Kako priklicati še več dobrega v svoje življenje

Dec 21, 2017

Pozdravljeni, danes bomo govorili o tem, kako pospravit za nazaj in si pripraviti teren za naprej.

Danes je najdaljša noč ter najkrajši dan in čas je, da imamo prižgane luči. Čas je, da mogoče kakšno stvar pokurimo za nazaj in danes je potrebno prižgati ogenj.

V starih običajih so včasih na ta dan kurili kresove in mogoče vi zakurite nekaj oz. svoj ogenj in naredite prehod zase.

Danes zjutraj sem potegnila prav zanimive karte Prehod v novo dobo in to želim deliti z vami.

Očiščenje – očiščena sem težke preteklosti.
Karma – svobodna sem. Osvobajam se starih vzorcev. Tega ne potrebujem več.
Partnerstvo – vedno se povezujem s pravimi ljudmi. Naj ogenj prečisti kar ni dobro in zdravo.
Poštenost- resnica je ena. Vedno in povsod izražam resnico.
Zvoki in angelske svere – angeli me vodijo tja, kjer je zame najbolje. Usklajena sem s simfonijo srca in narave.
Počitek – moje celice se polnijo z zdravilno božjo svetlobo.
Čarobni samorogi in vilinska bitja – Bitja svetlobe me ljubijo.
Naslednji korak – meni pripada sreča-zaslužim si jo. Zaslužim si izobilje vsega dobrega.

Glede na to, da je danes zimski solsticij je čas, da kakšno stvar zakurimo. Kako sedaj narediti celoten postopek.

Vzamete list papirja in nanj napišete vse tisto, kar si ne želite več. Napišete vse od odnosov, začnite pri sebi, saj si mogoče želite znebiti kakšen kilogram, mogoče kakšen odnos, ki vas v zadnjem času precej šola in je čas, da se zaključi. Torej napišete tisto, česar ne želite več. Vemo, da smo vsi v nekih procesih in mogoče imate neke občutke, ki vas že dlje časa spremljajo npr. kot je žalost, občutek, da nikomur nič ne pomenite, občutek, da niste dovolj cenjeni. Uglavnem vse to napišite. Glede na to, da je danes tudi nov začetek, naredite oltarček. Kar pa vas prosim, da na list ne napišete npr. da se določena oseba zaljubi v vas ampak napišite “Če je v skladu z božanskim načrtom, če je v najvišje dobro vseh, naj se zgodi naslednje” in naprej zaprosite npr. če si želite partnerski odnos dopišite da želite partnerja, ki vas ljubi, spoštuje. Če želite več na finančnem področju, napišite da želite zaslužiti toliko, da boste normalno živeli. Če imate na zdravstvenem področju izziv, naj se zgodi tako, da bo za vse najboljše. Končnih rezultatov se ne da izsiliti, ampak če pa prosimo svetle sile za pomoč in podporo, se bo vse to zgodilo. Tudi pri svojem telesu, če želite, da se preoblikuje napišite “dovoljujem da odvečni kilogrami odidejo, da se moje telo začne preoblikovati”.
Vse to napišite in potem naredite naslednje. Na krožnik date pest riža, gor položite 4 enake kovanc, enega proti severu, potem pa še proti vzhodu, jugu in zahodu ter na sredino postavite svečko. Pod svečko oz. krožnik date list papirja, kamor ste napisali vse to, kar si želite in pustite, da svetle sile naredijo to, kar je v najvišje dobro vseh in naredijo to, kar je za vas najboljše.

Zavedajte se, zemlja ni kraj, kjer bi mogli jokati od bolečine, kjer imamo same težave. Zemlja je lahko raj na zemlji ampak res je, da mi odločamo o tem ali se bomo zapletali v drame življenja ali pa bomo odpustili ljudem, ki nas šolajo in jim dovolili, da oni mirno živijo in sebi dovolili, da mirno živimo.

Želim vam, da vas podprejo svetle sile, da greste s tokom življenja. Čiščenje je dobra zadeva, tako da dovolite si občutiti ter spustit in naj se vam zgodijo lepe stvari.