Kako lahko ženska poveča svojo žensko energijo

Mar 8, 2022 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o ženski moči. Video je primeren tudi za vas moške, saj ko smo me ženske v moški energiji, vas takrat sigurno odbijamo. Ko pa smo me v ženski energiji, takrat smo privlačne.

Kaj lahko me ženske naredimo, da smo v ženski energiji? Včeraj je bila pri meni na svetovanju ena gospa, ki se je izkazalo, da je bila v prejšnjem življenju avstroogrski žandar. Še v enem prejšnjem življenju je bila veseljak na Irskem in pa še v enem drugem življenju je bila vojak. In seveda z njenim možem plešeta vsa ta življenja in v tem življenju se je odločila, da bo ona ženska in da bo v sebi vzpostavila žensko energijo. Preko mišičnega testa pa sva prišle do naloge njene duše, ki pa je da stopi v žensko energijo.
To lahko tudi sami sedaj preverite z mišičnim testom in se vprašate “Naloga moje duše je, da sem v ženski energiji”.

Kako pa sedaj ženska, ki ni navajena biti v ženski energiji in niti v krilih, naj stopi v žensko plat?
Če pogledamo sedaj s strani moškega, ki je v moški energiji, mu verjetno v postelji ni prijetno imeti še enega moškega. In če me ženske, želimo v moških vzbuditi še več moškega hormona in malo spodbuditi dejavnosti v postelji, je pametno, da se spravimo v žensko energijo.
Kaj torej lahko naredimo? Najprej so obleke, ne krila ampak obleke. Zunaj se prebuja pomlad, vedno bolj toplo bo in je lepo biti v obleki, saj si bolj lahkoten.

Na enem portalu sem prebrala “Krilo je okras ženske”. Ta članek sem tudi prevedla in v bistvu stara ljudstva in noše, ženske imajo vedno dolga krila do tal. Sploh ta stožec žensko povezuje z zemeljsko energijo, z energijo Gaje. Hkrati pa tudi zaščiti njeno korensko in spolno čakro, da nekdo ne more pleniti njene energije. Bolj kot hodimo razgaljene , več imajo pohotni pogledi možnosti, da plenijo našo energijo. S krilom mi avtomatsko povečujemo svojo življenjsko moč.

Zelo je pomembno, da se v svoji koži dobro počutimo, ker to izboljšuje samozavest, inteligenco, dobro počutje in nenazadnje izžarevamo več življenjske privlačne energije. Da se ženska počuti bolj ženstveno si lahko npr. tudi nohte uredi, mogoče uredi frizuro oziroma naliči. S tem si poudarite del vas in se boste tudi vi bolje počutili.

Če boste kdaj brali knjigo Onkraj Marsa in Venere, v tej knjigi razlaga avtor, da ženske takrat, ko se uredimo in se počutimo bolje, vplivamo celo na krepitev spolnih hormonov, kot sta estrogen in progesteron.

Naredite nekaj v tej smeri in boste videli, da vaše telo in vaši odnosi vam bodo kazali točno sliko tega, kar vi nosite v svojem srcu. Tako da podkrepite ve ženske svojo žensko moč in s tem boste pomagali tudi vašemu moškemu, da bo lažje v svoji moški moči.

Sporočilo iz kart Prehod v novo dobo:
Voda – Voda, očisti me. Dovoljujem, da vsi strupi odidejo.

Uživajte v svojem telesu in pri vsem, kar delate, naj vam pomagajo vsa svetla bitja.