Kaj se res splača in kaj je resnično bogastvo

Avg 7, 2020 | Osebna rast

Pozdravljeni, kar vam želim danes povedati je ena zgodba.

Enkrat je en oče peljal svojega sina čez vrt in je rekel “Lej sin, solata ki ne raste, gnije in enako je z ljudmi. Človek, ki ne raste, gnije.

Dejstvo je, da če imate svoj vrt, plevel raste in ravno tako je v življenju. Obstajajo ljudje, ki so kot plevel in žal nič ne pomaga, saj je to del življenja. Sedaj pa odvisno ali mi damo fokus na plevel ali pa si rečemo “Ok, fino poplevemo in raste”. To je sedaj moj fokus, moja odločitev, kam bom dala pozornost. Lahko damo pozornost na to, česa ni ali pa koliko je plevela.
Dejstvo je, da nekaj zraste ko nekaj posadimo in če to še z ljubeznijo naredimo, na koncu nekaj je.
Vedno je tako v življenju, ne da se ne splača ampak vse se splača, samo treba je vložiti svojo energijo.

Če bi se ljudje zavedali tega, da lahko sami nekaj naredijo, saj jaz verjamem, da mnogi izmed vas veste in delate to, ampak mnogi ljudje pa se pritožujejo česa ni, namesto da bi ljudje nekaj posadili in gledali kako raste.

Res lahko s tako hvaležnostjo nekaj posadimo in potem kasneje zraste. To je za moje pojme največje veselje, ko vidimo, da imamo moč do sprememb.

Ko se človek zaveda tega, da ima moč in res vas nagovarjam, da začnite delati to, ker narava vam bo vrnila 1000 kratno, samo nekaj je potrebno vložiti. Da se še zavedamo kakšno moč imamo z mislimi, da lahko usmerjamo to kako bo, se res začne nekaj dogajati.

Danes smo bili na mojem vrtu in ja čisto obilje. Dejstvo je, da ko nekaj posadiš tudi nekaj zraste. Res se da in dejte z ljubeznijo nekaj narediti za sebe in boste videli, razmišljajte o tem, kako boste drugo leto začeli sami saditi in kje boste imeli svoj vrt. To je takšno veselje, ko nekaj svojega pridelaš. To ti veča energijo, dobro počutje in res se splača narediti nekaj za sebe.