Imate občutek, da tečete podganjo dirko?

Jan 18, 2020 | Osebna rast

Pozdravljeni, veliko ljudi imajo v današnjem času občutek, da tečejo v začaranem krogu, da so v podganji dirki vsak dan. Enostavno imajo občutek, da je fotokopija dan za dnem eno in isto, da vedno lovi čas, denar, priložnosti. Imajo idejo in vedo, da je potrebno nekaj narediti, ampak ker je ujet v podganjo dirko, ne zmore ven iz tega in kaj je tisto, ki jih zadržuje.

Pred novim letom sem prejela elastiko, ki je za vadbo. Kaj se dogaja, ko imamo podzavestna prepričanja? Ti se odločiš da greš naprej, da boš nekaj naredil in podzavestna prepričanja te tako držijo nazaj in je isto kot elastika, ki jo napenjamo in potem kar naenkrat popusti. To te prizemlji in potem se odločiš spet poskusiti in te zopet zadane.

Dejstvo je, da dokler ne boste počistili podzavestnih vzorcev, vas bo vedno ta elastika potisnila nazaj. Če vi želite, da se vam ne bo dogajal eno in isto, je potrebno to elastiko na en način prerezati. Predvsem ta elastika, ki nas zadržuje nazaj, so podzavestna prepričanja.

Danes je na seminarju do mene prišla simpatična gospa, ki spremlja moje videe in je rekla, da ona tudi enkrat bo, da je zadovoljna s službo, ampak. Zanimivo je, kar sem ji rekla. Zanimivo je in da je možno, da je v enem izmed prejšnjih življenj smo bila recimo prostitutka in si je prodajala. Potem v tem življenju ne bo nikdar nič prodajala, ker je prodaja prostitucija in je bolj varno, da JE v eni podganji dirki, začaranem krogu in je problem rešen.

Bila sem pri frizerju in sem z njim govorila o preteklih življenjih, o tem, kako je vse že dušni dogovor, da se z določenimi ljudmi poznaš od prej. So pa tudi ljudje, ki že takoj vidiš, da jih ne maraš brez vzroka.

Včeraj je bila pri meni ena gospa na svetovanju in sva prišle do zaključka, da odnosi, ki jih ima okrog sebe, je v bistvu ena gospa, ki je ne mara torej sovraštvo; da je bila v prejšnjem življenju oz. da jo je ta gospa, ki je bila pri meni ubila. Te zadeve so zataknjena energija.

1. Februarja pripravljam seminar in dobili boste priročnik, kjer boste lahko preveriti podzavestna prepričanja, ki vas zadržujejo v nezadovoljstvu. Eno je zgodnje otroštvo, drugo so prepričanja, ki se jih naložimo tam do 11. leta in isto prepričanja, ki si jih naložimo v času nosečnosti naše mame in prepričanja, ki jih prinese s seboj naša duša. Jaz vam bom naredila preprost vprašalnik, skripto, ki ju boste lahko s seboj odnesli domov, da boste točno vedeli, kaj imate za počistiti.

Zadnjič sem govorila z enim gospodom in je rekel “prvo podjetje je propadlo, drugo podjetje je propadlo”. Tukaj je kot, da bi bil nagnjen k neki izgubi. To je spet program duše in tukaj ima nekaj za počistit in predelati.

Dokler ne pogruntamo, kaj nas zadržuje, ne moremo iti naprej. Ko pa pogruntamo, se dejansko osvobodimo, postanemo svobodni in si upamo poleteti, si upamo slediti svojemu navdihu, želji, ker vsak izmed nas ima nekaj v sebi, s čimer bi lahko dodal vrednost svetu.
Če vas pokliče, da je čas da malo počistite, da nekaj drugače naredite, da pridete na drugačno vibracijo, pridite na seminar 1.februarja. Prepričana sem, da se bomo imeli super. Imeli bomo zvočne kopeli in vam priporočam, da s seboj prinesete blazine.

Lepo se imejte in vidimo se 1. februarja.