Kako očistiti svojo avro – svoje energijsko polje

Jan 17, 2020 | Osebna rast

Pozdravljeni, ali se vam je že kdaj zgodilo, da nekam pridete ter z nekom govorite in po nekaj minutah ste že brez energije. Dejstvo je, da se je ta človek priklopil na vašo energijo.

V knjigi Ko ima življenje žur sem pisala o Telo z dušo ali duša s telesom. Mi smo mnogo več kot samo telo in to kar vidimo. Okrog našega telesa bi moral biti kot nekakšen zaščitni plašč, zlata avra, ki je neprodušna oz. spušča energijo ljubezni.

Tak človek, ki je zdrav, ima energijo, se dobro počuti uglavnem blesti. Medtem ko nekdo, ki ima poškodovano avro, se pa zgodi to, da se počuti slabo, brez energije, bolan, nima pravega pospeška v življenju. Se pa na določenem delu, kjer je poškodovana avra, pojavi poškodba tudi na telesu.

Kako sedaj poskrbeti, da bo naša avra zaščitena, da počistimo avro in se res dobro počutimo? Kar lahko naredimo za zaščito naše avre je kamen roževec, ki zaščiti naše energijsko polje. Roževec je tudi kamen plodnosti, ampak v osnovi je za zaščito solarnega pleksusa, srčne energije. Tisti, ki ste v zelo negativnem okolju si mogoče izmislite način, kako bi ga lahko nosili na veržici kot zaščito, ker roževec ščiti energijsko polje. Tisti ki delate z ljudmi, si dejte mogoče manjši kamen roževca v žep in boste imeli pripravljeno zaščito.

Kaj se dogaja, ko komuniciramo z ljudmi, ki so jezni na nas, so negativni. Bolj kot mi želimo biti prijazni do takega človeka, bolj se odpiramo in kaj nam odpira energijsko polje? Naše energijsko polje nam odpirajo naša lastna čustva. Če sta dve osebi, ki razmišljata drug od drugem lepe stvari, poteka med njima srčna čakra. Če pa je nekdo, ki lepo misli o drugem in drugi misli slabo, je nevoščljiv, ljubosumen, se povezuje z solarnim pleksusom.

Kako si zaščititi svoje energijsko polje, da vse to ne vpliva na vas? Tudi ko smo v slabih čustvih se naša avra skrči. Ko smo mi v ljubezni, bo konstantna energija po celem telesu. Ko pa smo žalostni, se zmanjša pretok energije po telesu. Vsa ta čustva vplivajo na naše energijsko polje. Svoje energijsko polje lahko ščistite tudi tako, da greste v naravo. Če greste pod krošnjo drevesa, če se naslonite na drevo, dobesedno se naša avra prepoji z avro drevesa. Tisti, ki ste brali knjigo Celestinska prerokba je notri točno opisano, kako lahko vidiš avro drevesa in to lahko vidi vsak.

Mi ko gremo v naravo se navzamemo te energije drevesa. Za čiščenje svoje avre dejte večkrat uporabljati banjo in notri stresite vsaj pol kile soli in nekaj kapljic eteričnega olja sivke in imate poskrbljeno, da se ščisti vaša avra. Tam nekje pol ure bodite v banji in boste videli, kaj se bo zgodilo, popolnoma novi boste.

Imejte se lepo in uživajte in predvsem imejte sebe radi.