Kako pokličete žival moči in kaj vam sporoča

Apr 27, 2020

Včeraj sem prebrala do konca knjigo z naslovom “Zdravilo duha”. Dobra knjiga je, ki pod prvo govori razstrupi se. Na en način so določene stvari to, kar vas jaz učim. Naslednja stvar je nadgradi možgane, torej več Omega 3. V knjigi sicer piše od 3 do 5 gramov na dan pa več C vitamina, kalcija, E vitamina, kurkume. Naslednja zadeva je pa prepoznati svoja omejujoča čustva, jih počistiti in zadnje poglavje je vklapljanje genov dolgoživosti.

Pri zaključku je zapisano “Prosi žival moči, da pride v tvoje življenje. In rečeš Veliki duh stvarnik vsega, blagoslovi me z obiskom energij tvojih bitij. Naj mi prinese modrost in moč, ki jo v tem času potrebujem v življenju.
To sem si jaz pred spanjem izrekla in rekla, naj me v sanjah obišče ta žival moči, da dobim njeno sporočilo. Sanjala sem našo mucko. Naprej piše, da to žival, ki jo sanjaš, narišeš na list papirja na eno stran in zgoraj “Kdo si”. Na drugo stran pa napišeš vse misli, ki ti gredo skozi možgane. Jaz sem napisala “močna, odločna, zna preživeti, ko nekaj želi jasno pove, ko ima dovolj čohanja se umakne” in to je eno sporočilo.

Kar se jaz učim in verjamem, da tudi mnogo žensk, ko že poveš enkrat, poveš drugič, ampak ne poveš do konca, dokler ti ne pride do vrha glave in potem znoriš. In potem ti vsi rečejo kaj ti je, saj si bila vedno dobre volje.

Naslednje kar sem napisala je “zna poskrbeti zase, je ljubeča, skrbna do sebe in drugih”. In jaz se tudi sedaj učim lekcije ljubezni do sebe, saj očitno je to moja lekcija, bolj poskrbeti zase in ne samo za druge.

Čutila sem, da to delim z vami, da mogoče tudi katera od vas žensk poskrbi bolj zase, ker s tem ko boste poskrbeli zase, bojo vsi okrog vas imeli koristit. Zato je tako pomembno, da si vzamemo čas samo zase, tudi čas da si sama s seboj.

Jaz pa kar bom prav iz te knjige naredila je to, da bom šla na 3 dnevni post, ampak ne v skupino, ampak greš nekam v naravo. To bom naredila poleti, vzela bom šotor in bom dejansko preizkusila če jaz to zmorem. Verjamem, da tam prideš v popolen stik sam s seboj, s svojim duhom. Ker vse to, kar je fizično telo, kar je okrog nas, je veliko več kot samo to kar smo mi. Naše fizično telo je nič proti temu, kar je okrog nas.

Imejte se radi, uživajte in delajte na sebi ker vse to se vam bo bogato obrestovalo.