Kako prepoznamo in dekodiramo podzavestna prepričanja

Jul 13, 2019 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o podzavestnih programih.

Ta teden sem praznovala svoj 49 rojstni dan in precej sem razmišljala o tem, kako programiranje v maternici vpliva kasneje na celo življenje.
Danes sem bila na predavanju gospe Lane Praner o vplivu tehnologije na naše zavedanje. Eno od prejšnjih predavanj, ki sem ga poslušala je bilo pa o tem, kako energija tega človeka, ki ulovi dete oziroma babce, vpliva na celo življenje. Še močnejši kot prvi dotik oziroma tista oseba, ki se dotakne otroka je mama. Mama je tista, ki ga 9 mesecev nosi pod srcem, tista, ki s svojimi čustvi in hormoni vpliva na nerojeno dete. Ko se rodi, se vsa ta njena čustva prenesejo na zapis tega otroka, to je programiranje v maternici.

Če je bila mama prestrašena, kako mislite, da boste vi šli skozi življenje. Če se vas mama ni veselila ali pa ste jo presenetili, vse to se zapiše na energijski nivo in se mogoče celo življenje ubadate s tem, da niste zaželjeni na tem svetu. Dobesedno je to potrebno odkodirati s celične baze, ker v nasprotnem primeru nikjer ne boste doma nikdar.

Kako prepoznati podzavestna prepričanja oziroma programe in kako jih odkodirati. Zame je najtežje prepoznati podzavestna prepričanja, saj mi smo preveč obremenjeni s tem, da sami sebi znamo lagati. Ker živimo v svetu ogledal pomeni, da vse kar opazimo pri drugih ljudeh smo to mi sami.
Podzavestni programi so sistem nihanja. Če sedaj vstanemo, zapremo oči, roki prekrižamo, ju položimo na del prsnega koša in si rečemo npr. “Jaz sem…..” in vas ponese naprej ker je odgovor DA. Če pa recimo rečete “Jaz sem Janez” vas ponese nazaj, saj je odgovor Ne. Tako lahko preverite vsa prepričanja in pridete do vzrokov svojih težav.

V moji knjigi Ko ima življenje žur imate vodiče in vedno lahko preverite svoja podzavestna prepričanja. Na strani 412 pa imate zdravilno molitev dekodiranja, ki jo imam tudi posneto na CD. Zdravilna molitev dekodiranja pa gre tako:

Na pomoč kličem vse svetle sile: “Vsemogočni bog v skladu z božanskimi zakoni, naj se ščistijo v vseh smereh časa in prostora, vse zavedne in nezavedne kode moje duše, ki so povezane z (naša težava) in naj se vse ravni mojega duha napolnijo zdravilno božansko ljubeznijo”. Potem pa vdihnemo, izdihnemo in ponavljamo “Sprejemam zdravljenje, vsi nivoji moje duše se polnijo z zdravilno božjo svetlobo”. To ponovimo nekaj krat in samo rečemo “Hvala za zdravljenje”.

To je tako močno orodje, da lahko odkodirate vse kar je slabega v vaši podzavesti. In ko se enkrat odkodirate, se rodi nov program poln ljubezni, sočutja, miline in predvsem vpliva na stanje vašega telesa.

Iskreno verjamem, da lahko pomagam čisto vsakemu pri tem, da se ščistijo podzavestni programi.

Za vas pa še sporočilo iz kart Prehod v novo dobo:

Lepota: Jaz sem lepota in milina. Lepota moje duše se izraža na mojem obrazu in telesu. Vsepovsod opazim lepoto stvarstva. Lepoto vidim v sebi, v drugih in v naravi, ki je tu, da razveseljuje mojo dušo. Ko se zazrem v svoj obraz, opazim lepoto. Jaz sem vsak dan bolj lepa; moj obraz izžareva čisto svetlobo. Luč sije skozi mene in se dotika ljudi okoli mene. Občudujem vse ženske sveta. Blagoslavljam vse matere sveta.

Dejte sejat samo dobro okrog sebe. Vemo da je svet nepošten, zmanipuliran, tesni odnosi nas najbolj šolajo in dejte odpustiti vsem ljudem, ker če je nekdo okužen s temo, ni nujno, da vas posrka v svojo luknjo.

Poskrbite, da se preobrazite, da greste v svetlobo in da razmišljate samo dobro.

Lepo bodite.