Kako se postaviti zase

Okt 6, 2020

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o pozitivnem mišljenju oz. kako se postaviti zase.

Zadnjič sem bila nekje, kjer so se ga moški kar precej napili in je bilo potem tako kot sem že kdaj slišala “babe, babe”. Vse ženske smo bile tiho.

V osnovi to pokaže samo ogledalo tega, kako je še vedno zakoreninjeno globoko v nas, da je ženska tista, ki je tiho, ki potrpi, ki ne reče nič, ki je tiho zato, da je mir v hiši. Spodbudilo me je, da posnamem ta video, saj mi je ena gospa zadnjič pisala, da dela premik naprej, da je v partnerskem odnosu, kjer se boji svojega partnerja. Če ste prebrali knjigo in jo tudi močno priporočam z naslovom “Mojsterstvo ljubezni”, ki piše notri avtor o tem, kako smo nekateri oz. so nekateri zastraševalci, drugi so pa žrtev.

Glede na to, da imamo vsi na tej zemlji za predelati karmično vezo in a veste kaj sem našla v teh dneh. V osnovi molitev Oče naš je izredno pozitivna molite, je molitev vseh molitev. V celotni molitvi je samo enkrat beseda NE. Šla sem poiskati original, kaj pravi, ker če je molitev res taka izredna, besede NE ne more vsebovati. To vam govorim zato, ker tam kjer je beseda NE, lahko naredimo čisto preprost test. Če sedaj zamižite in vam jaz rečem “ta trenutek ne smete misliti na svoj hladilnik” ga seveda vidite. Kar naprej mižite in “ta trenutek ne smete misliti na to, kako lepo modro morje je” in seveda to si predstavljate. Naši možgani nimajo sposobnosti razumeti NE, ker razmišljamo v slikah in vsakič ko rečem “ne smem misliti na čokolado” je kot da bi bil hipnotiziran in že razmišljaš, kje boš dobil košček čokolade. Vse je potrebno iti z druge strani. Če se želite odvaditi od čokolade, “Kaj zdravega lahko jem”.

Pojdimo sedaj na ta NE, ki je notri v molitvi. Šla sem gledati stare zapise in sem najdla, da leta cca. 1400 je bil prvi slovenski prevod molitve Oče naš. In ena velika razlika je, tam kjer mi rečemo “pridi k nam božje kraljestvo” je v osnovi “pridi k nam božje bogastvo”. Nas so toliko časa prepričevali, da ni dobro da si bogat, ker kdor je bogat je slab. Druga zadeva pa na koncu “ne vpelji nas v skušnjavo” pa je prevod “vpelji nas do razrešitve in reši nas vsega hudega”.

Če se vrnem sedaj na ta strah pred avtoriteto, partnerjem. Včeraj sem govorila z eno mojo prijateljico in je rekla “veš in potem se je moja prijateljica odločila, da bo ostala v partnerskem odnosu in potem je ugasnila”. Enostavno ji je ugasnil žar v očeh. Saj se imata še vedno rada ampak ni več to to, strast je ugasnila.

Zakaj telo oz. duša potrebuje takšno izkušnjo? Vse je povezano s tem, da smo tukaj na svetu zato, da predelamo lekcijo. In če smo večkrat padli na isti stopnički, torej, da smo se ujeli v nek odnos, smo se odpovedali sebi, je naloga naše duše da se osvobodimo, da stopimo naprej, da povemo jasno svoja čustva in za tem tudi stojimo. Takšne stvari niso nikdar enostavne.

Potegnila sem nekaj kart Ošo in dobila sem:
Kronični stres: ker žongliraš med službo, otroki, partnerji, starši, itd. in hočeš vse skupaj žonglirat, ampak vse skupaj je pa na balončku. V bistvu samo čaka, da bo počil. In kadar kaj poči, poči zdravje.
Boj: hočeš obdržati, hočeš dokazati, ko vidiš da ne gre več na takšen način, ampak hočeš na silo. Z bojem dosežemo samo boj.
Strela: ko se določene stvari zrušijo.
Ledena osama: iz lastni izkušenj vam povem, da ni enostavno, kadar imaš za predelati lastna čustva. Tisti, ki ste naročeni na moje novice, veste, da takrat ko sem bila jaz v tem obdobju, ledene osame, nisem imela niti toliko moči, da bi vam pisala. Bila sem kot ranjena žival, ki liže svoje rane.
Celovitost: ko prideš do tega, da si v miru sam s seboj, se uravnotežiš, da občutiš sebe. Se odzivaš na to, kamor tebe potegne.
Potlačitev: se zvežemo z vezmi, štriki, da enostavno ne zmoremo narediti.
Vodstvo: angeli nas peljejo tja, kjer je dobro za nas.
Preporod: zdaj je čas preporoda kjer slečemo star plašč, ki ga ne potrebujemo več. Čiščenje ni enostavno, mogoče nas bo bolelo zapestje, mogoče bo fizična bolečina. Ker ko se karma čisti, se čistimo tudi na fizičnem telesu. Ko pa enkrat počistimo, takrat zasijemo v novi veličini.

Sedaj pa še sporočila iz kart Prehod v novo dobo:
Božanska podpora: Podpirajo me vse svetle sile. Jaz sem ljubljeni otrok stvarstva.
Sprememba: V sebi ustvarjam nove vibracije. Vsa svetlobna bitja mi pomagajo narediti korak naprej.
Vodstvo: Srce mi vedno pove, kaj je resnično dobro zame.
Višja zavest: Skozi moje celice teče božanska ljubezen.

Če se človeštvo dviga na višje vibracije in če se že človeštvo dviga na višje vibracije, tudi jaz se moram dvigniti na višje vibracije in tudi moje elektronske naprave se morejo dvigniti. Ta višja vibracija je povezana z mojo dušno pesmijo, s tem kaj poje moja duša. Jaz v sebi notri pojem, pojem, ker je meni to tako lepo, a v sebi notri premlevam žalost, dogodke, rane. Pesem moje duše odloča, kam bo šlo moje življenje.

Če je naloga duše se osvoboditi iz nekih okovov, pomeni, da se boste morali postaviti tudi zase in gledati kaj vi čutite, kaj vi mislite, brez da se borite, ampak da se postavite za sebe. V nasprotnem primeru duša začne trpeti in lahko tako močno trpi, da si izbere drugo telo, da umrete in gre duša naprej.

Delajte na sebi, saj življenje nas bo vedno podprlo ko si upamo slediti svojemu srcu.