Kako potlačena čustva vplivajo na naše življenje

Jun 12, 2020 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o potlačenih čustvih, ki jih duša nosi s seboj. Duša si izbere svojo družino, v tej izkusi določene bolečine in se potem celo življenje s tem ukvarjamo, da dekodiramo in počistimo.

Knjigo, ki vam toplo priporočam poleg moje Ko ima življenje žur je knjiga z naslovom Ko telo reče ne. V tej knjigi boste izvedeli prav o tem, kako vsa avtoimuna obolenja so povezana s potlačenimi čustvi od mladosti, od tega ko ti govorijo da nisi dovolj dober. Ljudje, ki so zelo zgodaj izgubili starša, imajo občutek zavrženosti, zapuščenosti, jih vodi na dolgi rok v avtoimuna obolenja.
Res pa je, da v tej knjigi ni točno razloženo, kako sedaj te potlačene občutke pozdraviti. Zato pa potem vzemite knjig Ko ima življenje žur, da te občutke počistite. Eno je da razumete kje je težava, drugo pa je to težavo počistiti.

Pogosto se zgodi, da prav ti potlačeni občutki z rane mladosti vodijo v neke samouničevalne programe in lahko sami preverite pri sebi svoja podzavestna prepričanja z mišičnim testom in se vprašate “Imam potrebo po samouničevanju”. Po samouničevanju ima potrebo čisto vsak, ki se prenajeda s hrano, ki uporablja hrano na en način za izlorabo, vsi ki so zasvojeni z alkoholom in cigerati.
To ni slabost oziroma duševna slabost, ampak je program, koda, ki jo s seboj vlečete od zgodnje mladosti. Mogoče sta bili zapuščeni, mogoče so vas pogosto kaznovali, mogoče ste bili pogosto tepeni.

Nekaj sporočil iz kart Prehod v novo dobo:
Vranična čakra – moj svet je miren. Občutim mir. Zadovoljstvo je moja izbira. V vsakdanjem življenju lahko najdem drobna zadovoljstva, v ljudeh zlahka najdem lepe lastnosti. Vsak dela najbolje, kar zmore; tudi ljudje, ki so me razočarali, so delali najbolje, kar so znali. Blagoslavljam jih z ljubeznijo in jim dovoljujem, da odidejo iz mojega življenja.
Lahkotnost – Zavedam se, da mi življenje ponuja lekcije. Lahkotno grem s tokom življenja. Imam izbiro. Lahko se zapletam v drame življenja, lahko pa si preprosto rečem “tako pač je” in se nasmehnem. Ne dovolim, da mi energijo kradejo ljudje, ki so polni strahu in zamer – to je njihova drama. Tudi, ko me želijo potegniti v svojo zgodbo, sem mirna. Blagoslavljam jih z ljubeznijo in sebi dovoljujem, da grem lahkotno naprej. Moj svet je miren.
Intuicija – Jasno zaznavam sporočila. Stvarstvo me vodi tja, kjer je najbolje tako za mene kot za vse druge. Vodniki mi šepetajo in sporočajo, da je vse v redu. Prepuščam se vodstvu. Čeprav mi še ni jasno, zakaj in kako, zaupam. Bolj kot sem v miru sama s seboj in s svetom, bolj jasno zaznavam sporočila. Hrup in nered v moji glavi blokirata jasnost sporočil. Mirna sem.
Nova moč – Zavedam se lastne moči. Prepuščam se božanskemu vodstvu. Čas je, da naredim korak naprej, dovolj je bilo zavlačevanja. Dovoljujem si občutiti moč. Zmorem. Delujem, tako kot sem vodena. Prepuščam se božanskemu vodstvu.

Uživajte.