v to energijo in se počutiš dobro. Ta stavek še vedno uporabljam tudi pri otrocih, ko enostavno rečem “Vidim da imaš naporen dan”, ne dovolim, da me napade in se učim ohranjati svojo vibracijo.

Vsak izmed nas ima kakšen odnos okrog sebe ki ga uči, zato je pomembno, da gremo čim večkrat v naravo, da se naužijemo te energije, ker narava je zdravilo in je tukaj, da pozdravi našo dušo, se mogoče dotaknemo kakšnega drevesa, se zahvalimo za to energijo.
Uživajte in imejte se lepo.