Kako priklicati v življenje to, kar si želite

Jun 25, 2020

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar, in danes bomo govorili o tem, kako povzročiti, da se nam v življenju dogajajo te stvari ki si jih želimo. Ker vemo, da se večkrat zgodi, da prihajajo stvari ki si jih ne želimo in to se tudi meni dogaja.

Ko sem opazovala nazaj svoje življenje sem rekla, da z mano je nekaj narobe. Kako je to možno, da dobivam ene in iste situacije kar naprej. Imela sem eno tako obdobje, 15 let in je bilo tako, kot da bi imela jumbo plakat in na njem napisano, da če je kje kakšen nepošten, sem jaz to ta.

Brala sem knjige od pozitivneg mišljenja oz. vse, kar mi je prišlo pod roke, vse angelske karte in seveda ja, knjige so mi pomagale vzdrževati boljšo vibracijo, ampak še vedno se mi je dogajalo, da so prihajali ljudje, ki so me na nek način izkoristili, dokler nisem prišla do tega, da jih ubistvu privlačim. In potem sem prišla na idejo.

Sedaj bom jaz napisala pozitivne trditve in te trditve bodo prišle v mojo podzavest in potem se mi bo na ekranu življenja slikalo čisto nekaj novega. In točno to sem naredila. Na diktafon sem posnela vse take trditve, katere sem želela, da pridejo v moje življenje in sem si rekla, da grem na reprogramiranje. To je bilo 5 min pred spanjem, ko je zavestni um še izklopljen in zjutraj v času prebujanja. Vse sem si naložila, od tega da si zaslužim uspeh, da imam dovolj denarja, vse, ampak tistega starega programa pa še nisem počistila in zato ne more nič boljšega prit. Ne more priti takšen partner v tvoje življenje ki ga želiš, če imaš še vedno potrebo po zlorabi. Kasneje sem prišla do tega, da sedaj v raznih knjigah, ki jih berem piše “da je kot, da smo zasvojeni s stresom”. To pomeni, da zasvojeni s stresom potrebuje dozo stresa. No tisti, ki pa smo zasvojeni z drugimi stvarmi, npr. s slabimi odnosi, to pomeni, da vas npr. privlačijo alkoholiki, partnerji, ki vas varajo. No in v glavnem to so naloge duše oz. to si je duša izbrala da bo to presegla.

Zadnjič sem govorila z eno stranko. Dejansko se tožarijo odkar jo poznam in poznam jo že več kot 30 let. In sem rekla, da je mogoče duša prišla, da se nekaj nauči oz. kakšno stvar izpusti. Ker včasih ji rečem, da če bi ves ta denar, ki ga dajo za odvetnike vložili v svojo lastno zemljo, a veste kakšno posestev bi imeli. In oni se doma še kar pobijajo in tožarijo.

Včasih se pa duša pride naučit mogoče kakšno stvar izpustiti, blagoslovit in iti naprej brez slabe vesti, brez da imaš občutek, da si prevaran oz okrog prenesen in mogoče so to tiste lekcije. 

In če se vrnem nazaj na mojo zgodbo. To sem sicer opisovala v moji knjigi Ko imajo hormoni žur, in sem te pozitivne misli napisala na list in jih posnela.  In sem napisala: denar je božja snov, ker je vse iz enega duha, snov in duh sta eno. Denar priteka k meni z veseljem in v končnem toku bogato sem plačana za svoje delo.  

Z Matejo Bobek sva posneli karte Prehod v novo dobo v zvočni obliki. Prejšnji vikend sem šla v terme Olimije in sem se peljala še v Ptujske toplice, kjer sem imela eno predavanje. Vozila sem se ponoči v dežju in sem sama navdušena nad tem, kaj sva midve ustvarili. Ustvarili sva eno krasno zadevo za zvišati vibracijo. Uro pa pol v avtu, jaz sem vozila ob pol enih zjutraj brez problema, visoka vibracija, dobro sem se počutila. To bova kmalu dali na tržišče, ampak do takrat si zapišite vse tisto kar vi želite.  In sem še napisala: življenje me podpira, sem ljubljeni otrok stvarstva, zame in za mojo družino je vedno poskrbljeno.

