Kako reči NE?

Maj 5, 2021

Ali poznate koga, ki ne zna reči NE?

Jaz sem že bila med njimi in ne bom rekla da sem v popolnosti osvojila to lekcijo, ampak se učim.
Vam povem mojo zgodbo. Začela sem postavljati meje in govoriti ne. Dejstvo je, da ko nekomu rečeš ne, potem drugi stvari rečeš ja. Ženske smo po večini programirane, da rade ustrežemo drugim. Seveda, dojenček ne bi mogel preživet, če bi mamica rekla, sam si obriši ritko. Dejstvo je, da vsi zrastejo in marsikoga spotoma navadimo na to, da mi vse zmoremo, da smo vsemogočne.

Če ste mogoče prebrali knjigo ali slišali zanjo in sicer “Ko telo reče ne”, no ta knjiga ni za pred spanjem, saj vsebuje zgodbe ljudi, predvsem žensk, ki niso zmogle reči ne.

Naj vam dam en primer. Verjetno ste že bili na avionu in gor stevardese vedno kažejo, kje je zasilni izhod in kako daš masko h sebi ter če imaš otroka, kako natakneš otroku masko. In tako je tudi v realnem življenje. Če mi ne zmoremo najprej poskrbeti za sebe, ostajamo brez energije in potem slej kot prej telo reče ne in to je podlaga za vsa avtoimuna obolenja.

V moji novi knjigi “Ko imajo duše žur” z podnaslovom “Odtiranje tančic, dovolite si videti onkraj”, je dejstvo, da je potrebno počistiti temelje, da bomo postale veličastne. Vse to kar ne moremo postaviti mej ali pa želimo v vsem ugoditi in vse naredimo za pohvalo, to povzroča stres na celični bazi. Stres občutimo tako, kot da bi pojedli potres, torej razbijanje srca, utrujenost, potenje, glavoboli, težave s prebavo, kronična utrujenost, bolečine predvsem v spodnjem delu hrbtenice, lahko tudi v vratnem delu. Vse to pa je povezano s prvo čakro, ki pa je temelj. Na dolgi rok se to odraža kot nespečnost, razdražljivost. Vse to vpliva na naš kronični stres in na dolgi rok povzroča avtoimuna obolenja.

Avtoimuna obolenja so povezana od težav s ščitnico, sindrom razdražljivega črevesja, presnovni sindrom, rak in razni tumorji, astma, demenca, oz. vse tiste bolezni, ki se jih ne moremo nalesti. Vse to kar sem sedaj povedala, boste našli napisano v moji novi knjigi. S pomočjo mišičnega testa si lahko naredite test ali imate kaj od naštetih prepričanj.

Sama sem preizkusila nekaj prepričanj in prišla do tega, da imam slabo vest, če nekomu rečem ne, občutek osamljenosti. Človek sam to lahko preveri in z zdravilno molitvijo dekodiranja vse počisti, da se napolni telo z novo energijo in predvsem pomembno je, da uporabljamo vizualizacijo, kako pa bi mi želeli, da bi bil končni rezultat, da usmerimo misel v to, kar mi na koncu želimo.

Na internetu obstajajo zanimivi nasveti, kako reči ne, brez da občutiš krivdo. En od nasvetov je da se lahko zlažeš, ampak jaz nisem za te zadeve, ampak sem absolutno za resnico. Včasih je težko izražati resnico, predvsem tisti, ki imamo v sebi to, da moramo nekomu ugoditi. Zelo pomembno je, da v sebi počistimo te programe, in da tudi tisto izrazimo, kar je težko.

Ko imaš to potrebo, da moraš osrečiti druge oz. mora biti ta druga oseba srečna, ne glede na to kako se jaz počutim, slej kot prej se bo telo uprlo. Najprej je potrebno, da poskrbite za svoje zdrave celice. Jaz vam vsekakor priporočam da si vzamete Formulo IV, da boste lažje zmogli. Formula IV ima notri vitamine in minerale, sama jo tudi uporabljam in se počutim odlično. Dejstvo je, da formula 4 nima samo vitamine in minerale, ampak vsebuje tudi olja iz soje, riža in iz pšenice, ki vplivajo na to, da se celična membrana odpre in da res hranilne snovi gredo notri ter da je maksimalni izkoristek hranilnih snovi, in vidim da to meni dobro deluje.

Naslednje kar vam priporočam, je čas zase. Vemo da ima dan 24 ur in če vedno osrečuješ druge, ti zmanjka časa zase. Tukaj je potrebno da sebe začnete postavljati na prvo mesto. Jaz si vedno zjutraj vzamem čas zase. Naredim telovadbo, tibetanske vaje ter pogledam sporočilo dneva s kartami Prehod v novo dobo. Pa naj pogledamo sedaj sporočilo za nas.

Sončni žarek – Jaz sem sonce, ki sveti ljudem – jaz sem žarek sprememb.
Zdravilni žarek – Zdravilni žarek teče skozi moje telo. Jaz sem bitje luči.
Rojstvo – V meni se vsak dan rojeva novo.

Vsta ta sporočila ki jih berem iz kart Prehod v novo dobo, so posneta tudi na usb ključek “Kristalni prehod v novo dobo”.

Picasso je rekel, da obstajata dve vrsti žensk – predpražniki in boginje. Dejstvo je, da če ste predpražnik ne morete biti boginja. In ko se vi odločite, da ne boste več predpražnik in se odločite da je čas da rečete dovolj, takrat se bo vse spremenilo. Ampak vesolje čaka zgolj na to, da vi rečete komando, kam naj gre energija.

Nova energija – Nove ideje prihajajo kot sporočilo, prebliski, slike. Pred menoj je novo obdobje.

Čas je za nove začetke.