Kako biti pristen in povezan sam s seboj

Nov 19, 2020

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in danes bomo govorili o avtentičnosti.

Zadnjič mi je ena gospa napisala, da bi bilo fajn posneti en video o tem in je napisala tudi svojo zgodbo. Odločila se je, da si bo dovolila opazovati svoje modre lase, torej je začela sivet in da ne bo več prekrivala tega. Rekla je, da bi želela en video o tem, kako avtentični smo. Jaz seveda ne morem reči, da nehajte se barvati, saj se sama barvam in zato tudi nimam nobenega sivega lasu. Meni se ne bi bilo treba barvati, ampak z mojo mišjo barvo se žal ne počutim dobro. Če sedaj pogledamo, ali sem jaz kaj manj avtentična, če se pobarvam? Ali bi bilo bolje, če bi bila jaz s to mišjo barvo in bi si rekla, da jaz se ne pretvarjam. Vprašala sem tudi svoje hčerke za nasvet in prišla do zaključka, da nima veze kakšno barvo las nosimo, ampak da je bolj pomembno to, kaj izražamo. Bolj pomembno je to, kdo v srcu ti si.

Vemo, da zadnje čase vidimo lahko kar nekaj ljudi, pa ne da koga obsojam, ampak sem videla eno gospo, ki je imela kar precej enega botoksa v sebi. To je seveda moje mnenje ampak žal ta gospa mi ni zgledala dobro. Upam da tukaj ne čutite, da koga obsojam, ampak spodbujam pa vas, bodite vi, to kar ste. Druga zadeva pa je, da ko sem jaz s seboj toliko nezadovoljna, da se hočem spremeniti in hočem postati nekdo drug in si začnem popravljati stvari. Vedno bo nekaj za popravit, vedno bo nekaj, kar ne bom mogla sprejeti.

Prejšnji dan sem razmišljala, da Bog ima lepotilni salon. To je v knjigi “Moč pozitivnega mišljenja” in Bog ima lepotilni salon, zato ker ena stvar je lepota, druga stvar pa so gube. Moje telo je živa zadeva, moje telo se lahko obnavlja, če mu dam hranilne snovi, če dovolj spim, bo moja koža lepša, če dovolj pijem, bo moja koža hidrirana, če moje telo dobi dovolj beljakovin, bo gradilo kolagen. Če bom v pozitivni misli, v molitvi, vsak dan naredila kaj v tej smeri da bom dobro, se bo moj obraz razsvetli.

Danes sem govorila z enim gospodom ki je rekel “To kar si bila ti lansko leto v primerjavi z danes je čisto nekaj drugega. Ti povsem žariš.” In sem rekla, da je to vijolični plamen. Res delam s tem vijoličnim plamenom in zelo sem navdušena nad njim. Če si predstavljate, da ste vi v sredini in okrog sebe imate avro kot žogica in ob robu so plameni. Potem si lahko predstavljate, da ta vijolični žar gre v vsako celico, da jo popravlja, da jo očistiti, da odstranjuje vse kar ne paše, da iz tega avričnega polja odstrani vse entitete, vse stvari, ki vam ne pašejo.

V knjigi Vijolični plamen piše: Ljubljena prisotnost, jaz sem. Razširi in ohranjaj dejavnost vijoličnega očiščevalnega zdravilnega plamena v vseh delih mojega telesnega templja. Sprejemam, da se z bliskom tega svetega ognja skozi moje telo v njem zgradi preporod, obnovitev in metamorfoza, ki sproži njegovo celotno preobrazbo, popolnoma zdrav božji tempelj. Jaz sem popolnoma odprta za izkušnjo popolnega zdravja svojega fizičnega telesa zdaj in za vekomaj. In nadvse hvaležna sem za to. Jaz sem vijolični plamen, ki me čudežno ozdravi. Zdaj izražam zdravje vsak trenutek svojega vsakega dne. Zahvaljujem se viru življenja za svoje zdaj udejanjeno polno zdravje.
To je ta moč vijoličnega plamena.

Vsakič ko razmišljamo pozitivno, sprožimo nek val pozitivne energije, ki se odraža na nas. To kar razmišljamo, to smo. Če smo v sebi polni obsojanja bomo obsojali in če smo v sebi notri polni sočutja bomo vedno sočutni do ljudi.

Sedaj pa še nekaj sporočil iz kart Prehod v novo dobo:
Nadangel Uriel: Čustveni strup zapušča moje telo.
Srčna čakra: Jaz sem ljubezen. Vidim ljubezen.
Nova zemlja: Jaz sem boginja, ustvarjalka nove dobe. Vodi me srce.
Lahkotnost: Zavedam se, da mi življenje ponuja lekcije. Lahkotno grem s tokom življenja.

Za vse tiste, ki potrebujete malo podpore, da boste lažje šli skozi te spremembe vam priporočam svoj USB ključek – Kristalni prehod v novo dobo. Tukaj gor je več kot 3 ure pozitivnih afirmacij v prvi in tretji osebi ob spremljavi kristalne lire.

Vemo, da so včasih energije kar težke in takrat ko jaz občutim, da so te energije težke, si ponoči na telefon dam, da igra čisto potiho kristalna lira in je tako, kot da bi imela celo noč zvočno kopel. Zvok očiščuje in ponoči, ko smo mi v mirovanju, ko smo v tem nezavednem delu, ko naše telo fizično počiva, takrat enostavno ima kristalni zvok dostop do naše zavesti in nam pomaga čistit vzorce.

To so pripomočki, da človek lažje vzdržuje pozitivno energijo in verjamem, da sedaj res seka na polno.
Čas je, da postanemo toliko močnejši, da te strela ne sesuje, ampak da si samo prevodnik in gre skozi tebe v zemljo.
Če v vašem življenju trenutno seka, okrepite se, postanite prevodnik, ne biti oddajnik strel ampak prevodnik.

Vsak izmed nas hodi po svoji poti, ampak cilj imamo pa isti. Delajte na sebi in boste videli, stvarstvo vas bo vsekakor podprlo.