Kot npr. mi starši nočemo da otrok pade v slabo družbo, ampak s tem, ko mi to mislimo, dejansko mislimo, otrok bo padel v slabo družbo, tako da tega jaz ne rabim za svoje otroke. Jaz sem napisala, da upam da so moji otroci povsod varni, so v božjem varstvu, v moji duši je mir. In jaz sem tako mirna in zaupam stvarstvu in tako zaupam otrokom da so pošteni. Ja verjamem, da so se mi kakšno stvar zlagali kar je normalno, kdo se pa ne, ampak načeloma imamo lep odnos in jih zalivam z lepo energijo. Sedaj je bil konec šolskega leta in en dan sem govorila z enim učiteljem in en moj otrok mu je pomagal. Učitelj je kričal na njega. Par minut prej pa sem govorila, kako imam pridne otroke in kako ponosna sem na njih. In sem mu rekla. Vesta, jaz grem iz druge strani. Mi smo bili v večino vzgojeni s kritiko in je rekel da to je pa res, da nikdar nisi bil dovolj dober in nisi dovolj naredil. 

V knjižnici vzemite knjigo Pljusk Pohval, ki je v bistvu knjiga, ki piše o tem, kako otroke pripraviti, da delajo to kar ti želiš. In zgodba gre iz trenerjev kitev ubijalcev, kako čakajo, da bodo tega kita zalotili, ko nekaj dobrega naredi. Ne morejo ga vzgojiti, da bo delal vragolije s kaznijo ampak s pohvalo. Tega se tudi sama držim.

Če je le možno pohvalim in prejšnji dan sem z eno punco govorila če me sliši kdaj kritizirat ali reči “lej taka nisi v redu“. Ja eno so merila kje se lahko gibljejo, so stvari ki jih morajo naredit  in drugo iščem pohvalo. Sedaj imam tri odrasle punce in sem ponosna na njih. Pa ne zaradi tega, ker so pridne v šoli in majo dobre ocene. Ocene niso merilo. In ena stvar pri otrocih se držim tudi tega. Ko dobi oceno, ne glede na to kakšna je, vedno rečem oz. vprašam eno zadevo: ali si zadovoljna? In ko reče da sem, sem tudi jaz zadovoljna. 

Pomembno je da usmerimo misel v to kar želimo. O čiščenju podzavestnih vzorcih sem že večkrat govorila, tako da danes ne bom govorila o tem, ampak bom govorila še par besed, kako kreirati to kar si želimo. Začnite si pisati, kaj si želite v življenju. Npr. kakšnega partnerja (moški ki me ljubi). No, in to vajo sem delala, ko sem bila še poročena. Zdej pa še en nasvet za tiste, ki ste še samski in sem primerjala s tem,  kako je če greš sedaj v službo. Če greš v službo je mogoče pol leta ali 3 mesece poskusnega dela. In po tem času se vidi, ali si pravi za to službo ali ne. Ena stvar, ki sem si zadala je, da ne mislim več skočiti na prvo žogo, ampak da vidim kdo prihaja v moje življenje. Z vidika cerkve je pametno, da se zvezo ne začne s spolnostjo. Dejstvo je, da se je najprej pomembno povezati, videti ali to pašete skupaj. In po 3 mesecih že vidiš, kje si in res si je pametno vzeti dovolj časa.

No, in moški ki me ljubi je…. in napišete vse kakšen je. Potem služba ki me navdihuje je……., in če mogoče iščete svobodo, npr. v poslu, ki zaslužim dovolj za preživetje napišite kakšne občutke želite imeti ob tem. 

Ena gospa mi je enkrat rekla, da nisem primerna za nobeno službo in to je res. Jaz res nisem primerna za nobeno službo, ker jaz nisem takšna, da bi se delala s pohvalami, saj moja osnovna vrednota je iskrenost. Iskrenost pa je ponavadi tudi, da poveš tudi komu kar mu ne paše. Sem pa po drugi strani odlična za svoj posel, saj delam rada kar mi paše ter takrat, ko imam navdih in ko ga nimam grem npr. gor na hrib sedeti. Meni je najbolj všeč, da delam v svojem tempu. Rada imam tak posel, da dovoljujem, da bogastvo priteka k meni v slapovih obilja. To je moja afirmacija. Dovoljujem, da se zgodi obilje v mojem življenju in obilje je v mojem življenju. Seveda korona je naredila svoje, majhen preobrat, ampak, to ni nič narobe. Vsaka sprememba, ko se nekaj zgodi, lahko rečeš, kar se je zgodilo se je in kaj bomo iz tega naredil. In se posel nekako preoblikuje.

In zadnji nasvet. Delajte vse v življenju to, kar vam veča radost. In sedaj s Katarino Vidmar pripravljava nove karte za otroke. Ona že veselo slikajo in toliko si jih veselim. 

in sedaj bom še prebrala sporočilo iz kart Prehod v novo dobo.
Vodstvo: srce mi vedno pove kaj je resnično dobro za mene.