Kaj je res pomembno

Jun 7, 2022 | Osebna rast

Pozdravljeni, z vami sem Minka Gantar in sedaj bomo začeli od začetka.

Zadnjič mi je ena gospa napisala “Joj ne sledim vam več”.
Odločila sem se, da grem čisto od začetka za vse vas svetle duše, ki delate korake.

Kaj je torej prvi korak? Prvi korak je ljubezen do sebe. Tega nas nihče ni učil v šolah, noben nam ni govoril, da naj se imamo bolj radi, da bolj poskrbimo za sebe ampak smo dobivali nasprotne informacije od malega kot so, bodi tiho, trpi, stisni zobe, sej drugim je še slabše kot je tebi in tako naprej.
Kje se začne ljubezen do sebe? V kar sem prepričana, je to, da ljubezen do sebe se dejansko vidi pri tem, kako znamo poskrbeti za svoje osnovne potrebe. Osnovne potrebe so npr. kaj potrebuje moje telo. Moje telo potrebuje vodo, hrano. Ljubezen do sebe je tudi, da si nekaj zase privoščimo.

Dolgo let nazaj cca 25 let sem govorila z eno gospo in je rekla, da se ona počuti zelo dobro ko ima oblečeno zapeljivo spodnje perilo. In jaz vem, da sem prav takrat varčevala pri spodnjem perilu.
Vemo, da danes niso toliko drage te zadeve kot to, ali si jaz privoščim za sebe zato, ker se imam rada?

Ljubezen do sebe je vedno povezana s tem ali dovolj spimo. Ali se naspimo? To so zelo pomembne zadeve. Ljubezen do sebe je tudi povezana s tem, da mogoče kakšni stvari ali kakšnemu odnosu rečemo “Ne, nimam časa, bolj hitro zaključimo”, samo zato, ker vam povzroča stres. Ljubezen do sebe je tudi, kaj vrtinčimo po svoji glavi. Samo zato, ker se imamo radi se pohvalimo, izbiramo lepe misli.

Ena stvar, ki se sedaj na polno dogaja. Govorila sem z enim gospodom in je rekel, da še preden se je začel ta retrogradni merkur, na polno delajo odnosi. Sedaj se čistijo najbolj tesne vezi, tisti odnosi, kjer se je potrebno postaviti zase. Kar pa jaz opažam zadnje čase je pa ženska zavist. Sedaj je tega polno in v najbolj tesnih odnosih, v družinah. V družinah, kjer bi morala biti podpora sedaj seka na polno ženska zavist.

Ker pa se imam rada, tudi takšnim odnosom, ki me ne podpirajo pa so lahko najbližji, rečem “Ne hvala”.
Vem, da se tudi vam dogaja na takšen način, ker smo vsi v nekih procesih nadgradnje in čiščenja in zato tam, kjer čutite podporo, tam ste in tam kjer je ne čutite, tam niste.
Kaj pa če ne čutite nikjer podpore? Mogoče je pa to čas, ko se mora vaša duša malo umakniti v osamo in da malo razmislite, kaj je dobro za vas.

Sporočila iz kart Ošo:
Obilje – obilje vsega, obilje na vseh področij. Obilje pomeni, da imate obilje časa. V življenje smo se rodili z določenim talentom in s tem talentom smo opremljeni za preživetje. Če delamo iz svojega talenta pomeni, da mi delamo skozi obilje svoje radosti in to delimo. Ko se začnemo zavedati tega, da ko nekaj posadite in bo zrastlo, da če prosite angele vam bodo poslali prave ljudi. Vedno boste dobili pravi odgovor.
Nadzor – odpustite in opustite nadzor. Stvari se spreminjajo.
Preporod – Tukaj ni več nadzora. Samo zadihajte in ta preporod bi bil lahko kot metulj.

Sporočila iz kart Prehod v novo dobo:
Zaključek poti – Hvaležna sem za vse izkušnje, ki mi jih prinaša življenje.
Zdravljenje – Zdravilni mir vstopa v moje celice in v mojo dušo. Moje telo se je zmožno pozdraviti.
Nova pot – Dovoljujem, da končni rezultat preseže vsa moja pričakovanja. Nahajam se na pravi poti.

Ohranjajte stanje ljubezni in boste videli, da ljubezen vam bo prinesla v vaše življenje vse kar potrebujete.
Uživajte in vse dobro vam želim in naj vas spremlja božji blagoslov.